Hpv pozitif tip 6/61/45

Evhamli123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
479
427
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta çarşamba günü hpv testi ve smear testi yaptırdım. Bende aktif siğil yok. Erkek arkadaşımda çıkmıştı. Cumartesi günü hpv testi sonucu geldi tip 6/61/45 pozitif. Neye uğradığımı şaşırdım. Hiçbir belirti yoktu bende. Siğil de yoktu. Acaba ben mi göremiyorum bilemiyorum. Doktor da dikkatli bakti ama yok dedi.

Bugün de smear sonucu temiz çıktı. Hücresel değişiklik yokmuş.
Fakat ben tip45 i kafaya çok takmış bulunmaktayım. Doktorum Kolnoskobi yapmayacağını gerek olmadığını söyledi. 3 ayda 1 smear vermem gerektigini söyledi.

Yaşım 29. Tip 45 e sahip olup negatife dönüşen var mı? Tip 45 yüksek riskli.Kendimi çok kötü hissediyorum. Öğrendiğimden beri geceleri uyuyamıyorum.

merhaba öncelikle, ben de hpv şüphesi duyuyorum. nerede test oldunuz lütfen bilgilendirir misiniz? günlerdir kafama çok takılıyor bu durum psikolojim bozuldu lütfen yardım edin

geçmiş olsun
hpv 31 ve 45 vardı. süreci ayrı başlıkta yazdım. gardasil oldum 9 lu tip. ve negatif oldum. kısacası tek çözüm aşı

geçmiş olsun
hpv 31 ve 45 vardı. süreci ayrı başlıkta yazdım. gardasil oldum 9 lu tip. ve negatif oldum. kısacası tek çözüm aşı
Ben de 1 ay sonra olmayı düşünüyorum. Geç kalmış sayılmam sanırım. Hiç siğil çıkarmadım. Siz çıkarmış mıydınız?

merhaba öncelikle, ben de hpv şüphesi duyuyorum. nerede test oldunuz lütfen bilgilendirir misiniz? günlerdir kafama çok takılıyor bu durum psikolojim bozuldu lütfen yardım edin
Merhaba öncelikle sakin olun. Ben özel kadın doğum muayenesine gittim. Hpv testi yaptirmak istediğimi söyledim. Sürüntü aldı. Aynı zamanda smear testi de verdim. Siz neden şüphelendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…