• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hospitalium da lazer epilasyon yaptıran var mı acil :(

hayatnkendisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
177
0
46
İstanbul
merhaba kızlar bugün bir fırsat buldum 1 yıl boyunca istediğim herhangi bir bölgeye sınırsız lazer epilasyon seans hakkım var 89 tl , hospitalium yapıcak. hemen aklıma genital bölge geldi tabi fakat daha önce hiç yaptırmadım arkadaşım bıyık için gitti fakat o acıya metanetlidir bense değilim ve düşünün genital bölge bu en hassas yer korkuyorum :( birileri akıl verebilir mi yoksa başka bir yer mi seçim ?

merhaba. dediğim gibi cuma günü gittim. önce şunu söyliim internette orası hakkında kötü yorumlar okumuştum ama hiç de ööle kötü bir yer değil.
lazere gelince. hiç acı olmadığını söyleyemem. hafif bir acı var ama çok kötü değil. biraz senin hassasiyetine kalmış artık. yalnız karşılaştığım bir bayan 5. kez gelmesine rağmen henüz %10 luk bir azalma olduğunu söyledi. bu da gayet olumsuz bir durum bence.
sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum canım.

evet doğru düzgün bilgi vermiyorlar ama cihaz ıpl idi. çok bilgim yok cihaz hakkında bakalım görcez.

ben randevuyu netten aldım hiç sorun olmadı nerde takıldın ?

IPL bir lazer çeşidi değil canım kıllarıtamamen de yok etmiyor böyle bir sürü mağdur var bilmem kaç seans gidiyorlar ama etkili olmuyor bırakınca tekrar çıkıyor tüyler çünkü gerçek lazer değil. foto epilasyon deniyor ona boşuna vaktini harcama derim alexandrite, diode ve nd yag lazer çeşitleridir. Forumda da sayfalar var iyice bir araştır derim.

Back