Hpv+ cın1

Bİlmiyorım ondan da bulaşmış olabilir havuzdanda havaalanında çalışıyorum orda tuvalettende bulaşmış olabilir. Parmaklarla bile bulaşabiliyormuş :KK43:

Anladim canim ama sanirim benim ve senin hpv cok farkli ben onkolojik tip hpv tasiyorum,yani sigil sorunu ne bende ne esimde mevcut degil o nedenle hicbir doktor bana esimle ilgili bisey soylemedi son konustugum doktorda esinde tedavi yok sen tedavi olduktan sonra zaten ayni tip hpv oldugu icin esinde size tekrar bulasma olmaz dedi.Senin ki tamamen farkli sizde sigil problemi var abladigim kadari ile
Sizinki hangi tip?

Arkadaşlar Merhaba, sizlerin yazılarını okuyup yalnız olmadığımı anladım...
Ve biraz da olsa rahatladım
HPV 16,33,66 Poztif olduğumu öğreneli iki gün oldu... Üzüntü içerisindeyim 1 yıldır evliyim 30 yaşındayım. Ben de çocuk düşündüğüm icin jinekologa gitmiştim ve bu tatsız sürpriz ile karşılaştım, cumartesi günü biyopsi ve coloscopy yapacak. Ondan önce başka bir doktora daha görüneyim dedim izmir de yasıyorum yarın 9 eylül de randevum var ve stres ile korku içerisindeyim. Beni nasıl bir süreç bekliyor? Çocuk yapamayacakmıyız? Şimdiden teşekkürler. Allah hepimize şifa versin tez zamanda.
Merhaba hanımefendi benim moralim cok bozuk hpv de riskli grup bende de var smear temiz çıktı iki kez ama dokuz eylüle gidiyorum ben de hocaya. Biyopsi yapmadan kolkoskopi ile bakarak leep yapmamız lzm dedi ben ne oldugunu tam anlamadım orda Bi yara var ama ben kötü oldugunu düşünmüyorum dedi neden takip demedi neden hemen alcak kafam karışık siz hangi doktora gittinz dokuz eylülde cvp verirseniz teşekkür ederim

Merhaba hanımefendi benim moralim cok bozuk hpv de riskli grup bende de var smear temiz çıktı iki kez ama dokuz eylüle gidiyorum ben de hocaya. Biyopsi yapmadan kolkoskopi ile bakarak leep yapmamız lzm dedi ben ne oldugunu tam anlamadım orda Bi yara var ama ben kötü oldugunu düşünmüyorum dedi neden takip demedi neden hemen alcak kafam karışık siz hangi doktora gittinz dokuz eylülde cvp verirseniz teşekkür ederim
Berraksu selam
Doktorunun adı ne acaba?

Arkadaslar selam önceki sayfalardan hikayemi biliyorsunuz, hpv 16 smear temiz şikayetim ile kolposkopik biyopsi oldum cin 1 çıktı.
Sonrasında kriyoterapi yaptırsam mı diye burada arkadaslara soruyordum, biyopsi esnasında doktorum tekrar hpv bakmak istedi test sonucun da bugun geldi ve negatif 🤔
1 ay ara ile 2 farklı sonuc, iki testte iyi laboratuvarlarda yapıldı, doktorum bazen karısıklık olabildiğini iletti takip etmeyi uygun goruyorum dedi ama benim kafam karıstı tabi tam da dünya para verip ahcc almıstım:)
Düsük tipli var da cıkmıyo mu acaba dedim ya da biyopsiyi derin aldı sadece tek noktada lezyon vardı temizlendi mi acaba dedim ama kafamda deli sorular :))
Böyle birşey yaşayan var mı arkadaslar

Merhaba
10 yıl önce hpv ile tanıştım . 2 ayda 6 kez yakma işlemi yapıldı . İnatçı tiplerdi hep geri geldi . Bu arada eşim de muayne oldu tabiki . Bu tedaviden sonra sürekli smear testi ile takibe alındım .2 yıl sonra sonucum kötü geldi . cin 1. parça alındı, kolposkopi patoloji derken aslında cin 2 olduğu ortayaçıktı . 26 yaşındayken rahim ağzım tamamen alındı . Bir ay sonra eski haline döndü . Ameliyattan 36 gün sonra hamile kaldığımı öğrendim
şimdi 1 ) eşin kesinlikle tedavi olacak , %100 geçer
2) Bu saatten sonra eşin ile korunmasız birlikte olma . Kondom ile tabiki
3)Kazıma işlemini yaptır sonuç daha kötü çıkarsa korkma çok ama çok basit bir işlem. Ne ağrısı ne sancısı var .
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbul sa dr önerebilirim
geçmiş olsun
stress yok unutma
Merhaba bende bugün cin 1 olduğunu öğrendim. Cin 2 olmasi zaman aliyor mu. Cin 1 ken.siken.sizin nasil cin oldu. Yalnis teshis mi bana kolposkopi yapildi sonra cin 1 cikti am

Umarim canim tesekkur ederim iyi dileklerin icin esin temiz ciktiysa o zaman sana ya baska biyerden bulasti yada esinden bulasti ancak esinden arindi kusuta bakma surekli irdeliyorum yanlista anlama ama bilmedigim icin canim.Benim gorundugum doktorlar es tedavisinden hic bahsetmediler
Ben size birsey sormak istiyorum ben bugun cin1 oldugumu öğrendim . Cin 2 olması zaman aliyor mu

