hosteslik

biricik18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
177
0
46
Antalya
kızlar konuyu nereye açıcağmı bilemedim inş doğru yere açıyorumdur=)
Ben hostes olmak istiyorum aranızda bununla ilgili bilgisi olan var mı?Başvurular ne zmn yapılıyo?

Bne THY ye başvurdum belli süreleri var sitelerinde başvuruları yakalayınca kaçırma saatleri ve günü sen belirliyosun ama kesin o günler orada olman gerekli.
İlk başta boy kilo tartımı yapıyolar sıra halinde orada baya bir eleme oluyor benim boyum 1.68 kilom da 48 çıktı kabul edildim.
Daha sonra karşı tarafta IQ testi ve peşinden ingilizce testine giriyosun.
3. salona alıyolar testini bitirenler ilk başta psikoloji alanında neden tercih ediyosun bu mesleği niye seçtin gibisinden sorular "sakın bu arada oturduğun döner sandalyeyi sallama sabit dur"
Daha sonra grup mülakatına alıyorlar bir yazı okuyup 10 kişiyle tartışıyorsun neden öyle yapmış neden böyle falan diye
En son olarakta ingilizce sözlü mülakat var genelde de oradaki kızlarda vardır bi parag. ezber yapıuyosun bu kadar basit ben 4. salondan ileriye gidemedim nasip olmadı :))

Buarada sana başarılar ama sakin ol herşeyden önce:))

Yakın bi akrabam hava hostesliği yaptı bir dönem.çok yoğun,yorucu,gecesi gündüzü belirsiz bi meslek...sana su an cok cazıp gelebılır canım ama sureklı makyajlı,bakımlı,sac bas yapılı olacaksın,,,fızıgını koruyacaksın,evlılık hayatın ya da erkek arkadasınla ılıskın zaman ayıramaman yuzunden mahvolacak...butun bu yorucu hayatı goze alabılıyorsan dene ama akrabam olan kız bu yuzden bırlıkte yasadıgı ve cok sevdıgı erkek arkadasından bıle ayrıldı...Şimdi ise turızm sektorunde calısıyor ve cok mutlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…