• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV POZİTİF çok endişeliyim

denizdern

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
9
0
1
24
sürekli şeffaf akıntılarım olması üzerine smear testi verip iki yıldır negatif sonucu aldım ama asla geçmedi. En son hpv testi yaptırdım ve hpv tip54 pozitif geldiği haberini doktorum arayıp bildirdi kanser yapan tip olmadığını yalnızca aşını vurulup bağışıklığını güçlü tutmam gerektiğini söyledi. Ama genede evham yapmadan duramıyorum. Şuan devam eden bir ilişkim var erkek arkadaşımada bulaştırdım mı onda da pozitfse ne yapmalıyım nasıl devam edeceğim bilmiyorum.
(25 yaşındayım.)
Aşının kanser yapan tiplere karşı koruyucu olduğunu biliyorum bendeki nasıl geçicek hpv iken ilişkisi devam eden birileri varsa yardımcı olabilir mi lütfenn

sürekli şeffaf akıntılarım olması üzerine smear testi verip iki yıldır negatif sonucu aldım ama asla geçmedi. En son hpv testi yaptırdım ve hpv tip54 pozitif geldiği haberini doktorum arayıp bildirdi kanser yapan tip olmadığını yalnızca aşını vurulup bağışıklığını güçlü tutmam gerektiğini söyledi. Ama genede evham yapmadan duramıyorum. Şuan devam eden bir ilişkim var erkek arkadaşımada bulaştırdım mı onda da pozitfse ne yapmalıyım nasıl devam edeceğim bilmiyorum.
(25 yaşındayım.)
Aşının kanser yapan tiplere karşı koruyucu olduğunu biliyorum bendeki nasıl geçicek hpv iken ilişkisi devam eden birileri varsa yardımcı olabilir mi lütfenn
Merhaba henüz doktora sonuç göstermedim ama benimde sonucum bu şekilde sizin nasıl görünüyordu

Eklentiler

• IMG_4991.jpeg
    IMG_4991.jpeg
    57,1 KB · Görüntüleme: 63
Ne yapılması gerekiyormuş doktorunuz bir şey söyledi mi
Aşını ol ve bağışıklığını yüksek tut beslenmene dikkat et genç olduğun için vücuttan atılır dedi ama sizinkinin tipleri farklı endişelenmeyin ama bir doktora sonuçlarınızı gösterin ne kadar endişelenip evhamlanırsanız bağışıklığınız o kadar çabuk düşer

Aşını ol ve bağışıklığını yüksek tut beslenmene dikkat et genç olduğun için vücuttan atılır dedi ama sizinkinin tipleri farklı endişelenmeyin ama bir doktora sonuçlarınızı gösterin ne kadar endişelenip evhamlanırsanız bağışıklığınız o kadar çabuk düşer
İnşallah Rabbim şifa versin. Endişelenmemek elde değil 😓

merhaba siğiliniz vs. var mı? bu arada doktor kolposkopi önermedi mi? bende de hpv 54 ve 56 pozitif cikti birkac gun sonra kolposkopi ve biyopsi yaptiracagim

merhaba siğiliniz vs. var mı? bu arada doktor kolposkopi önermedi mi? bende de hpv 54 ve 56 pozitif cikti birkac gun sonra kolposkopi ve biyopsi yaptiracagim
Hayır çıkmadı yalnızca su gibi bir akıntı var ama bununla ilgili mi bilmiyorum önermedi. 56 tipi yüksek riskin içinde olduğu için önermiş olabilir. Genelde düşük risklerde siğil oluşumu meydana gelir yazıyor ama bende yok .Sizede geçmiş olsun

evet bende de akıntı vardı doktor bunun icin hap ve fitil vermisti, simdi bu islemlerden sonra tekrar ilac verecek muhtemelen. tekrar gecmis olsun

evet bende de akıntı vardı doktor bunun icin hap ve fitil vermisti, simdi bu islemlerden sonra tekrar ilac verecek muhtemelen. tekrar gecmis olsun
Doktorum hpvnin akıntıya sebep olmayacağını söyledi uzun süredir su gibi akıntı problemi yaşıyorum şeffaf bir akıntı sürekli vajinal ıslaklık durumu ve günlük hayatımı çok kötü etkiliyor bir sürü fitil ve antibiyotik kullandım ama geçmedi siz de de böyle bir durum mevcut mu hpvden dolayı mı bilmiyorum geçerse bilgilendirir misiniz lütfen

hpvden kaynakli mi bilmiyorum ama fitil ve ilactan sonra minimumda suan. pamuklu camasir kullanin ve gunluk pedden uzak durun

Back