Negatifse nasıl pozitif olcak? O ne demek valla bir sey anlamadım. Ben sana anlatayım. Doktora gidiyorsun önce smear aldırıyorsun smear sonucunda bir anormallik varsa eğer doktor hpv testi ister. Ama smear her zaman net sonucu vermez en net sonucu hpv veriyor. Eğer yaşın 30 ise sağlık ocağına gidiyorsun hpv+ smear ikisini de yapıyor hemde bedava. 30 yaş altındaysan yapmıyorlar. 30 yaş altı insanlar özelde yaptırıyor hpv testini ve test biraz pahalı. Onu da hastaneyi arar öğrenirsin.Negatifse pozitif mi oluyor negatif olanlar bulaşıcı mı oluyor birde bu test ücreti ne kadar
Hpv yaptırdın ve negatif cıktın diyelim. Negatifsen bu iyi bir sey bulaştırıcı falan olmuyorsun. Pozitif cıktın diyelim ona göre tedavi planlanıyor.Negatifse pozitif mi oluyor negatif olanlar bulaşıcı mı oluyor birde bu test ücreti ne kadar
Negatif birisi ile birlikte oldum diyelim ve bilmeden oda söylemedi mesela tedavi süresinde ne olacak bana da gecmıs oluyor mu birde test sonucu ne zaman çıkıyor kaç güne çıkmış olurHpv yaptırdın ve negatif cıktın diyelim. Negatifsen bu iyi bir sey bulaştırıcı falan olmuyorsun. Pozitif cıktın diyelim ona göre tedavi planlanıyor.
Negatif biriyle olursan sana nasıl geccek? Ayrıca karsındaki negatif mi pozitif mi nerden bilceksin? Anca siğilleri varsa pozitif oldugunu anlayabilirsin.Negatif birisi ile birlikte oldum diyelim ve bilmeden oda söylemedi mesela tedavi süresinde ne olacak bana da gecmıs oluyor mu birde test sonucu ne zaman çıkıyor kaç güne çıkmış olur
Sigilleri olanların hepsi pozitif mı oluyor yoksa bazırları pozitif bazıları negatif mi oluyor mesela adam yaktırdı bilmiyorum ama bana söylemedi birlikte oldumNegatif biriyle olursan sana nasıl geccek? Ayrıca karsındaki negatif mi pozitif mi nerden bilceksin? Anca siğilleri varsa pozitif oldugunu anlayabilirsin.
Yara yerleri yakıldıktan bir kaç gün sonra iyileşti ve bana söylemedi iseSigilleri olanların hepsi pozitif mı oluyor yoksa bazırları pozitif bazıları negatif mi oluyor mesela adam yaktırdı bilmiyorum ama bana söylemedi birlikte oldum
Tebrik ederim cok guzel özetledin vallaÜstünden 6 sene geçmiş, iki cocuk, milyon test,vajinal muayene yapmışsınız. 6 sene önce olmayan virüs bir anda size gelirse de yüz yıl önceki agdadan,havuzdan falan değil eşinizden suphelenirsiniz .
Konunuzu şeye benzettim . Bir üye vardi , 7 ay önce iccamasirli sürtünmeyle ilişki yaşamis. Üstüne 6 ay tam zamanlı adet olmuş. Hala da her gün konu açıyordu 'hamile olduğumu bilmiyorum programında da Adet oluyorlar ama doğum yapıyorlar,ya ben de dogurursam'
O kıza da kim ne derse ikna olmazdı.
Bu boyutta anskiyite yaşam kalitenizi de dusurur konu sahibi, bugün bunu takarsiniz,yarın daha hayatınızı etkileyecek bir şeyi.
Değer mi?
Bence değmez. Devlet Hastanesi psikiyatrina giderseniz eğer verecekleri hap size iyi gelecektir. Bu çok doğal bir şey, ben de yirmili yaşlarımin başındayken hayat kalitemizi etkileyen bir sorunum için gitmiştim, içtiğim ilaç ile o sorundan komple kurtuldum
Tedavi olup rahata ermek varken neden günlerinizi endişeyle geçiresiniz ki?
Sen bence git doktora yarın durumu anlat. Yoksa daha cok kuracaksın daha beter olcakYara yerleri yakıldıktan bir kaç gün sonra iyileşti ve bana söylemedi ise
kulağa çok iyi geliyorsunuz, teşekkür ederim :)Üstünden 6 sene geçmiş, iki cocuk, milyon test,vajinal muayene yapmışsınız. 6 sene önce olmayan virüs bir anda size gelirse de yüz yıl önceki agdadan,havuzdan falan değil eşinizden suphelenirsiniz .
