- Konu Sahibi ilkbahar1982
çok karman çorman karışık bir yazı. sen kimden hoşlandın dahası beraber çay içtiğin çocuk hoşlandığın mıydı anlamadım. olayları anlatırken birden eski sevgiline geçiş yaptın. başım döndü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok karman çorman karışık bir yazı. sen kimden hoşlandın dahası beraber çay içtiğin çocuk hoşlandığın mıydı anlamadım. olayları anlatırken birden eski sevgiline geçiş yaptın. başım döndü.
merhaba canım:)
konunu okudum.. bence doğru yapmışsın..çünkü çocuk zaten evlenme niyetinde olan biriymiş...hayatındada biri yok sanırım.. seninde aklına ve kalbine yattıysa ona açılmanda bi sakınca yok bence... bende şimdiki erkek arkadaşıma ilk adımı ben atmıştım..şimdi çok şükür iyi giden bir ilişkim var:) ben ilk adımı illa erkekten gelmesi gerektiğine inanmıyorum..sen normal bi şekilde duygularını anlatmışsın olumlu yanıt olursa sende ona göre bir yol izlersin...olumsuz olursada karşına çıkan diğer taliplerini değerlendirirsin... ne zaman cevap verecek :)))
Mektup yazıp duygularını açmışsın sanırım peki ne cevap verdi sana o kısmı yazmamışsın ?
Evlenme niyeti ile kız arıyorsa sana ilgi duysa açılırdı sanırım
Bir de keşke sevglisiniden ayrılıp öyle aramaya başlasaymış
Rahatlamak istiyorsan ne düşünüp hissediyorsan gidip ona anlatmalısın her zaman erkekler adım yapmaz örneğini gördük şimdi
Ben olsam ne olursa olsun kuzenime anlatırdım. Sende birde şey var etrafın felan övdükçe senin sevgin daha çok artıyor bunu gördüm konuş kurtul bence biran önce.
Mektubunuza yanıt alabildiniz mi ?? Ben bunu merak ettim !
daha değil.yalnız alacağıma eminim diyebilirim.er ya da geç.birde onda yeni face sayfam yoktu.eskisi vardı.
ne yazık ki cevap verse bile şu sıralar en azından olumsuz olacak.çünkü hayatında biri varken söyledim.bu çok canımı yakıyor.
zaten teklif olarak yazmadım.hislerimi anlattım.
O zaman biraz beklemede kalın bakalım nolacak hakkınızda hayırlısı olsun
Canim sen mektubu yazip vermissin,
Icinde kalmamis, suan beklemekten baska bir caren yok.
Bence kullandigin facete kendi resmini felanda ekle belki sana faceden ulasmak ister.
Araya akrabalari sokmak istemeyebilir, aksi taktirde herkesin haberi olur bu durumdan
ve senin rencide olmandan korkabilir.
mektubu gönderdinmi okudumu
bahsettiğin kişi kuzeninin arkadaşı mı