• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv sigili olan gebe anneler lutfen yardiim

Canimoglum 1234567

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
8
0
1
32
25 haftalik gebeyim.8 haftamda benden genital sigil cikti.Genital sigili olan gebeler nasil dogum yapdiniz?sezeryan yoksa normal?Sigilleri yakdiribda normal dogum yapanlar varmi?Memede sigili cikanlar varmi?nasil emzirdiniz?nasil tedavi uygulandiniz?Yardim edin lutfen.Çook uzgunum.ya bebegime gecerse

genital siğil varken doğum nasıl oluyor bilmiyorum fakat hamileyken siğilleri yaktırabilirsin canım. bağışıklığını güçlü tutmaya çalış çok geçmiş olsun

benim olmadı. Fakat size şunları söyleyebilirim. Aktif olan bütün siğilleri iyi bir doktora koter ile yaktırın. özellikle koter diyorum çünkü soğuk azot ile de yakılıyor fakat bu kimyasal olduğu için bebeğe zarar verebilir. koter elektirikle yakmaktır. yani mekaniktir.
tüm görünen siğillerden kurtulduktan sonra bağışıklığınızı arttıracak şekilde beslenin.. evet bu virüs sizde hep kalacak fakat bağışıklık güçlü olduğu sürece pasif olacaktır.
normal doğumdan önce annenin suyunun delmesi doğum kanallarını temizleyen allahın bir lütfudur. yani bebeğe bulaşacağını düşünmüyorum. çünkü bu ciltte olan bir virüs, AIDS gibi kanda yada vücut sıvısında değil. içinizi ferah tutun. Güzelce doktorunuzlada görüşün. o size doğru yolu gösterecektir. risk görürse sezeryan olursunuz.

Ben 13+2 deyim ve 2 hafta önce sigil vardı yaktilar hemen çünkü o virus cogalabilir ve normal doğum olamayabilir 2 dk sürdü zaten ...

Bence hemen doktora git yapsınlar :işsiz:

Cook tesekkur ederim canim.bu sitede de net olaraq deyilmiyo. normal dogumda virus bebege gece de biler gecmeyede biler gibi anladim.
Ben 13+2 deyim ve 2 hafta önce sigil vardı yaktilar hemen çünkü o virus cogalabilir ve normal doğum olamayabilir 2 dk sürdü zaten ...

Bence hemen doktora git yapsınlar :işsiz:
Bendeeki sigili doktor yakmadi ki kucuktuler.sprey derman yazib onu kullan dedi.Ben yakilmasini istedim yakmadi.

Bende dün yaktırdım genital bölgedeydi. Dr.um kesinlikle normal doğum yapamazsın dedi. Bebek doğum anında anneki kandan sulardan virüs kapıyor bu da gözlerini ve ciğerlerini etkiler dedi. Hangi dr.a gitsem bunu söyler. Bebeğinin sağlığı için normal düşünme

25 haftalik gebeyim.8 haftamda benden genital sigil cikti.Genital sigili olan gebeler nasil dogum yapdiniz?sezeryan yoksa normal?Sigilleri yakdiribda normal dogum yapanlar varmi?Memede sigili cikanlar varmi?nasil emzirdiniz?nasil tedavi uygulandiniz?Yardim edin lutfen.Çook uzgunum.ya bebegime gecerse
Memede siğilinizmivvardı doktor ne dedi size. Bendede aynı durum varda ne yapmam gerekiyor

Back