- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Genç wertherC Capanin Gururu Teyom sen bilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genç wertherC Capanin Gururu Teyom sen bilirsin
Son Kuşlar - Sait Faik AbasıyanıkKuşlar yasına gider
Çocuk kitabı severizFişne bahçesi = çocuk kitabı Eleadora
Çocuk kitabı en kolay okumama kitaplardır oysa kiÇocuk kitabı severiz
Böyle anlaması zor cümleler kurma, anlama-yı-zÇocuk kitabı en kolay okumama kitaplardır oysa ki
Yalnız değilsinEğlenceyi kaçırmışım
Ben bu aralar seni hiç görmüyorum. Ben de çok giremedim. Bana denk gelmiyor herhalde diye düşündümYalnız değilsin
Yok ben de hiç girmiyorum desem yeridir, ondan denk gelemiyoruz.Ben bu aralar seni hiç görmüyorum. Ben de çok giremedim. Bana denk gelmiyor herhalde diye düşündüm
Son kuşlar
İyi diyelim iyi olalım. Yarısı Suriyeli 5. sınıflarla cebellesiyorumYok ben de hiç girmiyorum desem yeridir, ondan denk gelemiyoruz.
Nasılsın bu arada?
İyiyim çok şükürİyi diyelim iyi olalım. Yarısı Suriyeli 5. sınıflarla cebellesiyorum
Sen nasılsın
Evet haklısın sen .özür dilerim canım arkadaşlarımBöyle anlaması zor cümleler kurma, anlama-yı-z
Etrafta Arapça duymaktan nefret ettim. Başka bir memlekette gibiyim. Hiç bu kadar yabancı öğrencimiz olmamıştı. Komşu imam hatip sınavla öğrenci alma bahanesiyle almadı. Hepsi bize kaldıİyiyim çok şükür
Sınıfı hayal edemedim ve yıpranan sinirlerimi Allah kolaylık versin
Önceden çok saçma bir yerde çalışıyordum çocuk şehri var İstanbul'da bilirsiniz belki. Bazen Suriyeli sınıfları getiriyorlardı 50 kişi. A aaaa böyle bi şey yok. Allah affetsin çok garip anlardı, ağlatıyorlardı resmen hele aynı dili konuşmadığımız o kadar çocukla. Kolaylıklar dilerimEtrafta Arapça duymaktan nefret ettim. Başka bir memlekette gibiyim. Hiç bu kadar yabancı öğrencimiz olmamıştı. Komşu imam hatip sınavla öğrenci alma bahanesiyle almadı. Hepsi bize kaldı
Çok haklısın. Artık gözümüz turist arar gibi Türk arıyor, mekanlarda, yollarda.Etrafta Arapça duymaktan nefret ettim. Başka bir memlekette gibiyim. Hiç bu kadar yabancı öğrencimiz olmamıştı. Komşu imam hatip sınavla öğrenci alma bahanesiyle almadı. Hepsi bize kaldı
Ölü Canlarbilene çuhulata huahhaha