Ama şuan ilişki yaşama durumu yok aramızda evlenene kadar belki geçerBaskasının hakkıns giriyorsunuz ya ona da bulaşırsa cinsel yolla bulasıyor zaten şuan hayatınızda olan kişiye söyleyin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama şuan ilişki yaşama durumu yok aramızda evlenene kadar belki geçerBaskasının hakkıns giriyorsunuz ya ona da bulaşırsa cinsel yolla bulasıyor zaten şuan hayatınızda olan kişiye söyleyin lütfen
Birliktelik yasamıyorum ama bu aralar istemeye gelecekler simdilik söylemem belki atlatırım evlilik olana kadar
Hepsini deneyeceğim tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim inşallah atarım en kısa süredeEşime sordum şimdi doktorun tedavisine ek aşağıdakileri kullanmış.
Ahcc bu en önemlisi
Yüksek doz c vitamini (damardan tıp merkezleri falan yapıyormuş)
B12 (norogrivozim iğne)
Folik asit
D3 k2 vitamini günde 10 damla
Beta glukan(arwell diye bir vitamin takviyesi almış bunun için içinde çinko ve propolis de var o yüzden ekstra çinko ve propolis almamış)
Ekinezya çayı içmiş bol bol
Yeşil çay içmiş
Hepsini deneyeceğim tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim inşallah atarım en kısa sürede
İnşallah geçer doktor kontrollerinizi mutlaka yaptırın bağışıklık güclendirici falan kullanınAma şuan ilişki yaşama durumu yok aramızda evlenene kadar belki geçer
İnşallah hepimiz en kısa sürede atlatırızİnşallah geçer doktor kontrollerinizi mutlaka yaptırın bağışıklık güclendirici falan kullanın
Ona bisi olmaz olan kadına oluyor rahim kanseri oluyor...Bende eski sevgilimden kaptım şuanda hayatımda başkası var ona söyleyemiyorum ilerde evlenince anlamaz demi ?
Söylememe gerek yok o zaman demiOna bisi olmaz olan kadına oluyor rahim kanseri oluyor...
Söyleme ama ilişkiye de girme negatif olmadan evet zor ama malesefSöylememe gerek yok o zaman demi
Zaten mesafe var aramızda 2 ay sonra nişan yapcaz nisanlılık sürecinde ilişkiye girmesem evlenene kadar vücuttan atma ihtimalim var demi ?Söyleme ama ilişkiye de girme negatif olmadan evet zor ama malesef
TabikiZaten mesafe var aramızda 2 ay sonra nişan yapcaz nisanlılık sürecinde ilişkiye girmesem evlenene kadar vücuttan atma ihtimalim var demi ?
Siz 6 ayda negatif olmuştunuz demiTabiki
EvetSiz 6 ayda negatif olmuştunuz demi
6 ayda neler kullandınız neler yaptınız
Sigara icmiyorum, ilişkiyi azalttim, yoğurt yedim aşırı sağlıklı beslenen biriyim he bu arada gogus kcuultme ameliyatı felan da oldum çok şükür Allahim herkese nasip etsin6 ayda neler kullandınız neler yaptınız