- Konu Sahibi ilkbahar1982
gelişme yok.zaten hayatında biri olan biriyle bir gelişme beklemiyordum.sadece merak etme sana saygı duyuyorum demesini bekliyordum.arkadaşı olan kuzenime konuyu ayrıntıları ile anlatacam.daha önce 2 dakika konuşmuştuk.sevgilisi olduğundan yazmıyor bence.o zaman konuştuğumuzda kuzende öyle demişti.yalnız sevgilisi olduğunu bildiğimi ve teklifte bulunmadığımı yazdım.hatta mektubunu okudum.merak etme saygı duyuyorum tarzında bir şeyler yazarsan içim iyice rahatlıyacak yazdım.
birde neye bozuluyorum: nişanda kız peşinde dolaştı.ona bile bi bakıyım diye konuştu.burada düzgün bir şekilde anlatacam diye ne yapacağımı şaşırdım böyle bir aldırmamazlık.
nikah günü şekerleri tutuyordum.bu geldi fotoğraf çekilecekmiş dedi.iyi dedim bunları sen tut.sonra bir baktım bu elinde tepsi şaşkın şakın dolanıyor.ya böyle birinden cevap alamayınca şaşırıyorum.
bir arkadaş göz kayması demişti.yazmayı unuttum.nikah günü 3kere kafamı kaldırdığımda denk geldik.ilk 2 sinde bende dedim göz kaymasıdır belki.3.de çevirmedim kafamı.o da çevirmedi.şakaya vurabilirdi.
canim merhaba konunu simdi okudum... merak ettim bi gelisme varmi? sen bol bol dua et Allahim kalbine göre verir insallah
yuce mevlamdan herseyin hayirlisini dile