Hpv pozitif

kivircikkk0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
2
0
1
21
Merhaba,
Ocakta hpv pozitif olduğumu öğrendim. 11 43 ve 82 tipleri çıktı ayriyeten idrar yolu enfeksiyonum ve mantar varmış onları da bu gün öğrendim. 22 yaşındayım bağışıklığım pek güçlü değil ve düşmemesi gerekiyormuş tedavi için sadece aladara verdiler ve siğiller geçti gibi ama tahriş oldu. Değişik renkli akıntı var ve kaşıntıok oluyor bu aralar hızlı bir şekilde iyileşmek için ne yapmam gerekiyor önerileriniz var mı çünkü çok fazla stres yapıyorum kolposkopi de yapılacak nisanda ama korkumu engelleyemiyorum anlatabileceğim de kimse yok yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Kaşıntı ve akıntı için sık sık iç camasırınızı değiştirin, ütüleyerek giyin genital bölgenizi nemli bırakmamaya çalışın pamuklu iç camasırı giyin aşı olmadıysanız aşınızı olun kan vererek düşük olan değerlerinizi takviyelerle yükseltmeye çalışın sigara içiyorsanız bırakın yürüyüş yapın 22 yaşındasınız çok gençsiniz 1 seneye kalmaz atarsınız vücuttan.

Çok teşekkür ederim. Takviye kullanıyorum meyve ve yeşil çay tüketiyorum fakat sigarayı bırakamıyorum. En ufak bir hastalıkta mahvoluyorum.
Evde elbise etek giymeye çalışın genital bölgeniz hava alsın iç camasırı giymeyin evdeyken. En önemlisi de stres yapmayın artık çoğu kişide çıkan bir şey maalesef ama negatife çabucak dönersiniz yaşınızdan dolayı. Birde partnerinizle korunmasız ilişkiye girmeyin hatta hic girmeseniz daha iyi olur o da aşı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…