• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşlandığımı anlattım.

çok karman çorman karışık bir yazı. sen kimden hoşlandın dahası beraber çay içtiğin çocuk hoşlandığın mıydı anlamadım. olayları anlatırken birden eski sevgiline geçiş yaptın. başım döndü.

merhaba canım:)
konunu okudum.. bence doğru yapmışsın..çünkü çocuk zaten evlenme niyetinde olan biriymiş...hayatındada biri yok sanırım.. seninde aklına ve kalbine yattıysa ona açılmanda bi sakınca yok bence... bende şimdiki erkek arkadaşıma ilk adımı ben atmıştım..şimdi çok şükür iyi giden bir ilişkim var:) ben ilk adımı illa erkekten gelmesi gerektiğine inanmıyorum..sen normal bi şekilde duygularını anlatmışsın olumlu yanıt olursa sende ona göre bir yol izlersin...olumsuz olursada karşına çıkan diğer taliplerini değerlendirirsin... ne zaman cevap verecek :)))

çok karman çorman karışık bir yazı. sen kimden hoşlandın dahası beraber çay içtiğin çocuk hoşlandığın mıydı anlamadım. olayları anlatırken birden eski sevgiline geçiş yaptın. başım döndü.

ilgin için sağol.paragraflara ayırdım.hoşlandığım çocuk çay içtiğim.eski sevgilime geçiş yaptım.onun acındanda mı acaba bu yenisinden hoşlanıyorum mu dahi tarttım demek istediğimden geçtim.

merhaba canım:)
konunu okudum.. bence doğru yapmışsın..çünkü çocuk zaten evlenme niyetinde olan biriymiş...hayatındada biri yok sanırım.. seninde aklına ve kalbine yattıysa ona açılmanda bi sakınca yok bence... bende şimdiki erkek arkadaşıma ilk adımı ben atmıştım..şimdi çok şükür iyi giden bir ilişkim var:) ben ilk adımı illa erkekten gelmesi gerektiğine inanmıyorum..sen normal bi şekilde duygularını anlatmışsın olumlu yanıt olursa sende ona göre bir yol izlersin...olumsuz olursada karşına çıkan diğer taliplerini değerlendirirsin... ne zaman cevap verecek :)))

evet evlenme niyetinde olduğundan sevgilisi varken de kız bakıyordu.2kişiyi bir arada yürütmek için değil.sorun gene hayatında birisi olması.şimdi bana çok kızdığınızı biliyorum.yalnız boşta kaldığına hiç rast gelmedim.rastta gelmeyecekttim.

söylemedikçe büyüdü içimde.beni ve yazdıklarımı daha öncedende biliyorsun.bunu kötü niyet gözeterek yapmadığımı hissedecek birisi olduğundan konuma bakmanı rica ettim zaten.

nişan zamanı hayatında olan kızla beraber değil.o kızı unutturacak birini arıyordu.nişanda olduğu gibi nikah zamanıda birini bulma muhabbeti oldu.yalnız kuzenlerim yapmadı.kuzenlerimin komşularından birisi söyledi.hoşlandığım çocuğun adını söyleyerek neden kız bakıyorsunuz ki ilkbaharla arasını yapsanıza dedi.söyliğim mi söylemesem mi diye tartarken gene söyleyemedim.ablası gelecek diye erken gitti.sonra hayattımda çalkantılar oldu.kaldı.zaten fazla düşününce çok gel git yaşıyorum.baya zaman geçti.

neyse 2 ay kadar önce kuzenlerimden büyük olanı ve ailenin büyükleri bize geldi.gene konusu açıldı.yalnız kuzenlerim açmadı .anne ve babaları konuyu bilmediklerinden konuşuyorlar.önce birisiyle konuşuyormuş kuzenim. ona benimkiyle ilgili ona kimseyi beğendiremiyorum diyormuş.birde işte görüştüğü birisi olduğunu öğrendim.öğrenmemle dayanamayacağımı anladım bu sessizliğe.en azından içimi dökeğim.artı haberi olsun dedim.kuzenimin arkadaşıya birde bana kuzen gözüyle bakacakta olabilir.

