Hoşuma giden biri var ama

Mesela dun bi iltifatta bulundu. Elbiselerin cok yakisiyo sana diye. Bunlari sadece kibarligindan mi soyluyor etkilemeye mi cakisiyor ilgisi mi var hic anlayamiyorum.
Bu söyledikleriniz benim belirttiğim ihtimalleri kuvvetlendiriyor. Gayet bilinçli ve bilerek böyle davranıyor bence. Dikkatli olun

Lütfwn öncelikle onum gözüne sokan hikayeler paylaşma hele baş başa bi erkekle asla. Normal arkadaşlarla eğleniyor gibi şeyşler at. Ve sakın arama. Sen koşarasan uğraşırsa. Baştan kaybedersin diyeyim

Merhabalar ben de benzer bir durumdayım. Tek fark yüz yüze görüşemedik hiç ama aynı şekilde ortak sorunlarımız vardı böyle başladı sohbetimiz sonra ortak görüşlerimiz hobilerimiz hakkında genel konular hakkında konuşuyorduk ama genelde konuşmaları başlatan ben oluyordum. Bir iki defa filan hikayeme yorum atardı. Fotoğraflarımı beğenirdi ama sanırım benim hep ilk mesajı atmam ile ve (arkadaşça da olsa )daha çok tanımak istediğimi söylemem onun kendini tamamen çekmesine sebep oldu. Artık beğeni yok hikayeme yorum yok izleme bile yok. Artık ben de eskisi gibi yazmıyorum. Beğeni yapmıyorum. En sonunda da hesabımı dondurdum. 2 sene olacak tanışıklığımız ama bir adımı hiiç olmadı yani net bir şekilde istemiyor. Arkadaşlık ya da daha fazlasını.

Bence siz de ümitlenmeyin boş yere ve üstüne gitmeyin. Vazgeçin demiyorum ama üzerine gitmeyin adım atmayın adım atınca daha çok kaçıyorlar, gelecekleri varsa da gelmiyorlar. İlginç bir durum ama maalesef böyle. Bu yüzden biraz kendinizi çekin ve yazmayın. Merak etsin. Zaten bir ilgisi varsa yazacaktır. Yoksa da doğru insan değilmiş dersiniz rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah
Sevgiler

Lütfwn öncelikle onum gözüne sokan hikayeler paylaşma hele baş başa bi erkekle asla. Normal arkadaşlarla eğleniyor gibi şeyşler at. Ve sakın arama. Sen koşarasan uğraşırsa. Baştan kaybedersin diyeyim
Yani gunluk siradan hikayeler atiyorum erkeklerle degil. Kiz arkadaslarla veya bireysel ya da doga fotolari vs cunku fotografciliga ilgim oldugunu biliyo. Siritmaz diye dusundum.

Son durum nedir merak ettim yazıyor mu
Bence bir süre hikaye paylaşmayın, uzak durun bakalım ne olacak. Gerçekten ilgisi varsa yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…