- 7 Ocak 2025
- 56
- -6
- 1
- 18
- Konu Sahibi user167272
-
15Kaç yaşındasınız
Hahahahaha allahimKızım sen dün bu oğlanın gözlerinin içine baka baka küfür etmedin mi?
EvetKızım sen dün bu oğlanın gözlerinin içine baka baka küfür etmedin mi?
E daha neyin peşindesin?
Önceki konularda sana ilgisi olsa arkadaşlarının dalga geçmesine izin vermezdi dedik bugün hemen basın açıklaması gelmiş. Çocuğun ağzından tüm itirazlarımıza cevap yazılmış, şahsen ben çok inandırıcı buldum konuyuSevdiğim çocuk bana “senden hoşlanıyorum ama arkadaşlarımdan çekiniyorum” dedi, bende “madem hoşlanıyorsun neden sürekli dalga geçiyorsun” dedim. “Sınıftakiler senden hoşlandığımı anlamasın, alay konusu olmayalım diye” dedi. Benimle uğraşmadan duramıyormuş ama anlaşılsın da istemiyormuş.
Üfff kekliyo bu çocuk seni ya üç güne meze olmadığın sohbet kalmicak ay yeni rainy miz oldu resmen ya tek farkı bu biraz daha kişilerde sabitSevdiğim çocuk bana “senden hoşlanıyorum ama arkadaşlarımdan çekiniyorum” dedi, bende “madem hoşlanıyorsun neden sürekli dalga geçiyorsun” dedim. “Sınıftakiler senden hoşlandığımı anlamasın, alay konusu olmayalım diye” dedi. Benimle uğraşmadan duramıyormuş ama anlaşılsın da istemiyormuş.
Hiiii ergen olmasan daha ağır konuşurdum ama kibarca soyleyim arkadaşlarından çekinen size sevgisini göstermeyen meme mevzularinin havada uçuştuğu çok kıymetli kankileriyle birlikte sizle dalga geçen serseri için çok zaman harcıyorsunuz anca bu çocuk sizi elaleme rezil edip adınızı çıkarıp okula gidecek yüz birakmadiginda aklınız başınıza gelecek.Kendinize saygınız yok kabul sizi yetiştiren okula göndermek için çırpınan ana babanın da mı hatrı yok???Sevdiğim çocuk bana “senden hoşlanıyorum ama arkadaşlarımdan çekiniyorum” dedi, bende “madem hoşlanıyorsun neden sürekli dalga geçiyorsun” dedim. “Sınıftakiler senden hoşlandığımı anlamasın, alay konusu olmayalım diye” dedi. Benimle uğraşmadan duramıyormuş ama anlaşılsın da istemiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?