- Konu Sahibi ceydasevrz
Merhaba siğil kaşıntı yapar. Aynı karnıbahar tanesi gibi düşünün ve regl zamanları acıma yanma yapar bende de vardı 3 yıl önce ve sonra çoğaldı büyümeye başladı bende yaktırdım test verdim hpv 16 çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba siğil kaşıntı yapar. Aynı karnıbahar tanesi gibi düşünün ve regl zamanları acıma yanma yapar bende de vardı 3 yıl önce ve sonra çoğaldı büyümeye başladı bende yaktırdım test verdim hpv 16 çıktı
Hayır bunlar siğil değil. Siğil bu şekilde olmaz bunlar sivilceye benziyor bence rahat olun. Siğil kabarcık gibi et beni gibi olur kaşıntı verir. Aynı karnıbahara benzer görüntüsüBunlar genital siğil olabilirmi lütfen cevap yazın kafayı yiyecem 10yilik evliyim acaba eşim beni aldattimi
Öncelikle yazmış olduğunuz cvp için teşekkür ederim hayır kaşıntı yanma gibi herhangi bir şikayetim yok inşallah değildir 25inde randevum varHayır bunlar siğil değil. Siğil bu şekilde olmaz bunlar sivilceye benziyor bence rahat olun. Siğil kabarcık gibi et beni gibi olur kaşıntı verir. Aynı karnıbahara benzer görüntüsü
bir test verin bence sivilce gibi de görünüyorBunlar genital siğil olabilirmi lütfen cevap yazın kafayı yiyecem 10yilik evliyim acaba eşim beni aldattimi
Sizdekinin fotosunu bana özelden atabilirmisinizbir test verin bence sivilce gibi de görünüyor
Çok korkuyorumSizdekinin fotosunu bana özelden atabilirmisiniz
bende hpv yok muhtemelen Google uzerinden arastirma yaparsaniz bulabilirsiniz ki bendekiler içi beyaz sizinki gibi degil herpes olabilir bende yani emin değilimÇok korkuyorum
Bendekiler googledekilere benzemiyor siğil gibi durmuyor bende anlamadimbende hpv yok muhtemelen Google uzerinden arastirma yaparsaniz bulabilirsiniz ki bendekiler içi beyaz sizinki gibi degil herpes olabilir bende yani emin değilim
Gittiniz mi doktora sonuç nedir?Bendekiler googledekilere benzemiyor siğil gibi durmuyor bende anlamadim