Konunuzu şeye benzettim . Bir üye vardi , 7 ay önce iccamasirli sürtünmeyle ilişki yaşamis. Üstüne 6 ay tam zamanlı adet olmuş. Hala da her gün konu açıyordu 'hamile olduğumu bilmiyorum programında da Adet oluyorlar ama doğum yapıyorlar,ya ben de dogurursam'
O kıza da kim ne derse ikna olmazdı.
Bu boyutta anskiyite yaşam kalitenizi de dusurur konu sahibi, bugün bunu takarsiniz,yarın daha hayatınızı etkileyecek bir şeyi.
Değer mi?
Bence değmez. Devlet Hastanesi psikiyatrina giderseniz eğer verecekleri hap size iyi gelecektir. Bu çok doğal bir şey, ben de yirmili yaşlarımin başındayken hayat kalitemizi etkileyen bir sorunum için gitmiştim, içtiğim ilaç ile o sorundan komple kurtuldum
Tedavi olup rahata ermek varken neden günlerinizi endişeyle geçiresiniz ki?
Sizide çok bunalttım galiba özür dilerim cidden 6 aydır böyleyim korkuyorum doktora gitmekten ve burası küçük yer doktorun yanındaki sekreterler bile lafını yapacak insanlardır emin olun herkes herkesin açığını arıyor ki büyük bir yer olsa haklısınız küçük bir yer karşılaşma ihtimalinız yüksek ve tanınma ihtimalıniz bileSen bence git doktora yarın durumu anlat. Yoksa daha cok kuracaksın daha beter olcak
siz negatif ve pozitifi biraz karıştırmış olabilir misiniz? virüs vücudunda olan kişiler pozitif, virüsle enfekte olmamışlar negatif.Negatif birisi ile birlikte oldum diyelim ve bilmeden oda söylemedi mesela tedavi süresinde ne olacak bana da gecmıs oluyor mu birde test sonucu ne zaman çıkıyor kaç güne çıkmış olur
Çok haklısınız ama panik atak ve anksiyetem var bunlardı düşünüyor olmam çok normal değil mi sorularıma cvp verdiiginiz için çok teşekkür ederim ayrıyetten kafamda bir çok soru var ondan dolayı çünkü ben geçirdiğini biliyorum bana doğruyu söylemediği için bunca şüphem negatif dedi ama yaktırmıstı hem olsa bile şimdiye kadar çıkardı dedi korkulacak bir durum değil dedi geçiştirdisiz negatif ve pozitifi biraz karıştırmış olabilir misiniz? virüs vücudunda olan kişiler pozitif, virüsle enfekte olmamışlar negatif.
doktor veya sekreteri bunları laf etmez bence. kaldi ki demirden korkuyorsanız trene binmemeli :c cinsel aktif iseniz bazı testleri kendiniz için rutin olarak yaptırmalısınız.
Sizide çok bunalttım galiba özür dilerim cidden 6 aydır böyleyim korkuyorum doktora gitmekten ve burası küçük yer doktorun yanındaki sekreterler bile lafını yapacak insanlardır emin olun herkes herkesin açığını arıyor ki büyük bir yer olsa haklısınız küçük bir yer karşılaşma ihtimalinız yüksek ve tanınma ihtimalıniz bile
Birde test kaç güne sonuçlanıyorsiz negatif ve pozitifi biraz karıştırmış olabilir misiniz? virüs vücudunda olan kişiler pozitif, virüsle enfekte olmamışlar negatif.
doktor veya sekreteri bunları laf etmez bence. kaldi ki demirden korkuyorsanız trene binmemeli :c cinsel aktif iseniz bazı testleri kendiniz için rutin olarak yaptırmalısınız.
