- 5 Mart 2015
- 188
- 51
- 36
- Konu Sahibi pinkpradabag
Ahcc işe yaramıyor mu sizce denize düşen yılana sarılırmış ne yapacağımı şaşırdım ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hpv konusunda iyi bir profesör yaramadığını söyledi.masraf yapacaksan al :)Ahcc işe yaramıyor mu sizce denize düşen yılana sarılırmış ne yapacağımı şaşırdım ben de
Bana özelde doçent bi doktor hpv yi vücut atmıyormuş malesef sadece bazı zamanlar uykuya geçiyor seninle birlikte yaşıyor dedi. Diğer doktorlardan da duydum aynı şeyiNe yapılmalı peki
Bunu ne zaman söyledi yakın bir tarihte miBana özelde doçent bi doktor hpv yi vücut atmıyormuş malesef sadece bazı zamanlar uykuya geçiyor seninle birlikte yaşıyor dedi. Diğer doktorlardan da duydum aynı şeyi
Bana özelde doçent bi doktor hpv yi vücut atmıyormuş malesef sadece bazı zamanlar uykuya geçiyor seninle birlikte yaşıyor dedi. Diğer doktorlardan da duydum aynı şeyi
Evet cuma günü söylediBunu ne zaman söyledi yakın bir tarihte mi
Çoğu doktor aynı şeyi söylüyor vücut atmıyormuş diye.Ben de prof ile görüştüm bana vücut atıyor bunu dedi, araştırma hastanesinde
Merhaba o doktora ilk ben de gittim sonra bir şeyler bana ters geldi hemen bıraktım. İyi ki bırakmışım bu yorumları görünce evet diyorum içime sinmemişti bir türlü nedenini şu an anlıyorum. Size önereceğim 2 doktor var bunlardan biri Kent hastanesinde profesör. Diğeri de profesör ile uzun süre çalışmış uzman bir doktor. İkisi de gerçekten çok başarılı özelden yazabiliriö ihtiyacı olan varsaEvet ben de asistanların tanıyorum kesinlikle haklısınız, hem Google yorumları hem Trendyol yorumları Hepsiburada kurgudan ve yalandan ibaret, insanlar inanıp ilacı alsınlar diye para karşılığı yorum yazdırıyor. İnsanlar çaresizlikten inanıp dolandırıldı şimdiye kadar. Ve bu ilacı gerçekten içip zarar görenler de var ne yazık ki. Yasal olarak gerekli mercilerin görerek bu konuya el atması gerekiyor hatta sadece doktor değil yanındaki sekreter kızlara da gerekli yasal işlemler yapılmalıdır.
Çok teşekkür ederim, ben negatif oldumMerhaba o doktora ilk ben de gittim sonra bir şeyler bana ters geldi hemen bıraktım. İyi ki bırakmışım bu yorumları görünce evet diyorum içime sinmemişti bir türlü nedenini şu an anlıyorum. Size önereceğim 2 doktor var bunlardan biri Kent hastanesinde profesör. Diğeri de profesör ile uzun süre çalışmış uzman bir doktor. İkisi de gerçekten çok başarılı özelden yazabiliriö ihtiyacı olan varsa