Katiplik için cok hızlı yazman lazm zor.düz memurluk için yüksek kpss puanı gerek.polislik evet kpss az puan lazm ama bayan polis cok az alınıyo basvuru cok alım sayısı anca yüzde 5i giriyo.hosteslik için yasınız daha küçük olmalı ilk meslege girişte.allah yardmcnz olsun zorrBen grafik tasarımcıyım. Yaşım 27. Lakin bu mesleğe baska hayallerle başlasam da gercekleri gördüm ki az maaş çok mesai lakayıt ortamlar sürekli oturma bilgisayara başında kafa patlatma bana pek de hitap etmiyormuş..
Aslında daha cok para kazanabileceğim bir iş istiyorum bir yandan da garantili olsun istediğimde memurluk düşünüyorum.
O kadar kararsızım ki suan yaptığım iş beni bir yere götürmyecek biliyorum tabelacıdayım. Sadece para kazanmam lazımdı girdim babam ameliyat oldu calısmıyor kardesimle ben eve bakıyoruz normal de babam pek calısmıyor zaten fakirlikten kurtulamıyoruz..
Bu meslekleri belirledim hostelik için dil öğrenmem gerekecek lakin şartları beni düşündürüyor kimileri seviyor işini kimileri cok praya bile yapılmaz diyor aranızda varsa bilgi verirse sevinirim.
Polislik için kpss 65 puan almam yeterli lakin sonrası akademi var o da hadi bişey değil ama şark görevi düşündürücü ve bayanlar için şartları günümüzde nasıl aranızda bu mesleği yapan varsa bilmek istiyorum.
Memurluk ve katipliğe gelince iyi sekilde kpss kasmam lazım Marttayız simdi baslasam Temmuza kadar calısacagım. Lakin İstanbulda şansım ne kadardır bilemiyorum denemem lazım işte.. Ve katiplik de aynı sekilde kimisi seviyor düzenli maaş iyi vs diyor kimisi zor diyor. Neye göre ? Aranızda memur olanları da yoruma bekliyorum.
Arkadaşlar yardımcı olursanız minnet duyarım. Geç kalmış gibiyim ama .çokta değil yaşım 27 artık hayatıma yön vermem şart bişeyler yapmalıyım..
Katiplik için cok hızlı yazman lazm zor.düz memurluk için yüksek kpss puanı gerek.polislik evet kpss az puan lazm ama bayan polis cok az alınıyo basvuru cok alım sayısı anca yüzde 5i giriyo.hosteslik için yasınız daha küçük olmalı ilk meslege girişte.allah yardmcnz olsun zorr
Polislik için 28 yaş şartı var üni mezunları icin genelde büroda haftaiçi 8-5 h.sonu tatil şeklinde çalışıyorlar ama tabiki başka birimlerde farkli sartlarda olanlar da var
Birde bayan alımı gerçekten az
Katiplik alımida az ama deneyin tabi şansınızı bi on parmak kursuna yazılıp şansı arttırabilirsiniz
Ben de çeviri bölüm mezunuyum 2013 te kpss ile atandığımda 32 yaşındaydım. Meb de düz memur olarak başladım o zaman 86.5 puanlA atanmıştım ve 2 yaşında oğlum vardı sadece geceleri çalıştım 2 ay çünkü ücretli öğretmenlik yapıyordum. İstersen yapabilirsin hiç gözünü korkutma. Sakaryada yaşıyorum ilk tercihime yerleştim bulunduğum ilçede göreve başladım. Memur olarak başladım, sınavsız geçişle vhki oldum geçen senede şeflik sınavını kazandım ve şefim. Sen elinden geleni yap takdir Allahtan.
Hayır Sakarya ile İstanbul aynı puanla aldı hatta ailem İstanbulda olunca ilk sıraya yazsam mı diye düşünmüştüm. Birde Sakarya İstanbul arası 1.5 saat zatenistanbul olunca daha zor işte cnaım
Ben de çeviri bölüm mezunuyum 2013 te kpss ile atandığımda 32 yaşındaydım. Meb de düz memur olarak başladım o zaman 86.5 puanlA atanmıştım ve 2 yaşında oğlum vardı sadece geceleri çalıştım 2 ay çünkü ücretli öğretmenlik yapıyordum. İstersen yapabilirsin hiç gözünü korkutma. Sakaryada yaşıyorum ilk tercihime yerleştim bulunduğum ilçede göreve başladım. Memur olarak başladım, sınavsız geçişle vhki oldum geçen senede şeflik sınavını kazandım ve şefim. Sen elinden geleni yap takdir Allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?