- 12 Haziran 2024
- 261
- 9
- 11
- Konu Sahibi pinkpradabag
-
Çoğu doktor aynı şeyi söylüyor vücut atmıyormuş diye.Ben de prof ile görüştüm bana vücut atıyor bunu dedi, araştırma hastanesinde
Merhaba o doktora ilk ben de gittim sonra bir şeyler bana ters geldi hemen bıraktım. İyi ki bırakmışım bu yorumları görünce evet diyorum içime sinmemişti bir türlü nedenini şu an anlıyorum. Size önereceğim 2 doktor var bunlardan biri Kent hastanesinde profesör. Diğeri de profesör ile uzun süre çalışmış uzman bir doktor. İkisi de gerçekten çok başarılı özelden yazabiliriö ihtiyacı olan varsaEvet ben de asistanların tanıyorum kesinlikle haklısınız, hem Google yorumları hem Trendyol yorumları Hepsiburada kurgudan ve yalandan ibaret, insanlar inanıp ilacı alsınlar diye para karşılığı yorum yazdırıyor. İnsanlar çaresizlikten inanıp dolandırıldı şimdiye kadar. Ve bu ilacı gerçekten içip zarar görenler de var ne yazık ki. Yasal olarak gerekli mercilerin görerek bu konuya el atması gerekiyor hatta sadece doktor değil yanındaki sekreter kızlara da gerekli yasal işlemler yapılmalıdır.
Çok teşekkür ederim, ben negatif oldumMerhaba o doktora ilk ben de gittim sonra bir şeyler bana ters geldi hemen bıraktım. İyi ki bırakmışım bu yorumları görünce evet diyorum içime sinmemişti bir türlü nedenini şu an anlıyorum. Size önereceğim 2 doktor var bunlardan biri Kent hastanesinde profesör. Diğeri de profesör ile uzun süre çalışmış uzman bir doktor. İkisi de gerçekten çok başarılı özelden yazabiliriö ihtiyacı olan varsa
Siz doktorun ücretli asistanisiniz sizi tanıyorum sırf reklam yaparak para kazanmak için yüzlerce insanı kandırıp günahına girdiniz bu dünyanın bir de öbür tarafı var Allah'tan korkun biraz hpv falan değilsiniz yalan yorumlar yazıp sırf müşteri toplamak için bunca insanı boş yere ümitlendirmeyin yeter artık!!! Doktorun doğru düzgün hastası bile yok günde 3-5 kişiye anca bakıyor sırf müşteri toplasın diye Instagramda sürekli paylaşım yapıyor döndürüp döndürüp aynı şeyleri story atıyor zate
Merhaba, muhtemelen siz de izmirde tedavi gördünüz. ben de doktor arayışındayım ilgili bir doktor bulamadım. doktor hakkında yardimci olur musunuzEveeettt tebriklerrr
Bende son anda hemen doktor değişikliğine giderek çok büyük masraflardan kurtuldum
Merhabalar. Ben de İzmir’de doktor arayışındayımMerhaba, muhtemelen siz de izmirde tedavi gördünüz. ben de doktor arayışındayım ilgili bir doktor bulamadım. doktor hakkında yardimci olur musunuz
Merhaba, doktor ismini öğrenebilir miyim. Bende doktor arayışındayım.Merhaba o doktora ilk ben de gittim sonra bir şeyler bana ters geldi hemen bıraktım. İyi ki bırakmışım bu yorumları görünce evet diyorum içime sinmemişti bir türlü nedenini şu an anlıyorum. Size önereceğim 2 doktor var bunlardan biri Kent hastanesinde profesör. Diğeri de profesör ile uzun süre çalışmış uzman bir doktor. İkisi de gerçekten çok başarılı özelden yazabiliriö ihtiyacı olan varsa
Cevap aldığım takdirde sizi de bilgilendiririmMerhabalar. Ben de İzmir’de doktor arayışındayım
Devlette doktora gittim, sigilleri yakacağını söyledi kaç tane var nasıllar açıklamasını bile yapmadı. Kan tahlili ekg istedi bu kadar. Sigil yakma işlemi için de anestezi mi lokal mi istersin dedi acı durumunu bilmediğim icin anestezi istedim ama koter falan işlem ise konuşacağım kriyoterapi yapılsın. Smear testi de yapmadı daha. Bu yüzden içim rahat değil.Merhabalar. Ben de İzmir’de doktor arayışındayım
Benim siğilim kendiliğinden geçti. Benimki biraz uzun bi süreç maalesef. Haziran 2021 de siğil çıktı. Sonra kendiliğinden geçti ama akıntım yeşile döndü ve ağrılı kaşıntılı bi hal aldı. Hpv negatif geldi smear ascıs. 3 sene kolposkopi için gittim hiçbi doktor yapmadı en son özel bi klinikte yaptırdım. Cin1 ve kronik endoservisit geldi. Ege üniversitesine gittim. İntern ilgilenmedi bile. Aşı olun dedi geçti. Şehir hastanesine gideceğim yarın.Devlette doktora gittim, sigilleri yakacağını söyledi kaç tane var nasıllar açıklamasını bile yapmadı. Kan tahlili ekg istedi bu kadar. Sigil yakma işlemi için de anestezi mi lokal mi istersin dedi acı durumunu bilmediğim icin anestezi istedim ama koter falan işlem ise konuşacağım kriyoterapi yapılsın. Smear testi de yapmadı daha. Bu yüzden içim rahat değil.
