Sigara içmiyorsanız düzenli besleniyorsanız korkmanız gerekmez eninde sonunda negatife dönecek aşı vurulun her ihtimale karşı kolposkopi olun eşinizle korunun o şekilde ilişkiye girin hamileliğe engel bir durum değilmerhaba, 25 yaşındayım ve hpv 51 olduğumu öğrendim sağlık ocağı doktoruna gittim alt türev olduğunu korkmamam gerektiğini zararsız olduğunu söyledi ama kadın doktoruna gidip mutlaka tedavi olmam gerektiğini söyledi, hiçbir belirtimde yok iki senelik evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ve gerçekten çok korkuyorum ne olur yaşamış olanlar varsa deneyimini anlatsın pazartesi doktora gidicem ama o kadar korkuyorum ki duramıyorum korkudan, aşısı ve hapı varmış onları kullanmam gerekebilirmiş
Jinekoloji onkolojiye randevu alabilirseniz o bölüme alın kadın doğum doktoru kolposkopi yapmıyor sadece özel yapıyor o da çok pahalı eşiniz de aşı vurulsun umarım atlatırızmerhaba, 25 yaşındayım ve hpv 51 olduğumu öğrendim sağlık ocağı doktoruna gittim alt türev olduğunu korkmamam gerektiğini zararsız olduğunu söyledi ama kadın doktoruna gidip mutlaka tedavi olmam gerektiğini söyledi, hiçbir belirtimde yok iki senelik evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ve gerçekten çok korkuyorum ne olur yaşamış olanlar varsa deneyimini anlatsın pazartesi doktora gidicem ama o kadar korkuyorum ki duramıyorum korkudan, aşısı ve hapı varmış onları kullanmam gerekebilirmiş
çok teşekkür ederimÖnce kadın doğuma gitmen gerekir kadın doğum jinekolojik onkolojiye alan açar doktor alanı açmadan direkt jinekolojik onkolojiye gidemezsiniz endişe edilecek bir şey yok korkmayın
içimi rahatlattınız sigara kullanmıyorumSigara içmiyorsanız düzenli besleniyorsanız korkmanız gerekmez eninde sonunda negatife dönecek aşı vurulun her ihtimale karşı kolposkopi olun eşinizle korunun o şekilde ilişkiye girin hamileliğe engel bir durum değil
Yeşil çay için her gün olmasa da içmeye çalışın kefir tüketin bağışıklık yüksek olduğunda negatife dönecektir doktor ilaç yazar mı bilmiyorum ama hpv ilaçlarını ve aşıyı devlet karşılamıyor ve pahalı yaşımız genç etkileyen en önemli şey sigara onu da kullanmıyormuşsunuz rahatlayın stres en büyük düşmanı bir süre sonra illa ki alışacaksınız günlük hayata devam edeceksiniz geçmiş olsuniçimi rahatlattınız sigara kullanmıyorum
yeşil çay şuanda da içiyorum rezene gibi bitki çaylarını çok severim zaten 2 bardak içerim hergün normal çay tüketmem bile kolay kolay kefir de içerim hergün yani bunlar hafifletme sebebiyse zaten yaptığım şeyler allah razı olsun sizden pazartesi doktor randevum var inşallah sorunsuz hallolur bu mevzu :)Yeşil çay için her gün olmasa da içmeye çalışın kefir tüketin bağışıklık yüksek olduğunda negatife dönecektir doktor ilaç yazar mı bilmiyorum ama hpv ilaçlarını ve aşıyı devlet karşılamıyor ve pahalı yaşımız genç etkileyen en önemli şey sigara onu da kullanmıyormuşsunuz rahatlayın stres en büyük düşmanı bir süre sonra illa ki alışacaksınız günlük hayata devam edeceksiniz geçmiş olsun
Hafifleme demeyelim de bağışıklık ne kadar güçlüyse o kadar erken negatife dönebilirsiniz 6 ayda negatif olan da var 1-2 yılda da önemli olan bu virüsü sürekli eşten almamaya dikkat etmekyeşil çay şuanda da içiyorum rezene gibi bitki çaylarını çok severim zaten 2 bardak içerim hergün normal çay tüketmem bile kolay kolay kefir de içerim hergün yani bunlar hafifletme sebebiyse zaten yaptığım şeyler allah razı olsun sizden pazartesi doktor randevum var inşallah sorunsuz hallolur bu mevzu :)
Ayrıyeten dahiliyeye gidip vitamin değerlerinize baktırın eksik olanları yükseltmeye çalışınHafifleme demeyelim de bağışıklık ne kadar güçlüyse o kadar erken negatife dönebilirsiniz 6 ayda negatif olan da var 1-2 yılda da önemli olan bu virüsü sürekli eşten almamaya dikkat etmek
Yüksek miktarda demir eksikliğim var benim serumla takviye vermemiz lazım demişti doktorAyrıyeten dahiliyeye gidip vitamin değerlerinize baktırın eksik olanları yükseltmeye çalışın
Çok teşekkür ederim ne gerekirse yapacağızDemir ve özellikle D vitamini hpv tedavisinde çok önemli, D vitamininizi 50 değerin üzerine yükseltin, aşınızı mutlaka olun, şuan pozitif olmanıza rağmen aşı eşinizden tekrar tekrar virüs almaktan koruyacak.
Bebek sahibi olmayı düşünmüyorsanız prezarvatif ile mutlaka korunun, yoksa virüs eşinizle aranızda pinpon etkisi yaratır, negatife dönme süreciniz uzayabilir.
***6 ayda bir Jinekoloji onkoloji bölümünde doktor takiplerinizi sakın ihmal etmeyin ve bir an önce kolposkopik biyopsi işleminizi yaptırın.
Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?