hoşlanıyor gibi yapıp kaçan erkek

minik kelebelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
10
10
3
merhabalar, yeni üye oldum ama yıllardır takip ediyorum burayı. ilişkiler hakkında çok konu da okudum burada çoğumuzun sorunu aynı gibi hemen hemen ama ben yine de danışmak fikir almak istiyorum

sosyal medya hesabımdan biriyle tanıştım, 1 hafta gibi bir süre sohbet ettik, yaşı gereği olgun efendi biriydi ve açıkçası kanım kaynamıştı. geçtiğimiz günlerde de buluştuk. otururken benden hoşlandığını, beni çok tatlı bulduğunu, birlikte vakit geçirmekten keyif aldığını vs söyledi. ben biraz çekingen biriyim hemen yakınlaşamam karşımdakine bunu ona da söyledim ama sert bir şekilde değil tabi. her neyse işte eve gidince mesaj bekledim atmadı, sabah yazar belki dedim yazmadı. ben de ona adım atmak ve tekrar buluşma teklif etmek için öğlen "nasılsın ne yapıyorsun" mesajı attım. niyetim arayı fazla açmadan bir sonraki gün buluşmaktı ama cevap vermedi, bir iyiyim mesajı bile atmadı.
son görülmesine bakıyorum 1-2 saatte bir girip çıkıyor.
buluşma sürecine kadar her gün saatlerce konuştuk, buluşmada kendi benden hoşlandığını söyledi ben de bundan cesaret alarak adım attım hani buluşmada beni beğenmedi desem yüzünden mimiklerinden anlasam zaten asla mesaj atmazdım, saygı duyardım. ya da sonradan fikri değiştiyse en azından bundan sonra görüşmeyelim gibi bir şey yazabilirdi, üzülürdüm ama beklemezdim hiç değilse. düşünüyorum bir türlü anlam veremiyorum, başım ağrıyor kaç gündür düşünmekten neden böyle yapmış olabilir?

En iyi cevap
Beğenmemiş, hoşuna gitmemişsin. Sil gitsin çok düşünmeye değmez

Çok kaptırmadım aslında ama insan mantıklı bir açıklama bulamayınca beyin sürekli merak ediyor bunu ve ister istemez kafaya takmış oluyoruz :/
Adam şimdiden size belirsizlik hissettirmiş ve üzmüş ve umarsız davranmış sizde öyle yapın yok sayın.Daha fazlasını haketmiyor bence

Bende bu hafta iş dolayısıyla biriyle tanıştım. Kendisi ilgilenir gibi oldu biraz benim bi duygum yoktu ama normal davrandım sonra mesaj falan attı şaşırdım biraz konuştuk normal bi sekilde simdi 2 gündür yazmıyor kendisi başlatıp bitirdi gerçekten erkekler tuhaf bazen hahahaha

Akıllarınca taktik mi yapıyorlar napıyorlar anlamıyorum çocuktan beterler

Akıllarınca taktik mi yapıyorlar napıyorlar anlamıyorum çocuktan beterler
Valla duygusal bişey beslemediğim için pek takmadım sbhshshe başkalarıyla konusuyo da olabilir veya taktik yapiyodur belki ama bunları hiç sallamicaksın ya umursamayınca geliyolar üstüne gidersen kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…