Arkadaşlar merhaba ben hpv+16 türüne sahiptim 2 ay önce leep oldum 2 doz aşımı yaptım hapyvır ilacında 3.ayım fitil ve siğilim olmadığı halde aldara kremde kullandım bunun dışında sağlıklı besleniyorum artı olarak baska ek vitaminde kullanıyorum ama günde 2 3 dal sigaram var ve haziranda tekrar test vereceğim hpv tekrar pozitif çıkar diye çok korkuyorum başından geçmiş kişiler yardımcı olabilir mi lütfen yaşım 22
Geçmiş olsun leep olanlar daha kolay negatıf oluyor,yaşında gençmiş kolay atlatırsın ama sigarayı bıraksan keşke.Kan degerlerıne baktır dvit çinko magnezyum b12 bunlar eksikse tamamlayabılırsın.
Geçmiş olsun leep olanlar daha kolay negatıf oluyor,yaşında gençmiş kolay atlatırsın ama sigarayı bıraksan keşke.Kan degerlerıne baktır dvit çinko magnezyum b12 bunlar eksikse tamamlayabılırsın.
Sigarayı bırakmıstım ama tekrar tek tük icmeye basladım günde 2 3 tane de olsa zararı dokunduğunu biliyorum yeşil çaylarla vitaminlerle yesillikle nötrlemeye çalışıyorum ama tekrar bırakmaya calıstıgım günlerdeyim tesekkür ederim