Arkadaşlar merhaba.öncelikle geçmiş olsun. Bende hpv 16 çıktı dün kolposkopiyle birlikte biyopsi aldılar. Bende de yanma ve batma ara ara kasıkta ağrı oluyodu. Çok tedirginim Hayırlısıyla sonucu bekliyorum. Acil şifalar hepimize
Sunucunuz ne oldu acaba ? Benden bugün cin1 olduğunu öğrendim. Yanmalar oluyor ara ara

şuan ne durumdasınız acaba bende cin 1 çıktı da bugun
Kolposkopi de zaten hic sikinti yok. Yasin kac bu arada. Ben once kolposkopi daha sonra kötü sonuc gelince leep konizasyon du adi sanirim bu operasyonu oldum. Ve rahim agzim tamamen alindi. 1 ay sonra yenilendi hucreler ve o ay hamile kaldim. Dr um en kotu ihtimalle 5 ya da 6. Ayda dikis atariz ama gerek kalacagini sanmiyorum cunku cok gencsin demisti. Sonuc olarak gerek kalmadi. 7.5 aylik doğdu oglum ama bunun da ameliyatla alakasi yok ilk oglum da 7.5 aylik dogmustu.

şuan ne durumdasınız acaba bende cin 1 çıktı da bugun
Kolposkopi de zaten hic sikinti yok. Yasin kac bu arada. Ben once kolposkopi daha sonra kötü sonuc gelince leep konizasyon du adi sanirim bu operasyonu oldum. Ve rahim agzim tamamen alindi. 1 ay sonra yenilendi hucreler ve o ay hamile kaldim. Dr um en kotu ihtimalle 5 ya da 6. Ayda dikis atariz ama gerek kalacagini sanmiyorum cunku cok gencsin demisti. Sonuc olarak gerek kalmadi. 7.5 aylik doğdu oglum ama bunun da ameliyatla alakasi yok ilk oglum da 7.5 aylik dogmustu.

cin 2 ne durumda acaba ? Vuzut atar mi kendi kendine. Bende bugun cin 1oldugumu öğrendim. Ama oramda değişik bir sizlama var ara ara
Benim de cin 2 cikmisti .
Bebek sahibi olmanizda hic bir sorun olmaz. Siz de gençsiniz. Hücreleriniz yeni rahim ağzını hemen olustururlar. Umarim her sey ostediginiz gibi olur

Ilk cin1 'le mı başladı sizin direk cin3 mu olduğunuzu öğrendiniz. Ben bugün cin 1 olduğunu ogrendim
Merhaba 1.5 yıldır cinlerle ugrasmaktayim. Üç kez biyopsi, ve iki kere de konizasyon işlemi geçirdim. Cin3 çıktı sonuçlarımda. En son Şubat ayında konizasyon oldum. Sonrasında kontrole gittiğimde ilk kez yeni lezyonların oluşmadığını söyledi ve Haziran'da tekrar smear testi ile birlikte kolposkopi ile bakacak. 30 yaşındayım ve 2.5 yıllık evliyim, artık bebek istiyorum ama beklemk zorundayım. Zor bir süreç ve yalnız olmadığını bilmek insanı rahatlatıyor. Merak ettikleriniz varsa cevap verebilirim arkadaşlar. rabbim rabbim herkese şifa versin.

Arkadaşlar merhaba;

Leep işlemini lokal anestezi ile oldum ve doktorum cin2lerimin geniş bir alana yayıldığı için genişçe temizlediğini söyledi ama derin almadım ileride gebeliğinde bir sorun yaşamayalım diye dedi. Operasyon iyi geçti fakat belimde ve bugün de sırtıma doğru hafif ağrı ve yanma hissediyorum. Leep olan arkadaşlardan bel ağrısı yaşayanlar benim dışımda da var konuştuğum gördüğüm kadarıyla. Ağrı ne kadar sürdü, normal midir, bir çözümü var mı bildiğiniz bunu danışmak istiyorum, hepimize acil şifalar dilerim.
Son durumunuz ne acaba merak ettim. Rabbim.sif versin hepimize

Merhaba
10 yıl önce hpv ile tanıştım . 2 ayda 6 kez yakma işlemi yapıldı . İnatçı tiplerdi hep geri geldi . Bu arada eşim de muayne oldu tabiki . Bu tedaviden sonra sürekli smear testi ile takibe alındım .2 yıl sonra sonucum kötü geldi . cin 1. parça alındı, kolposkopi patoloji derken aslında cin 2 olduğu ortayaçıktı . 26 yaşındayken rahim ağzım tamamen alındı . Bir ay sonra eski haline döndü . Ameliyattan 36 gün sonra hamile kaldığımı öğrendim
şimdi 1 ) eşin kesinlikle tedavi olacak , %100 geçer
2) Bu saatten sonra eşin ile korunmasız birlikte olma . Kondom ile tabiki
3)Kazıma işlemini yaptır sonuç daha kötü çıkarsa korkma çok ama çok basit bir işlem. Ne ağrısı ne sancısı var .
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbul sa dr önerebilirim
geçmiş olsun
stress yok unutma
Eşin tedavi olacak derken ,eşte birşey yoksa , benim eşimde hiç birşey yok ama ben tesadufen hpv olduğumu öğrendim cin 1im

Banada kolposkopi yapildi bir yil oluyo cın 1 dendi takip ettiler kontrole gittim gecenlerde bi doktor yakma islemi gibi biseyler yapalim dedi tahlil verdim smear temiz hpv yine pozitif bende capaya gidicem bi orayada gosterecegim sonuclari doktor doktor geziyorum esin icin bisey dediler mi sana canim bana eş tede ayni tip vardir erkeklerde sigil harici tedavisi yok siz tedavi olduktan sonra tekrar bulasma olmaz dendi
Hpv yi sadece ketem yapiyor diye bılıyorum. Siz nerede yaptırdınız acaba

X