Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha öncede konunuza yazmıştım sanırım bende bugün hpv 16 pozitif olduğunu öğrendim nasıl bi sürec beni bekliyor bilmiyorum biyopsi yaptıracağım doktorum her ihtimale karşi yapalım dediArkadaşlar hpv virüsünü kaptığımı öğrendim psikolojim çok kötü kaldıramıyorum bu durumu yaşayanlar atlatanlar varsa lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım
Pozitiften negatife dönen varmı diye merak etmiştim aslında sizdedemi var hpvGeçmiş olsun. Başlık yanlış olmuş. Hpv pozitif olanlar olmalı idi.
Daha öncede konunuza yazmıştım sanırım bende bugün hpv 16 pozitif olduğunu öğrendim nasıl bi sürec beni bekliyor bilmiyorum biyopsi yaptıracağım doktorum her
Çok geçmiş olsun inşallah sorun çıkmaz yaşınız kaç acabaDaha öncede konunuza yazmıştım sanırım bende bugün hpv 16 pozitif olduğunu öğrendim nasıl bi sürec beni bekliyor bilmiyorum biyopsi yaptıracağım doktorum her ihtimale karşi yapalım dedi
19 yaşındayımÇok geçmiş olsun inşallah sorun çıkmaz yaşınız kaç acaba
Sen daha kücükmüssün kolayca atabilirsin belki evlimisin peki ?19 yaşındayım
Ne kadar sürede vücuttan attı acaba ?Eşim geçmişte geçirmiş şu an negatif bana hiç bulaşmadı sürekli muayene oluyorum. Beslenme ve bağışıklık takviyeleri ile toparladığını söylüyor. Siğilleri dondurduktan sonra birkaç kez tekrar etmiş. Ama zamanla bitmiş
Evet 1 sene 2 aylık evliyim inşallah atlatırımSen daha kücükmüssün kolayca atabilirsin belki evlimisin peki ?
Eşinizdenmi kaptınız virüsü yoksa evlenmeden öncede varmıydıEvet 1 sene 2 aylık evliyim inşallah atlatırım
1 yılı geçkin sürmüş sanırım. O süreçte kimse ile birliktelik yaşamamışNe kadar sürede vücuttan attı acaba ?
Anladım teşekkür ederim1 yılı geçkin sürmüş sanırım. O süreçte kimse ile birliktelik yaşamamış
Eşimden kaptım malesef onda siğiller vardı eşimde lise zamanlarından beri siğil falan varmışEşinizdenmi kaptınız virüsü yoksa evlenmeden öncede varmıydı
Bende eski sevgilimden kaptım şuanda hayatımda başkası var ona söyleyemiyorum ilerde evlenince anlamaz demi ?Eşimden kaptım malesef onda siğiller vardı eşimde lise zamanlarından beri siğil falan varmış
Baskasının hakkıns giriyorsunuz ya ona da bulaşırsa cinsel yolla bulasıyor zaten şuan hayatınızda olan kişiye söyleyin lütfenBende eski sevgilimden kaptım şuanda hayatımda başkası var ona söyleyemiyorum ilerde evlenince anlamaz demi ?
Bende eski sevgilimden kaptım şuanda hayatımda başkası var ona söyleyemiyorum ilerde evlenince anlamaz demi ?
Birliktelik yasamıyorum ama bu aralar istemeye gelecekler simdilik söylemem belki atlatırım evlilik olana kadarŞu an birliktelik yaşamıyorsanız söylemeyin tedavi olmaya çalışın. Doğru düzgün doktor bulun. Çok iyi bağışıklık destekleyici ilaçlar var. Evliliğe giderse konu söylersiniz. Şimdiden mide bulandırmayın bence. Benim eşim bana birliktelik yaşamadan önce söylemişti. Ben böyle böyle bir şey geçirdim geçti iyileşti ama haberin olsun diye. Ben tekrar doktora gitmesini istedim falan. Güvenemedim.
Ahcc kullanıyor musunuz?Birliktelik yasamıyorum ama bu aralar istemeye gelecekler simdilik söylemem belki atlatırım evlilik olana kadar
Hayır ben doktora gittim siğillerim vardı onu yaktılar ve smear testi yaptılar negatif cıktı bi öneride falan bulunmadı doktor gittiğimde hpv tipleme testi yapmalarini isteyeceğim çok korkuyorum psikolojim bozuldu resmenAhcc kullanıyor musunuz?