Hoşlanıp arkadaşlarından çekinmesi ?

user167272

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
56
-6
1
18
Sevdiğim çocuk bana “senden hoşlanıyorum ama arkadaşlarımdan çekiniyorum” dedi, bende “madem hoşlanıyorsun neden sürekli dalga geçiyorsun” dedim. “Sınıftakiler senden hoşlandığımı anlamasın, alay konusu olmayalım diye” dedi. Benimle uğraşmadan duramıyormuş ama anlaşılsın da istemiyormuş.

Önceki konularda sana ilgisi olsa arkadaşlarının dalga geçmesine izin vermezdi dedik bugün hemen basın açıklaması gelmiş. Çocuğun ağzından tüm itirazlarımıza cevap yazılmış, şahsen ben çok inandırıcı buldum konuyu

Üfff kekliyo bu çocuk seni ya üç güne meze olmadığın sohbet kalmicak ay yeni rainy miz oldu resmen ya tek farkı bu biraz daha kişilerde sabit

Hiiii ergen olmasan daha ağır konuşurdum ama kibarca soyleyim arkadaşlarından çekinen size sevgisini göstermeyen meme mevzularinin havada uçuştuğu çok kıymetli kankileriyle birlikte sizle dalga geçen serseri için çok zaman harcıyorsunuz anca bu çocuk sizi elaleme rezil edip adınızı çıkarıp okula gidecek yüz birakmadiginda aklınız başınıza gelecek.Kendinize saygınız yok kabul sizi yetiştiren okula göndermek için çırpınan ana babanın da mı hatrı yok???

Dün itici geliyordu kurtulmak istiyordun falan bugün yine sevdiğin çocuk olmuş

aşkım senden hoşlandığını rüyanda mı gördünn daha geçen başka şey anlattın uyarmadık mı seni ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…