merhabalar, yeni üye oldum ama yıllardır takip ediyorum burayı. ilişkiler hakkında çok konu da okudum burada çoğumuzun sorunu aynı gibi hemen hemen ama ben yine de danışmak fikir almak istiyorum
sosyal medya hesabımdan biriyle tanıştım, 1 hafta gibi bir süre sohbet ettik, yaşı gereği olgun efendi biriydi ve açıkçası kanım kaynamıştı. geçtiğimiz günlerde de buluştuk. otururken benden hoşlandığını, beni çok tatlı bulduğunu, birlikte vakit geçirmekten keyif aldığını vs söyledi. ben biraz çekingen biriyim hemen yakınlaşamam karşımdakine bunu ona da söyledim ama sert bir şekilde değil tabi. her neyse işte eve gidince mesaj bekledim atmadı, sabah yazar belki dedim yazmadı. ben de ona adım atmak ve tekrar buluşma teklif etmek için öğlen "nasılsın ne yapıyorsun" mesajı attım. niyetim arayı fazla açmadan bir sonraki gün buluşmaktı ama cevap vermedi, bir iyiyim mesajı bile atmadı.
son görülmesine bakıyorum 1-2 saatte bir girip çıkıyor.
buluşma sürecine kadar her gün saatlerce konuştuk, buluşmada kendi benden hoşlandığını söyledi ben de bundan cesaret alarak adım attım hani buluşmada beni beğenmedi desem yüzünden mimiklerinden anlasam zaten asla mesaj atmazdım, saygı duyardım. ya da sonradan fikri değiştiyse en azından bundan sonra görüşmeyelim gibi bir şey yazabilirdi, üzülürdüm ama beklemezdim hiç değilse. düşünüyorum bir türlü anlam veremiyorum, başım ağrıyor kaç gündür düşünmekten neden böyle yapmış olabilir?