- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
yüzde 35le sahap çıkmışlar, fenalara bak sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüzde 35le sahap çıkmışlar, fenalara bak sen
O zaman il değilmişiz zaar kimse bizi ciddiye almamışyüzde 35le sahap çıkmışlar, fenalara bak sen
Şimdi anlaşıldı, hayınlara bak senO zaman il değilmişiz zaar kimse bizi ciddiye almamış
Ayy nickimi 2 defa yazmış sağ ol C Capanin Gururu Teyom Teyocum ben de bir kere denemiştim, aynı Teyonunki gibi olmuştu, Allahtan kimsecikler görmeden silmiştimHeh buldum merak edenler için üstelik 2. Denemesi Disipline Girmis BirKadin
hadi yaAyy nickimi 2 defa yazmış sağ ol C Capanin Gururu Teyom Teyocum ben de bir kere denemiştim, aynı Teyonunki gibi olmuştu, Allahtan kimsecikler görmeden silmiştim
Yaaa vallahadi ya
Başkanım o yokken ağrı dağının hakkını savunmam için beni gönderdi
İtiraflara gel heleAyy nickimi 2 defa yazmış sağ ol C Capanin Gururu Teyom Teyocum ben de bir kere denemiştim, aynı Teyonunki gibi olmuştu, Allahtan kimsecikler görmeden silmiştim
Bunlar Ağrı Dağları (Büyük ve Küçük Ağrı) Iğdır’dadır.
Not: Ağrı Dağı, Türkiye'nin doğu ucunda, İran'ın 16 km batısında ve Ermenistan'ın 32 km güneyindedir. Dağın %65'lik bir kesimi Iğdır ilinde, kalan %35'lik kesimi ise Ağrı ili sınırları içerisindedir.
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
@WOMAN
@Kukrim
@JES
@Ysf42
@Nosking
@Oriana
Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
@firdefs
@mimesis
@ummhnisa
sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
A Arrietty_
@Aspasiaa
Black Light
@Mrsay
@LADY VEGA
@D
[/QUOTE]
Iyi akşamlar
Yarın geldi geldi gelmedi Ağrı Dağın Eteğinde ile açılış etiketi yapıyorum Üyelerini buna daha fazla maruz bırakamayabilirBaşkanım o yokken ağrı dağının hakkını savunmam için beni gönderdi
Ya silmeseydim şimdi Teyo gibi ben de züpürgenin diline dolanmıştım di mi UcanSupurgeİtiraflara gel hele
Amacın bir ayaklanmaya sebep olmaksa doğru yoldasın züpürgeYarın geldi geldi gelmedi Ağrı Dağın Eteğinde ile açılış etiketi yapıyorum Üyelerini buna daha fazla maruz bırakamayabilir
Dedim olabilirYa silmeseydim şimdi Teyo gibi ben de züpürgenin diline dolanmıştım di mi UcanSupurge
Feratlar ve züpürgeler giremezAmacın bir ayaklanmaya sebep olmaksa doğru yoldasın züpürge