üzerinden ne kadar geçti? kuluçka süresi ortalama 4-6 ay. eğer aktif lezyon yoksa bulaşma ihtimali daha da düşer diye okumuştum, bir de penis shaftinda ise sadece ve prezervatif kullandı iseniz yine ihtimaller daha da azalmıştır. sizi anlıyorum, stresinizi ve kaygılarınızın farkındayım ama konuyla ilgili daha fazla bilgi sahibi olunca biraz daha rahatlıyorsunuz.Çok haklısınız ama panik atak ve anksiyetem var bunlardı düşünüyor olmam çok normal değil mi sorularıma cvp verdiiginiz için çok teşekkür ederim ayrıyetten kafamda bir çok soru var ondan dolayı çünkü ben geçirdiğini biliyorum bana doğruyu söylemediği için bunca şüphem negatif dedi ama yaktırmıstı hem olsa bile şimdiye kadar çıkardı dedi korkulacak bir durum değil dedi geçiştirdi
26 yaşındayım 1 ay gibi uzun süre mi yani sonucu bir kaç günde çıkmıyor o zaman baya bekliyoruz üzerinden 2 sene ve daha fazla geçti hastaneye gittiğini biliyordum ama saklıyordu benden söylememişti araştırdığımda böyle olduğunu anladım korunmadık yakıldığı için de anlamadım yani görünürde yoktu sordum var mı diye negatif dedi galiba 2 senedir tedavi görüyor ondan dolayı da negatife dönmüş olabilir birde üzerinden baya geçti banane diye geçiştirmiş de olabilirüzerinden ne kadar geçti? kuluçka süresi ortalama 4-6 ay. eğer aktif lezyon yoksa bulaşma ihtimali daha da düşer diye okumuştum, bir de penis shaftinda ise sadece ve prezervatif kullandı iseniz yine ihtimaller daha da azalmıştır. sizi anlıyorum, stresinizi ve kaygılarınızın farkındayım ama konuyla ilgili daha fazla bilgi sahibi olunca biraz daha rahatlıyorsunuz.
smear testi vermek çok basit bir işlem, devlet hastaneleri de alıyormus birisi öyle yazmıştı başka bir yerde. gidin bi test verin. zaten bu her kadına yılda bir önerilen bir test. sonucu 1 haftaya çıkıyor (benimki özelde 3 gündür çıktı, ama herkes devlette 1 hafta yazdığı için öyle diyorum) hpv testi de 1 ayi buluyormus. yaşınız kaç acaba, sorabilir miyim
Şimdi anladım senin korkun ondan. Geçiştirmiş seni. Önemli olan siğilin varlığı. Siğil varken cinsellik yasadıysan kaparsın yoksa kapmazsın.Çok haklısınız ama panik atak ve anksiyetem var bunlardı düşünüyor olmam çok normal değil mi sorularıma cvp verdiiginiz için çok teşekkür ederim ayrıyetten kafamda bir çok soru var ondan dolayı çünkü ben geçirdiğini biliyorum bana doğruyu söylemediği için bunca şüphem negatif dedi ama yaktırmıstı hem olsa bile şimdiye kadar çıkardı dedi korkulacak bir durum değil dedi geçiştirdi
Yaktırmış olduğu için Yoktu ama tedavi esnasındaydıŞimdi anladım senin korkun ondan. Geçiştirmiş seni. Önemli olan siğilin varlığı. Siğil varken cinsellik yasadıysan kaparsın yoksa kapmazsın.
Bak aynı seyleri yaşamışız ben de aynı sürecten gectim üstelik hpv denen şey oldugunu bile bilmiyordum cinsellik yaşadıgım insanda siğiller vardı hastaneye gidip yaktırıyordu. tam 4 ay sonra bende çıktı şoka girmiştim. Cahillik tabi. Bunda karşı tarafın cok suçu var biliyorlar ve söylemiyorlar. Ama senin sanırım aktif lezyon yokken ilişkin olmus ve bulaşmamış olabilir sana. Şanslısın yani. Yine de git smear ver derim küçük yer falan önemseme senin sağlığından önemli değil hicbir sey26 yaşındayım 1 ay gibi uzun süre mi yani sonucu bir kaç günde çıkmıyor o zaman baya bekliyoruz üzerinden 2 sene ve daha fazla geçti hastaneye gittiğini biliyordum ama saklıyordu benden söylememişti araştırdığımda böyle olduğunu anladım korunmadık yakıldığı için de anlamadım yani görünürde yoktu sordum var mı diye negatif dedi galiba 2 senedir tedavi görüyor ondan dolayı da negatife dönmüş olabilir birde üzerinden baya geçti banane diye geçiştirmiş de olabilir
Ya da senin bağışıklığın kuvvetli oldugu için sende cıkmamış olabilir. Coğu insan bu virüsü alıyor haberi olmadan vücuttan atıyor. Bazılarında da siğil gibi belirti veriyor işte. Emin ol siğil olayını yaşamak istemezsin cok beter bir sey.Yaktırmış olduğu için Yoktu ama tedavi esnasındaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?