- 9 Mayıs 2020
- 336
- 95
- 28
Varya hayatımızın içine sıcıp gidiyorlar sonra biz uğraşıyoruz canım senden allah razı olsun sorularıma cevap veriyorsun rabbiö gönlüne göre versin valla kendi kendime konuşmaktan intehar eşine geldim bilmiyorum. Ve netten yazılanlardan korkuyordum bir an önce yüzleşmem lazımdı bursan girip yazıp soruma cvp aradım . Ya ben ne olduğunu bilmiyordum ama benle birlikte oldu önemli değil vs diye yani yeniydi 2 günlük falandı tedavi vs dedi seviyorsun ya ardında birsey aramadık bir gün şans eseri denk geldi buymuş meersemBak aynı seyleri yaşamışız ben de aynı sürecten gectim üstelik hpv denen şey oldugunu bile bilmiyordum cinsellik yaşadıgım insanda siğiller vardı hastaneye gidip yaktırıyordu. tam 4 ay sonra bende çıktı şoka girmiştim. Cahillik tabi. Bunda karşı tarafın cok suçu var biliyorlar ve söylemiyorlar. Ama senin sanırım aktif lezyon yokken ilişkin olmus ve bulaşmamış olabilir sana. Şanslısın yani. Yine de git smear ver derim küçük yer falan önemseme senin sağlığından önemli değil hicbir sey