Hpv bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Merry gul

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
37
6
34
Merhaba arkadaşlar 6 yıl önce genital bölgede hpv siğili vardı yakıldı sonrasında hiçbir belirti vermedi 2 yıl önce normal muayenede doktora sordum suan görünmüyor yok dedi ama hiç smear testi vs yaptırmadım şimdi tekrar vajina iç dudaklarında oldugunu farkettim ve yaklaşık 20gündür yutkunurken boğazımda bir şey takılıyor gibi hissediyordum doktora gittim doktor bir şey yok dedi ama hpv oldugumu söylemedim faranjit falandır dedim orada olacagını düşünmedim ve doktor kasımın 2. Haftasına randevu verdi bugün araştırırken boğazda da olabileceğini ögrendim aynada baktım ve evet kücük dilimin yanında bir şey var ve doktor beni geçiştiriği için görmemiş belkide. şimdi ne yapmıcam nasıl tedavi ediyorlar bunu cok korkuyorum hem aşagı bölgede hem boğazda her yerden sarılmış gibi hissediyorum cok korkuyorum bu arada yurtdışında yaşıyorum ve hemen doktora gitme şansım yok randevuyu beklicem ama daha 20 gün var her gecen gün önemli değil mi

Canım ögrendın mı neyın varmıs

benim arkadasımda da vardı yaktırdı ama tekrarlıyor aradı bir

Yoo hiçbi şey yok canım
Evet ama vulva da var o iç dudaklarda hatta ilişki sırasında ilk girerken orası rahatsız ediyo. Ben yurtdışındayım doktora da söyledim gösterdim. Orada küçük küçük şeyler var ama cok önemli değil dedi anlamıyorum ben Burda ki doktorları orada varsa içeri de taşınabilir ilişkiyle. Cocuk için devam edin calışma ya sorun yok dedi. Korun falan hiçbişey demedi anlamadım brnde

Bana da geçen sene adet düzensizliği-kist için gittiğim kadın hastalıkları dr u siğilin var dedi, özelde başka bi jinekolog a gittim, o da yok dedi, devletten cildiye de yok dedi kendi yapısı böyle içi tırtıklı dedi, bi özel cildiye de yok dedi. Devletten bi jinekolog muayene etmemisti, bilgi için sorduğumda iyi cildiyeye git kadin doguma değil demişti. Kadın doğumcu ilk dr dışında 3 dr yok dedi, ama bu yıl bi kontrol ettireyim dedim burdaki forumdan bulduğum bi dr a, çogalmış, varmış yani dr iyi ki de gelmişsin dedi, dışarıya da attirmaya başlamış dedi ve yaktı. Test için numuneler laboratuvara gitti. Iyi bir doktor bulun bence. Yayıldıkça yok edilmesiyle ilgili sorun da büyüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…