Son düzenleme:
Rahatlamak istiyorsan ne düşünüp hissediyorsan gidip ona anlatmalısın her zaman erkekler adım yapmaz örneğini gördük şimdi
Ben olsam ne olursa olsun kuzenime anlatırdım. Sende birde şey var etrafın felan övdükçe senin sevgin daha çok artıyor bunu gördüm konuş kurtul bence biran önce.

Mektup yazıp duygularını açmışsın sanırım peki ne cevap verdi sana o kısmı yazmamışsın ?
Evlenme niyeti ile kız arıyorsa sana ilgi duysa açılırdı sanırım
Bir de keşke sevglisiniden ayrılıp öyle aramaya başlasaymış

Mektup yazıp duygularını açmışsın sanırım peki ne cevap verdi sana o kısmı yazmamışsın ?
Evlenme niyeti ile kız arıyorsa sana ilgi duysa açılırdı sanırım
Bir de keşke sevglisiniden ayrılıp öyle aramaya başlasaymış

o zamanki ilişkisi ayrıl barıştı.aradığında ayrılarmış.

Rahatlamak istiyorsan ne düşünüp hissediyorsan gidip ona anlatmalısın her zaman erkekler adım yapmaz örneğini gördük şimdi
Ben olsam ne olursa olsun kuzenime anlatırdım. Sende birde şey var etrafın felan övdükçe senin sevgin daha çok artıyor bunu gördüm konuş kurtul bence biran önce.

Inaccessible_GirL beni çok iyi anladığını görüyorum.''Sende birde şey var etrafın felan övdükçe senin sevgin daha çok artıyor ''.zaten beğenmiştim.duya duya sevgim arttı.

Mektubunuza yanıt alabildiniz mi ?? Ben bunu merak ettim !

daha değil.yalnız alacağıma eminim diyebilirim.er ya da geç.birde onda yeni face sayfam yoktu.eskisi vardı.
ne yazık ki cevap verse bile şu sıralar en azından olumsuz olacak.çünkü hayatında biri varken söyledim.bu çok canımı yakıyor.
zaten teklif olarak yazmadım.hislerimi anlattım.

daha değil.yalnız alacağıma eminim diyebilirim.er ya da geç.birde onda yeni face sayfam yoktu.eskisi vardı.
ne yazık ki cevap verse bile şu sıralar en azından olumsuz olacak.çünkü hayatında biri varken söyledim.bu çok canımı yakıyor.
zaten teklif olarak yazmadım.hislerimi anlattım.

O zaman biraz beklemede kalın bakalım nolacak hakkınızda hayırlısı olsun

mektupta dedim ki

sana aşığım.hatta her şeye rağmen dayanamayıp bunları sana anlatacak kadar aşığım.hayatında biri olduğunu biliyorum.buna rağmen söylemek istedim.zaten bu güne kadar hep hayatında birileri olduğundan susttum.antıklarım teklif değil.hissettiklerimi bilmeni istedim.söyleyememek bana çok acı verdi.yordu.zamanla geçer dedim.geçmediği gibi büyüdü.hem sana karşı dürüst olmak istiyorum.zaten saklıyamıyorumda sanki.

aslında söylenmek istemezdim.yadırgamıyorum.hatta söylenmesi taraftarıyım dedim.yalnız ön yargılar var ya bana ön yargıyla yaklaşmandan korktum.beni basit ,rahatolarak görmeni istemem.bana saygı duymanı istiyorum.söylesemde bu saygının devam edeceğine inanıyorum artık.

gibisinden yazdım.onu alma beni al yazmadım.

Canim sen mektubu yazip vermissin,
Icinde kalmamis, suan beklemekten baska bir caren yok.
Bence kullandigin facete kendi resmini felanda ekle belki sana faceden ulasmak ister.
Araya akrabalari sokmak istemeyebilir, aksi taktirde herkesin haberi olur bu durumdan
ve senin rencide olmandan korkabilir.

