• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv den kurtulusum

Gecen yil hpv ve smear testim temiz cikmisti, bir ay once tekrar gittim smear yaptirdim tugan hocaya, temiz cikti. Hpv ye gerek yok dedi. Cunku sen bunu atlattin dedi. Smeare bakti ve iki yildir temiz cikmasi uzerine tekrar hpv ye bakmak istemedigini soyledi, hatta icim rahat etmedi ertedi gun tekrar aradim telefonda azicik tatli tatli fircaladi beni, cok mu paran var diye :) ben baktim hicbisey gormedim dedi. Illa yapalim diyosan gel drdi bende gitmedim :)
tugay hocanim cerrahpasada ki muayene ucreti nedir acaba ben ozel yerine gidebilcek durumdandegilim kolposkpi sonucumu bekliyorm cok endiseliyim 10 kaldi belki oraya giderim

merhaba bogazinda hpv bulunan varmi varsa bana ulasirmisiniz bu arada benim genital sigillerim vajinamin cok ic bolgelerinde ve disarida hic yok sizde nasil

Arkadaşlar merhaba çpkn özür dileyerek soruyorum eşimde de vardı siğil yaktotfı O arada oral sekste oldu benim de hpv testinde yüksek riskler çıkmadı bir tane siğil im vardı dondurdum her şeyden önce 5 Ay biz hpv ile tanışmadan yeri geldi oral de yaptık eşimle ben yeni evliyim öyle sorular varki aklımda ağzıma bir şey geçti mi diye mesela çok korkuyorum sürekli ağzıma bakıyorum ya da Varsa öptüğüm çocuklara geçer mi diye sizin hiç mi oral seks iniz olmadı Allah rızası için bilgi verin

bilgisi olan yardimci olabilrimi stres beni mahvetti
Merhaba bende de tip 16 mevcut. Pazartesi günü ağzımın içinde çıkan lezyonlar için doktora gidicem. Hpv olmasından korkuyorum. Bununla ilgili bir bilgin var mı?

merhaba bogazinda hpv bulunan varmi varsa bana ulasirmisiniz bu arada benim genital sigillerim vajinamin cok ic bolgelerinde ve disarida hic yok sizde nasil
Merhaba Pazartesi boğazmda çıkan lezyonlar için doktora gidicem hpvden korkuyorum. Sizin bu konuda yönlendirebileceğiniz bir tecrübeniz var mı

Merhaba bende de tip 16 mevcut. Pazartesi günü ağzımın içinde çıkan lezyonlar için doktora gidicem. Hpv olmasından korkuyorum. Bununla ilgili bir bilgin var mı?
bununla ilgili bilgim yok ama doktor baba bunun yuzde bir bi ihtimalle olabilceginki soyledi cok az bir ihtimal lezyon derken sigil seklindemi sende sigil varmo

Konu hakkinda bilgim hic yok, ama sonucunu merak ediyorum bizide bilgilendir lutfen

ka
Bendede hpv 16 var beni neler bekliyo bilmiyorum.cok caresizim
kalp ve seker vardi bende simdi de hpv oldu yasimda 19 seker hastasi oldugumu yeni ogrendim elim ayagimin titremesinden yemek bile yiyemez oldum sanirim benimki artik ömür boyu surecek

ka

kalp ve seker vardi bende simdi de hpv oldu yasimda 19 seker hastasi oldugumu yeni ogrendim elim ayagimin titremesinden yemek bile yiyemez oldum sanirim benimki artik ömür boyu surecek
canim yasin cok kucuk atlatirisin olumsuz niye dusinuyosun ama herkes ilj duydugunda ayni tepkiyi veriyor hangi tipi var sende sana test mi yaoildi

ozelden yazin isterseniz doktor lezyonlara ne dedi
8 doktor gezdim hepsi farklı diyor. Hepsine derdimi anlattım. Hepsi de iyice baktı kamerayla. Özelde olan Biri siğil evet yaktımalısın diyip haftaya gün verdi. Memoriala gittim siğile bağlı lezyon yok ağzınızda dedi. Üni doç. Gittim patoloji almadan kmse yorum yapamaz dedi. Alın o zaman dedim. Çok küçük bir ay bekleyelm dedi büyüyecek mi bakalım dedi. Diğer gittiklerim hep özeldi. Onlar da granülom bunlar %98 siğil değil dediler. Test bile yaptırma dediler. Yani error veriyorum şuan kmse net konuşmuyor. Gelişim lab.te test yaptırcam gargara ile yapılıyormuş sanırım. Ama gelecek ay için bekliyorum. Bu arada da alternatif olarak elma sirkesi ile gargara uyguluyorm. Bi umut işte. Korkutuyor tabi herkes birşey diyor. İnş hakkımızda hayırlısı olur ne diyim umarm temiz çıkar test.

Back