Şüpheli iliskiniz varmı ?Arkadaşlar merhaba ben 24 yaşındayım yaklaşık 6-7 ay önce kistim patladı ve smear testi vermiştim sonra doktor normal dedi gecen başka doktora gittim ve benden eskiye dönük smear olup olmadıgını sordu bende var dedim e nabızda bulamadım çıktısını aldım hastaneden ama ben böyle şeyleri anlamam etmem doktorada sormak istemiyorum açıkcası çok korkuyorum annem ile gidicegiz ama smear testimde siğil ve kondilom yazılmış ben hpv miyim korkuyorum lütfen doktor birşey soylemedi bilgisi olan birisi yazarsa çok mutlu olurum allah için acayip korkuyorum...
Hpv dna testi yaptırabilirsin canım, tiplemeli oluyor.peki arkadaşlar ben bunun kesin nasıl anlayabilirim genitopleme yaptırsam çıkar mı peki en garanti test nedir aceba
peki o klinik bilgi nedir yani o kesin hpv miyim o anlama mı geliyor sonuç anlammımı bu acebaHpv dna testi yaptırabilirsin canım, tiplemeli oluyor.
Evet vajinandan sürüntü alınacak, tıpkı smear testi gibi ve hpv tekrar bakılacak ama bu sefer tipi de aranacak bu testte.peki o klinik bilgi nedir yani o kesin hpv miyim o anlama mı geliyor sonuç anlammımı bu aceba
başka nasıl bulaşabilir? deriye nüfuz edebilmesi lazım aktif virüsün. sizinki nereden bulaştı?Hpv zannedildiği gibi sadece cinsel yolla bulaşmayabilir , bu enfeksiyonla da gelişen bir durum maalesef . Benim smear sonucum Lsl çıkmıştı. Parça vermeye gitmediğim için ketem e yönlendirdi orada direkt hpv testi alıyorlar sürüntü şeklinde.hpv16 + çıktı. Sonrası jinekoloji onkoloji doktoru leep (rahim ağzı temizleme) işlemi yapılması gerektiğini söyledi. Ekim ayında ameliyatı oldum 6 ay sonra kontrole bekliyor . Her hpv de kansere dönüşen tür değil. Risksiz versiyonları da var ama ihmal etme lütfen peşine düş. Çok geçmiş olsun inşallah sonuçların çok güzel çıkar
cgis5wu.jpg arkadaşlar link bu siz gormediyseniz klinik bilgi nedir aceba bildiği olan var mı
Benim de 16 pozitif, kolposkopi olacağım. Leep herkese yapılmıyor değil miHpv zannedildiği gibi sadece cinsel yolla bulaşmayabilir , bu enfeksiyonla da gelişen bir durum maalesef . Benim smear sonucum Lsl çıkmıştı. Parça vermeye gitmediğim için ketem e yönlendirdi orada direkt hpv testi alıyorlar sürüntü şeklinde.hpv16 + çıktı. Sonrası jinekoloji onkoloji doktoru leep (rahim ağzı temizleme) işlemi yapılması gerektiğini söyledi. Ekim ayında ameliyatı oldum 6 ay sonra kontrole bekliyor . Her hpv de kansere dönüşen tür değil. Risksiz versiyonları da var ama ihmal etme lütfen peşine düş. Çok geçmiş olsun inşallah sonuçların çok güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?