HPV, CIN1, CIN2 Tanı süreci

Merhaba o doktora ilk ben de gittim sonra bir şeyler bana ters geldi hemen bıraktım. İyi ki bırakmışım bu yorumları görünce evet diyorum içime sinmemişti bir türlü nedenini şu an anlıyorum. Size önereceğim 2 doktor var bunlardan biri Kent hastanesinde profesör. Diğeri de profesör ile uzun süre çalışmış uzman bir doktor. İkisi de gerçekten çok başarılı özelden yazabiliriö ihtiyacı olan varsa

Çok teşekkür ederim, ben negatif oldum

Eveeettt tebriklerrr
Bende son anda hemen doktor değişikliğine giderek çok büyük masraflardan kurtuldum
Merhaba, muhtemelen siz de izmirde tedavi gördünüz. ben de doktor arayışındayım ilgili bir doktor bulamadım. doktor hakkında yardimci olur musunuz

Merhaba, doktor ismini öğrenebilir miyim. Bende doktor arayışındayım.

Merhabalar. Ben de İzmir’de doktor arayışındayım
Devlette doktora gittim, sigilleri yakacağını söyledi kaç tane var nasıllar açıklamasını bile yapmadı. Kan tahlili ekg istedi bu kadar. Sigil yakma işlemi için de anestezi mi lokal mi istersin dedi acı durumunu bilmediğim icin anestezi istedim ama koter falan işlem ise konuşacağım kriyoterapi yapılsın. Smear testi de yapmadı daha. Bu yüzden içim rahat değil.

Benim siğilim kendiliğinden geçti. Benimki biraz uzun bi süreç maalesef. Haziran 2021 de siğil çıktı. Sonra kendiliğinden geçti ama akıntım yeşile döndü ve ağrılı kaşıntılı bi hal aldı. Hpv negatif geldi smear ascıs. 3 sene kolposkopi için gittim hiçbi doktor yapmadı en son özel bi klinikte yaptırdım. Cin1 ve kronik endoservisit geldi. Ege üniversitesine gittim. İntern ilgilenmedi bile. Aşı olun dedi geçti. Şehir hastanesine gideceğim yarın.

Kolposkopiyi neden yaptırmadılar bilgin var mı zararlı bir işlem mi. Ben de Egeden randevu almıştım daha vakti var ona da gideceğim mecbur. Daha önceden arkadaşın dediği kent hastanesinin onkolog doktorlarına baktım ancak prof yok kadrolarında

Hpv negatif diye yapmadılar. Ama şikayetlerim hiç geçmedi. Kime anlatsam anlamadılar. Kolposkopi kolay bi işlem acısız.

Merhaba, şehir hastanesine gidecektiniz gittiniz mi memnun musunuz

İzmir şehir hastanesine baktım da ayhan gül doktoru araştırdım onun hakkında bi fikriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…