- 7 Temmuz 2021
- 2.883
- 19.319
Bence çok güçlü bir kalem ❤Sevdin mi
Bugün bende aynı şeyi yaptım araştırdım hatta Nobel videolarını falan izledim tekrar
Biraz değişik bir tarzı var ama enerjisi çekiyor insanı sanki ,merak uyandırıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çok güçlü bir kalem ❤Sevdin mi
Bugün bende aynı şeyi yaptım araştırdım hatta Nobel videolarını falan izledim tekrar
Biraz değişik bir tarzı var ama enerjisi çekiyor insanı sanki ,merak uyandırıyor.
Evet bence güzel, tabi daha 50ye kadar okuyabildim, gece başladımSevdin mi
Ayyy en sevdiklerimden Germinal
Kırmızı saçlı kadın dan mı bahsediyorsunuz. İlk okuduğum romanıydı. Ben başından sonunu tahmin etmiştim. Abartıldıpı kadar muhteşem değil bence. Normal standart bir kitapOrhan Pamuk malum biraz farklı bir adam. Röportajlarını falan okuyorum biraz hayatini da merak edip araştırmıştım. Kitaplarında kendisinden bir iz bırakıyor sürekli. Mesela kendisi de kitaptaki gibi baba sevgisinden yoksun kalmış ve kendisini yazarlığa adamış aynı Erdem gibi biraz da Cem gibi..
Ha bir de bu kitapta da yine kurban meselesine takmış
C Capanin Gururu Teyom görmeden çabuk oku ahhaha
Evet diğer kitaplarina nazaran biraz sönük kalmış.Kırmızı saçlı kadın dan mı bahsediyorsunuz. İlk okuduğum romanıydı. Ben başından sonunu tahmin etmiştim. Abartıldıpı kadar muhteşem değil bence. Normal standart bir kitap
Ben de fotografi görünce C Capanin Gururu Teyom ı etiketleyecektimC Capanin Gururu Teyom görmeden çabuk oku ahhaha
C Capanin Gururu Teyom yüzünden okuyorum bu genç w. teyoya ne yapmış olabilir çözmem lazımC Capanin Gururu Teyom görmeden çabuk oku ahhaha
Siz bu teyodan ne istiyorsunuz yavC Capanin Gururu Teyom görmeden çabuk oku ahhaha
En sevdiğim fincan
Ben de severimEn sevdiğim fincan
Sütünü içip uyumuştur o şimdi. Görmezde bay W yı jahajaC Capanin Gururu Teyom yüzünden okuyorum bu genç w. teyoya ne yapmış olabilir çözmem lazım
Asıl o kem gözlü bizden ne istiyorSiz bu teyodan ne istiyorsunuz yav