HPV, CIN1, CIN2 Tanı süreci

Benim doktorum da profesör ve ahcc nin bir savsata olduğunu söyledi, istiyorsan iç sen bilirsin dedi. ben de hocam kaç tane içeyim falan diye sordum ısrarla, tamamen kendin karar ver iç sesini dinle psikolojik olarak rahatlatacak diyorsan iç dedi o kadar inanmıyor yani. Buna vereceğin parayı boğazına ver güzel beslen daha iyi dedi.

Bu yazıyı tüm hpv liler okumalı, bana da umut oldu.

Sadece Türkçe kaynaklara bağlı kalmayalım, yabancı kaynaklardan da bilgilenelim...

Evet ben de asistanların tanıyorum kesinlikle haklısınız, hem Google yorumları hem Trendyol yorumları Hepsiburada kurgudan ve yalandan ibaret, insanlar inanıp ilacı alsınlar diye para karşılığı yorum yazdırıyor. İnsanlar çaresizlikten inanıp dolandırıldı şimdiye kadar. Ve bu ilacı gerçekten içip zarar görenler de var ne yazık ki. Yasal olarak gerekli mercilerin görerek bu konuya el atması gerekiyor hatta sadece doktor değil yanındaki sekreter kızlara da gerekli yasal işlemler yapılmalıdır.
Merhaba o doktora ilk ben de gittim sonra bir şeyler bana ters geldi hemen bıraktım. İyi ki bırakmışım bu yorumları görünce evet diyorum içime sinmemişti bir türlü nedenini şu an anlıyorum. Size önereceğim 2 doktor var bunlardan biri Kent hastanesinde profesör. Diğeri de profesör ile uzun süre çalışmış uzman bir doktor. İkisi de gerçekten çok başarılı özelden yazabiliriö ihtiyacı olan varsa

Merhaba o doktora ilk ben de gittim sonra bir şeyler bana ters geldi hemen bıraktım. İyi ki bırakmışım bu yorumları görünce evet diyorum içime sinmemişti bir türlü nedenini şu an anlıyorum. Size önereceğim 2 doktor var bunlardan biri Kent hastanesinde profesör. Diğeri de profesör ile uzun süre çalışmış uzman bir doktor. İkisi de gerçekten çok başarılı özelden yazabiliriö ihtiyacı olan varsa
Çok teşekkür ederim, ben negatif oldum 🙏🏻

X