- 10 Ekim 2021
- 9
- 5
- 42
- Konu Sahibi Hpv tip 16
Gercegi söylemek gerekirse ben pek koku almadığım İcin akıntıyı hic koklamadım seffaf sarı renkliydi amaAkıntınız nasıldı peki? Beyaz ya da sarıya dönük? Kokulu kokusuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercegi söylemek gerekirse ben pek koku almadığım İcin akıntıyı hic koklamadım seffaf sarı renkliydi amaAkıntınız nasıldı peki? Beyaz ya da sarıya dönük? Kokulu kokusuz?
Siğillerin görünümü nasıldı? Et beni gibiydi demissiniz üzeri tırtıklı mıydı?Benimde 4 tane vardı belki sizinkiler büyük ondan olabilir benimkiler et beni gibiydi
Tırtıklı degildiSiğillerin görünümü nasıldı? Et beni gibiydi demissiniz üzeri tırtıklı mıydı?
Şundan dolayı soruyorum bende de yıllar önce siğil cıktı ancak karnabahar gibiydi büyüyordu gitmeseydim kocaman olacaktı. Sanırım siğil türleri de var 16 başka 6-11 türleri başka şekilde çıkıyor onun için sordum. Şu anda bende yeni oluşumlar var ama siğile benzemiyor içi kan dolu deriden hafif yuksek cıkıntılar var. Yani siğile hic benzemiyorGercegi söylemek gerekirse ben pek koku almadığım İcin akıntıyı hic koklamadım seffaf sarı renkliydi ama
Hpv 16Şundan dolayı soruyorum bende de yıllar önce siğil cıktı ancak karnabahar gibiydi büyüyordu gitmeseydim kocaman olacaktı. Sanırım siğil türleri de var 16 başka 6-11 türleri başka şekilde çıkıyor onun için sordum. Şu anda bende yeni oluşumlar var ama siğile benzemiyor içi kan dolu deriden hafif yuksek cıkıntılar var. Yani siğile hic benzemiyor
Doktora gitmenizde fayda var belki siğil degil onlarŞundan dolayı soruyorum bende de yıllar önce siğil cıktı ancak karnabahar gibiydi büyüyordu gitmeseydim kocaman olacaktı. Sanırım siğil türleri de var 16 başka 6-11 türleri başka şekilde çıkıyor onun için sordum. Şu anda bende yeni oluşumlar var ama siğile benzemiyor içi kan dolu deriden hafif yuksek cıkıntılar var. Yani siğile hic benzemiyor
Üzerinde hiç tuttunuz mu küçülüp büyüyormuydu üzerine bastırınca?Hpv 16
Doktora gitmenizde fayda var belki siğil degil onlar
siğilin de türleri var google görsellerden aratıp bakın ama doğru tespit için dokotora gidinÜzerinde hiç tuttunuz mu küçülüp büyüyormuydu üzerine bastırınca?
üzeri tırtıklı karnabahar görünümlü olanlar kondilom oluyor genelde.yani siğilin bir türüSiğillerin görünümü nasıldı? Et beni gibiydi demissiniz üzeri tırtıklı mıydı?
Benmkilerde öylede bitanesi büyük sadeceBenimde 4 tane vardı belki sizinkiler büyük ondan olabilir benimkiler et beni gibiydi
Goggle görsellerden aratıp baktım genital varise daha cok benziyor ve ailede de var yapısal sanırım. Neyse teşekkür ederim.siğilin de türleri var google görsellerden aratıp bakın ama doğru tespit için dokotora gidin
Rica ederim gecmiş olsunGoggle görsellerden aratıp baktım genital varise daha cok benziyor ve ailede de var yapısal sanırım. Neyse teşekkür ederim.