Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genital bölgede çıkan siğiller sonucu gittiğim doktorda yapılan hpv testinde tip 16 sonucu geldi. bunun sonrasında kolposkopi ve biyopsi sonucunda hsil(cin 3) geldi. şimdi doktor ameliyat dedi. daha önce bu durumla karşılaşan var mı acaba?
Nassıl bir tedavi uyguladı size merak ettim. Neden leepten sonra tekrar ameliyat olmanıza gerek duyuldu? Smearinizde mi sıkıntı vardı? Ne gibi takviyeler aldınız?merhabalar.. eger suan dogru doktoru bulmamis olsaydim, uc biyopsi bir leepten sonra ameliyat olmak zorunda kaliyordum.. size tek onerim dogru doktoru bulmaniz ve iki farkli yerde biyopsi aldirmaniz. ameliyat olmam gerektigini yaklasik 3 doktordan ve farkli iki hastaneden duydum..yilmadim en iyisini bulmak icin cok ugrastim ve tugan hocam..melek kalpli doktorum tugan bese..ameliyatsiz beni kurtaran..ilac tedavisiyle olumlu sonuclar alan doktorum..
ayrıntılı paylaşırmısınız. bunun ilaçla tedavisi yok diye biliniyorNassıl bir tedavi uyguladı size merak ettim. Neden leepten sonra tekrar ameliyat olmanıza gerek duyuldu? Smearinizde mi sıkıntı vardı? Ne gibi takviyeler aldınız?
CANIM TİME HEALTH MI BU İLAÇ ,1 SENE SONRA MI TÜRKİYEYE GELECEK. DAHA ÖNCE DOĞUM YAPMAMIS BİRİNİN KULLANMASI SAKINCALI OLUR MUHPV FORUMU BU LİNKTEDİR https://www.kadinlarkulubu.com/foru...al-sigiller-hpv-human-papilloma-virus.138541/ ARKADAŞLAR BU LİNKTEKİ FORUMU TAKİP EDİN BÜTÜN SORULARINIZIN CEVABI BURADA HPV ARTIK BİTTİ ÇÜNKÜ GEÇEN SENEKİ DÜNYA GENELİNDE YAPILAN JİNEKOLOJİ KONGRESİNDE HİV YANİ AİDS HASTALIĞININ VİRÜSÜ İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALARDA MANTAR ÖZÜTLERİNİN TEDAVİSİ DENENİRKEN BU ÖZÜTÜN HPVYİ SİLDİĞİNİ TESADÜFEN KEŞFEDİYORLAR BU DA AHCC VE CORİOLUS MRL 4 SENEDİR BU ÇALIŞMAYI SÜRDÜRÜYORLAR İLAÇ OLARAK ÇIKMASI İÇİN 5 SENE GEÇMESİ GEREKİYOR(BİZZAT DOKTORUMUN BİLGİSİ KONGRE DÖNÜŞÜNDE KONUŞTUK!) YANİ İLACINA 1 SENE KALDI ÇALIŞMAYI YÜRÜTEN MYCOLOGY RESEARCH LABARATUVARLARI TÜRKİYEDE YOK İLAC ÇIKMADAN İLACIN DAHA GÜÇSÜZ BİTKİSEL VERSİYONUNU ÇIKARDILAR CORİOLUS MRL 500 MG GÜNDE 6 TANE KULLANILIYOR 6 AY RİSKLİ TİPLİYSE 1 YIL KULLANIYOSUNUZ YA SMEAR TEMİZ GELİYOR YA DA %95 ORANINDA BÜTÜN TİPLERİ ÖLDÜRÜYOR FOLİK ASİTLE KULLANILDIGINDA ETKİSİ ARTMIŞ YAPILAN CALISMALARI İNCELEYİN ÜZÜLMEYİN GÖZÜMÜZ AYDIN TANIDIĞI OLAN CORİOLUS MRLYİ YURTDIŞINDAN GETİRTSİN KULLANDIKTAN SONRA TEKRAR SMEAR ALDIRSIN !!!!!!! YAPMANIZ GEREKEN HERŞEY KOPYALADIGIM LİNKTE YAZILI BÜTÜN BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR MAKALELER ÇIKAN İLAÇLA İLGİLİ BİLGİ
