• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv aşısı hakkında bilgisi olan varmı?

yarcos

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
3
0
6
Ankara
Bende yaklşık 1 ay önce hpv virüsü tanısı konuldu.Vaginadaki kondilomları yaktırdım tam geçmedi.Doktor bana ve kızıma hpv aşısını önerdi rahim ağzı kanserini önlemek için.Fakat araştırdım internetten aşı hakkında olumsuz şeylerde söyleniyor.Kararsız kaldım.Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.:43:

Bende yaklşık 1 ay önce hpv virüsü tanısı konuldu.Vaginadaki kondilomları yaktırdım tam geçmedi.Doktor bana ve kızıma hpv aşısını önerdi rahim ağzı kanserini önlemek için.Fakat araştırdım internetten aşı hakkında olumsuz şeylerde söyleniyor.Kararsız kaldım.Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.:43:

Ben 18 yasimda Rahim agzi kanserini önlemek icin asi oldum.
Doktorum önerdi cok yaygindi bende kabul ettim oldum

3. kere poponun biraz üst kismindan asiyi oluyorsun... Köötü bir etkisi olmadi :) ama ben yaptirma karari aldigimda kotu seyler duydum
iste asidan ölen vs vs.... bisi olmadi yasiyorum :)

Ben 18 yasimda Rahim agzi kanserini önlemek icin asi oldum.
Doktorum önerdi cok yaygindi bende kabul ettim oldum

3. kere poponun biraz üst kismindan asiyi oluyorsun... Köötü bir etkisi olmadi :) ama ben yaptirma karari aldigimda kotu seyler duydum
iste asidan ölen vs vs.... bisi olmadi yasiyorum :)

İlginize çok teşekkür ederim.İçimi biraz olsun rahatlattınız.Birazdaha araştırdıktan sonra kararımı vereceğim.

İlginize çok teşekkür ederim.İçimi biraz olsun rahatlattınız.Birazdaha araştırdıktan sonra kararımı vereceğim.

Rice ederim ne demek. Iyice arastiran ama yaptirmakta fayda var... cünkü cok cabuk kapiliyor rahim agzi kanserini... illa cinsel yöntemle yabanci yerlerde kullandigimiz Wclerdeki mikroplarda vs vs ...Iyi bir doktora yaptirin gerisi önemsiz bence

Back