Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne tür seversinnKehribar Geçidi çok ağır ilerliyor bende. Bir türlü şöyle kendimi verip içine giremedim. Çok akıcı elimden bırakmak istemeyecegim bir kitaba ihtiyacım var. Var mı öneriniz hanımlar
Böyle sorularda kitlenip kalıyorumKehribar Geçidi çok ağır ilerliyor bende. Bir türlü şöyle kendimi verip içine giremedim. Çok akıcı elimden bırakmak istemeyecegim bir kitaba ihtiyacım var. Var mı öneriniz hanımlar
Her türe açığım hiç fark etmez. Akıcı olsun biraz da edebi tat versin yeterNe tür seversinn
Martin Eden?Her türe açığım hiç fark etmez. Akıcı olsun biraz da edebi tat versin yeter
Suzan DefterHer türe açığım hiç fark etmez. Akıcı olsun biraz da edebi tat versin yeter
Haklısın öneri istenince benim de aklıma hemen gelmez. Sonra keşke şunları soyledeydim diye düşünürumBöyle sorularda kitlenip kalıyorum
Martin Eden?
İkisini de okudum canımSuzan Defter
Elindeki seçenekler neler yoksa yeni mi alacaksınİkisini de okudum canım
Değişiklik olsun dersen polisiye önereyimHer türe açığım hiç fark etmez. Akıcı olsun biraz da edebi tat versin yeter
Seçenek yok. Daha önce bahsetmiştim temmuzda evi taşıdık ve hâlâ evsiziz. Göçebe yaşıyoruz resmen o nedenle kitaplarım yok. Kütüphaneden alırım belkiElindeki seçenekler neler yoksa yeni mi alacaksın
Bunları da okudum canım teşekkürlerMrsay Günday’ın Daha kitabını da önerebilirim
Orwell, AspidistraBunları da okudum canım teşekkürler
Bunu okumadım işte. Hemen inceliyorumOrwell, Aspidistra
@Calcifer baskanimin torpili olmasin mi,ne kadar emek harcıyor bizler icin bu topigebiz çıkalım istersen
C Capanin Gururu TeyomKASIM AYI OKUMALARIM
1-)Deborah Harkness - Hayat Kitabı (612 sayfa)
2-) Stephen Hawking - Büyük sorulara kısa yanıtlar (195 sayfa)
Duydun TeyoHemen diskalifiye
O zaman Gizli Bahçe'yi kesinlikle öneririm. İçin cıvıl cıvıl olacakHer türe açığım hiç fark etmez. Akıcı olsun biraz da edebi tat versin yeter