Endiselenme canim gerekli vitamin ve destekleri kullan 6 ay kontrole git tekrardan kolposkopiyle baksiblarKIZLARKOLPOSKOPİ SONUCUM ÇIKTI. 1 ADET 0.5 CM ÇAPINDA KİTLİ BEYAZ RENKLİ DOKU
LSL KOİLOSİTİK ATİPİ SAAT 12 HIZASI YAZIYOR. DOKTOR PAZARTESİ GELCEKMİŞ. GOOGLE YAZDIM LSL=CIN 1 E TAKABUL EDERMIS. TAKIP ÖNERİLİRMİŞ. YADA RAHIME EN AZ ZARAR VEREN LEEP YAPILIRMIS. (LEEP RİSK ALINMAK İSTENMEZSE YAPILIR YAZIYO ) ÇOCUĞUM YOK ,LEEP YAPTIRISAM BİR ZARARI OLURMU,ENDİŞELENİYORUM HAMİLELİK GECIRMEDİM HİÇ
Genital bölgede çıkan siğiller sonucu gittiğim doktorda yapılan hpv testinde tip 16 sonucu geldi. bunun sonrasında kolposkopi ve biyopsi sonucunda hsil(cin 3) geldi. şimdi doktor ameliyat dedi. daha önce bu durumla karşılaşan var mı acaba?
Testimde kanser öncesi yüksek riskli lezyon cikti.once ne yapsam bilemedim hemen istanbul egitim arastirma hastanesine gittim jinekoloji onkoloji bolümü doktor kolkoskopi bile yapmadan leep olacaksin acil sonra da patolojiye giden parcaya gore yeniden ameliyat olman gerekebilir dedi.kendi alani bir sey diyemem ama hemen kesme isine girismesine ve tavirlarina bozuldum acikcasi bilirsiniz uykusuz gecen geceleri stresten.neyse ayni gun ogleden sonra hemen ÇAPA TIP FAKÜLTESI prof. HALİL SAYGILI yi buldum kosa kosa,mesai disi muayneye girdim.cok nazik ince davrandı raporlari gosterdim diger doktor ameliyat gününü bile ayarlamisti.bu arada diger doktora kolkospi icin israr ettim yapti durum vahim dedi.Halil hocam da kolkoskopi yapti ben kanser oncesi bulgusu goremedim smear testini yeniden aldi seni kesip bicmek istemiyorum yasin cok genç duruma gore basla alternatifler bulacagim ama gozunu korkutmuslar korkma kizim dedi.o yuzden lutfen tek doktorun dedigine güvenmeyin.hatta simdi bir doktor daha buldum arastirip adi TUGAN BEŞE ozel muaynanesi var ona da gidecegim smear sonucuyla.rahim agzi kendini topluyor ama ileride bebek dusunurseniz sorunlar da cikabiliyormus.ilk gittiğim adini vermek istemedigim doktor ne olacak ki en fazla duser dedi laçka sekilde. Bu arada daha once arastirmalarimla kronik candida belasindan kurtulmustum.bu durumlarda doktor her seydir cok iyi biliyorum.
Merhaba son durum nedir benimde hpv 16 pozitif çikti ne yapacağımı bilmiyorumGenital bölgede çıkan siğiller sonucu gittiğim doktorda yapılan hpv testinde tip 16 sonucu geldi. bunun sonrasında kolposkopi ve biyopsi sonucunda hsil(cin 3) geldi. şimdi doktor ameliyat dedi. daha önce bu durumla karşılaşan var mı acaba?
Kolposkopi yaptınız mı?Merhaba son durum nedir benimde hpv 16 pozitif çikti ne yapacağımı bilmiyorum