Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence Ramazan ile alakalıdır çünkü baya akıcıydı kitap

Ben Sarı Odanın Esrarı kitabını sevmedim malesef. Kurgu güzel olabilir, akıllıca yazılmış olabilir ama kitap sadece bundan ibaretti. Çok basitti. Normalde bu türü çok sevmem zaten ama Ahmet Ümit'in iki farklı romanını okuduğumda keyif almıştım, farklı şeyler de katmıştı bana. Bu kitapta malesef bu yoktu.

Doğru zamana denk gelmemiş büyük ihtimal.

1907 yılında yazılmasına istinaden o zamana göre kurgusu çok iyi bence. Ahmet ümit teni nesil yazar. İkisini karşılaşırsak çok doğru olmaz. Ancak Gaston Leruox’Tan ilham alırlar

1907 yılında yazılmasına istinaden o zamana göre kurgusu çok iyi bende. Ahmet ümit teni nesil yazar. İkisini karşılaşırsak çok doğru olmaz. Ancak Gaston Leruox’Tan ilham alırlar
Tabi çağdaş yazarlarla karşılaştırmak daha doğru olur. Ben bu türü çok sevmediğim için böyle hissetmiş olabilirim.

1907 yılında yazılmasına istinaden o zamana göre kurgusu çok iyi bence. Ahmet ümit teni nesil yazar. İkisini karşılaşırsak çok doğru olmaz. Ancak Gaston Leruox’Tan ilham alırlar
Kesinlikle katılıyorum. Kendi döneminin yazarları ile karşılaştırmak daha doğru olur. Arthur Conan Doyle , Agatha Christie gibi

Tamamen düşündüklerimin aynısı

Ben bu tarzı çok seviyorum aslında hele filmlerde favorim ama kitaplarda daha yeni nesil yazarlardan okuduğum için belki de çok akıcı gelmedi. Ya da ben çoğunlukla başladığımda çabuk bitiriyorum kitapları hele de sevdiysem uykumdan da kesiyorum, biraz elimde süründüğünden ötürü de olabilir , yani sevmedim diyemem ama sevdim tavsiye ederim de diyemem. Ne desem bilemedim böyle olumsuz yorum yapınca da kendimi hak yiyormuşum gibi hissediyorum , köşeme çekileyim iyisi

Günaydın
Sarı Odanın Esrarı kitabını okumadım ama o yüzden akşam katılmadım. Bu sene içinde okumayı istiyorum bakalım ne zaman olur
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 'mız kutlu olsun. Tüm çocukların aynı şartlarda yetiştiği bir dünya diliyorum❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…