Canim sen mektubu yazip vermissin,
Icinde kalmamis, suan beklemekten baska bir caren yok.
Bence kullandigin facete kendi resmini felanda ekle belki sana faceden ulasmak ister.
Araya akrabalari sokmak istemeyebilir, aksi taktirde herkesin haberi olur bu durumdan
ve senin rencide olmandan korkabilir.

yazdığın için teşekkür ederim.olabilecek durumlar dediğin.bende araya kuzenlerimi sokmak istemedim aslına bakarsan.sonuçta yeri geldi mi kelimeleri karman çorman etsemde,yanlışta kullansam kendimi en iyi yine kendim ifade ederim.ifade edemesem bile mimikten ve samimiyetten anlaşılıyor diye düşünüyorum.

aysima ve sen beni normalde de tanıdığınızdan düşüncelerinizi merak ettim.beni bildiğinizden kendimi daha rahat hissedeceğimi düşündüm.anlattıklarım pembe dizi gibi .herkesin bir olayı var gibi duruyor.oysa öyle değil.

bu olayıda hatırlarsanız daha öncede anlatmışttım.tuttum kendimi.kendimden ve duygularımdan emin oldum.

kendimi bilmesem ve bir başkası olsam bu kız ne yapıyor derim.hiç mi iradesi yok derim,sabredecek;her şeyin bir sıralaması var derim.derimde derim yani.

bu çocukla ilk tanışmamız 10 yıl önce oldu.takdir olarak beğenimi kazandı.kuzenlerim aranızı yapalım dediği halde onlara bile ağzımı açıp bir şey söylemedim.hep bastırdım.bazen bilerek bazen farkında bile olmadan.2 sene önce nişanda tekrardan bu sayfa kalbimde açıldı.büyük kuzenime öyle söyledim.aylar sonra arkadaşı olan kuzenime söyledim.yeri geldi utandım.hayatında biri olanı aklımdan çıkaramadığıma.kendime telkinlerde bulundum.çabaladım.olmadı.hayatımda kötü gidiyor.o da tuz biber oldu.arkadaşlar boğuluyordum.en sonunda mecbur hissettim.

gelişmeleri büyük sabırsızlıkla bekliyorm.. duanı et Allaha yaklaş hayatını tuz biber etme kendine.. İstedigimiz bişey olmuyorsa emin ol Allah daha iyisini karsına cıkaracagı içindir..

gelişme yok.zaten hayatında biri olan biriyle bir gelişme beklemiyordum.sadece merak etme sana saygı duyuyorum demesini bekliyordum.arkadaşı olan kuzenime konuyu ayrıntıları ile anlatacam.daha önce 2 dakika konuşmuştuk.sevgilisi olduğundan yazmıyor bence.o zaman konuştuğumuzda kuzende öyle demişti.yalnız sevgilisi olduğunu bildiğimi ve teklifte bulunmadığımı yazdım.hatta mektubunu okudum.merak etme saygı duyuyorum tarzında bir şeyler yazarsan içim iyice rahatlıyacak yazdım.

birde neye bozuluyorum: nişanda kız peşinde dolaştı.ona bile bi bakıyım diye konuştu.burada düzgün bir şekilde anlatacam diye ne yapacağımı şaşırdım böyle bir aldırmamazlık.

nikah günü şekerleri tutuyordum.bu geldi fotoğraf çekilecekmiş dedi.iyi dedim bunları sen tut.sonra bir baktım bu elinde tepsi şaşkın şakın dolanıyor.ya böyle birinden cevap alamayınca şaşırıyorum.

bir arkadaş göz kayması demişti.yazmayı unuttum.nikah günü 3kere kafamı kaldırdığımda denk geldik.ilk 2 sinde bende dedim göz kaymasıdır belki.3.de çevirmedim kafamı.o da çevirmedi.şakaya vurabilirdi.

Son düzenleme:
Back