HPV POZİTİF BİYOPSİ

esr19051999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
3
1
1
25
Merhabalar , tavsiye ve destek mesajıdır

hpv sonucum pozitif geldi. Buna istinaden kolposkopi yapıldı . Sandığımız kadar korkutulacak bir şey değil . Evet biraz ağrısı can acıması var fakat anestezi kesinlikle yaptırmayın tavsiyemdir . Kolposkopi esnasında rahim ağzı boyanıyor ve beyaza dönen bi hücre var ise ondan parça alınıyor . Kolposkopiye gireceğim parça almazlar diye düşünmeyin mutlaka alınıyor her ihtimale karşı . Ayrıca mutlaka hpv aşınızı yaptırın bu süreçte . Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz

(Sonucum hala çıkmadı )

Çok geçmiş olsun evet Kolposkopi çok basit bir işlem ama sonucu beklemek çok zor umarım temiz sonuçlar alırız

Benim de bu işlem yapmam gerekmiş , nerede yaptırdınız ?? İstanbul da devlet hastanenesi Ağustosa verdi, şaka gibi

Merhaba! Ben geçen yıl ramazan bayramından hemen sonra HPV 16 CIN3 pozitif çıktım. Kolposkopi yapıldı 3 4 ay sonra da Leep kanalizasyon yapıldı. 3 ay sonra karmakarışık sonuç çıktı. Doktorum taş gibisin hayatına devam et dedi. Ama ona güvenmedim. Bir kaç doktora daha sonuçla gittim. Hepsinin de orta söylediği şey bu sonuçla hayatına devam edemezsin. Rahim ağzı çevre dokusu tümör dolu dediler. Ayrıca 6 ay sonra smear testi ver dedi doktorum. Bu ay vermem gerekiyordu. Sağlık ocağı, kerem, üniversite heryere gittim 1 yıl geçmeden yapmamız mümkün değil dediler. Özele gittim muayenesiz 6500 tl istediler gücümü aştı. Son iki aydır yine kötüyüm özellikle bacaklarıma vuruyor. Desteksiz yine yürüyemiyorum. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Sadece napmam lazım bilmiyorum. Bir yol gösterin lütfen

Eklentiler

• 1000022865.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…