Benim siğilim kendiliğinden geçti. Benimki biraz uzun bi süreç maalesef. Haziran 2021 de siğil çıktı. Sonra kendiliğinden geçti ama akıntım yeşile döndü ve ağrılı kaşıntılı bi hal aldı. Hpv negatif geldi smear ascıs. 3 sene kolposkopi için gittim hiçbi doktor yapmadı en son özel bi klinikte yaptırdım. Cin1 ve kronik endoservisit geldi. Ege üniversitesine gittim. İntern ilgilenmedi bile. Aşı olun dedi geçti. Şehir hastanesine gideceğim yarın.
Kolposkopiyi neden yaptırmadılar bilgin var mı zararlı bir işlem mi. Ben de Egeden randevu almıştım daha vakti var ona da gideceğim mecbur. Daha önceden arkadaşın dediği kent hastanesinin onkolog doktorlarına baktım ancak prof yok kadrolarındaBenim siğilim kendiliğinden geçti. Benimki biraz uzun bi süreç maalesef. Haziran 2021 de siğil çıktı. Sonra kendiliğinden geçti ama akıntım yeşile döndü ve ağrılı kaşıntılı bi hal aldı. Hpv negatif geldi smear ascıs. 3 sene kolposkopi için gittim hiçbi doktor yapmadı en son özel bi klinikte yaptırdım. Cin1 ve kronik endoservisit geldi. Ege üniversitesine gittim. İntern ilgilenmedi bile. Aşı olun dedi geçti. Şehir hastanesine gideceğim yarın.
Hpv negatif diye yapmadılar. Ama şikayetlerim hiç geçmedi. Kime anlatsam anlamadılar. Kolposkopi kolay bi işlem acısız.Kolposkopiyi neden yaptırmadılar bilgin var mı zararlı bir işlem mi. Ben de Egeden randevu almıştım daha vakti var ona da gideceğim mecbur. Daha önceden arkadaşın dediği kent hastanesinin onkolog doktorlarına baktım ancak prof yok kadrolarında
Of of inşallah şöyle bi ehline denk gelirizHpv negatif diye yapmadılar. Ama şikayetlerim hiç geçmedi. Kime anlatsam anlamadılar. Kolposkopi kolay bi işlem acısız.
Merhaba, şehir hastanesine gidecektiniz gittiniz mi memnun musunuzBenim siğilim kendiliğinden geçti. Benimki biraz uzun bi süreç maalesef. Haziran 2021 de siğil çıktı. Sonra kendiliğinden geçti ama akıntım yeşile döndü ve ağrılı kaşıntılı bi hal aldı. Hpv negatif geldi smear ascıs. 3 sene kolposkopi için gittim hiçbi doktor yapmadı en son özel bi klinikte yaptırdım. Cin1 ve kronik endoservisit geldi. Ege üniversitesine gittim. İntern ilgilenmedi bile. Aşı olun dedi geçti. Şehir hastanesine gideceğim yarın.
Merhaba. Gittim evet. Jinekoloji onkolojiye yönlendirdiler. Yapılması gereken her şeyi yapmışım zaten. Endoservisit için bi şey yapamam dedi doktor.Merhaba, şehir hastanesine gidecektiniz gittiniz mi memnun musunuz
Önerir misiniz? Doktorunuzun ismi nedirMerhaba. Gittim evet. Jinekoloji onkolojiye yönlendirdiler. Yapılması gereken her şeyi yapmışım zaten. Endoservisit için bi şey yapamam dedi doktor.
Teşekkür ederim. Geçmiş olsunYok hayır. Bir bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?