• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşlandığımı anlattım.

ilkbahar1982

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
1.818
500
363
Bursa
merhaba bayanlar

küzenimin çok yakın bir arkadaşına sevdiğimi anlatan bir mektup yazdım.

bu arkadaşıyla o kadar yakınlar ki kardeş gibiler.küzenimin aileside onu sever.aileden biri gibi olmuştur.bir ara banada önerdiler.yalnız mahçubiyetten sesimi çıkarmadım.zaten tam olarak hoşlanmadığımı düşünüyordum.nasıl hoşlanayım tanımıyorum ve hislerimi bastırabiliyordum.bastıra bilsemde çıkılabilecek bir erkek diyordum.bunu hem davranış hemde görsel olarak düşünüyordum.bu dediğim yaklaşık 10 sene önceydi.hatta belki daha da fazla.bu geçen sürede bir ara küzenlerimle küstük falan.neyse o konu dışı.sonunda her şey tatlığa bağlandı.bu 10 senelik süreçte bunun adı geçtiğinde sanki yeni tanışmışız gibi kalbim güm güm atıyordu.sonra sevgilisi olduğunu duyuyordum ve üzülüyordum.sonrasına birden her şey normale dönüyordu.bu duygu iniş çıkışı 5-10 dakikalık bir sürede olan bir durum.bu duygu iniş çıkışını 3 kere falan yaşadım.hemde aralarında bir kaç yıl ara ile.ilkinde kaçırdık çocuğu.kısmet işte diye düşündüm.heyecanımıda hoşlanmışım onun merakı olarak düşündüm.diğer zamanlarda olunca.hislerimin olduğunu kabullendim diyelim.yalnız bastırmak zorundaydım.hep sevgilisi vardı.bu yüzden evet aşığım,ilgileniyorum diye kendime bile itiraf edemediğimi anladım.

hani dedim ya..duygu iniş çıkışı yaşıyorum diye.küzenim 2 sene önce kadar nişanlandı.davetliler arasında o da olacaktı.gene adı geçtiğinde heyecanlandım.gene sevgilisi vardı.yalnız bu sefer ona kız bakıyorlardı.hem bundan destek alarak hem de bendeki etkisini bilerek bu sefer kendimi kasmadım .kasmadım diyorum ;ama kastım genede.şimdi kız bakılınca dedim ki ciddi düşündüğü değildir.

nişanda onu takip ettiğimi fark ettim.eve gidince baya bir konuştuk.daha doğrusu o ve bütün ev halkı konuştu.ben köşeme çekildim onu izledim.en azından neyinden etkilendiğimi ölçmek adına.hatta gece eşyalarının olduğu oda da tek yattım.evet eşyalarını karıştırdım.sanırım ablarının dı 2 bayan fotosu vardı.ablası diyorum.çünkü esmerlerden hoşlanıyor.fotodakiler sarışındı.:-D

nişanda bir kıza teklifte gönderdi.kız kabul etmedi.kalbime iniyordu.nasıl üzüldüm anlatamam.birde büyük küzenime abla fotoğraf çekelim falan dediğinide duydum.birde bir şeye sinir oldum.kızın biri resmen benimki nereye giderse peşinden gitti.masasına bile gitti.gece çok konuşuldu ya.o kızdanda konu açıldı.o nasıl ki dedi.küzenim makyajsız güzel değil o kadar dedi de öyle olmadı. makyajsız görmese onlada konuşacaktı.

gece zaten iki konu konuşuldu neredeyse.bir nişan diğeri buna kız bulmak.böyle olunca artı hoşlanma duygum devam edince kendiliğinden saldım kendimi.yalnız genede kendimi korumaya almaya çalıştım.bir daha doğru düzgün tanımıyordum.sadece akrabalarım çok methediyordu ve bildiğim ve gördüğüm kadarıyla kibar bir çocuktu.ne kadar korumaya aldıysamda kendimi iş işten geçmişti tabii.gözlerimi alamıyordum.o derecede.

ertesi gün gidem diye tutturdu.bilet bulamadık şansıma.bende tanıma fırsattı buldum.gerçekten kibar ve gentilmen bir çocuk düzgün.annemlede anlaştılar.

aramızdaki diyaloglara örneklerde vereğim:çay ikramı yapılır ya.bitirdikçe çay koydum.meğersem koyuyorum diye içiyorlarmış.giderken görevli çay istiyor musunuz diye sorarsa istemiyorum ilkbahar diyeceğim diye espiri yaptı.giderkende sanki elimi biraz uzun tuttu gibime geldi.ertesi gün kendi çayını koymaya gitti.büyük küzenim sen koysaydın falan dedi.ben koyardım falan dedi.yok koydum dedi.memnun olmuş gibi.küzenimin nişanında 29uma girdim.amcam hiç 29 gösteriyor mu dedi.o da bence bu bayanlar için iyi bir durum dedi. bu da bir itifat şekli değil mi?yaptığım espiriye güldü.bizimkilerden öneri istiyordu.öneri ötesi değil miyim?neyse gitmemesini fırsat bilip bakıyorum ya ne yapıp ettiğine.annemle anlaştılar.annem bulmaca çözüyordu.beraber çözelim dedi.bunlar bir muhabbet bir muhabbet.

neyse uğurladık.yalnız genede kendimi tam salamadım.çünkü o günler benim için oldukça zor zamanlardı.elimi neye atsam çürüyordu.kendimi bile ifade etmekte zorlanıyordum.bir umut gözüyle bile bakıyor olabilirim diye düşündüm.aklımda kaldı diye düşündüm.çok yalnız ve sevgisiz kaldığımdan bu durumdayım diye düşündüm.sonunda elbette bütün bunların katkısı olduğunu biliyorum.yalnız bunlar olmasa da ona karşı duygum olacaktı.bu süre zarfında duygularımda iniş çıkışlar oldu.eski sevgilimide özledim.yalnız kötü ayrılmıştık ve evlendiğini duydumdan o duyguyla bir özlemdi.gerçek bir özlem değildi.en azından karşılaştırma yapınca.eski sevgilim canımı çok yakmıştı.onun etkisiymiş.zaten yaptıklarından sonra sevgim kalamadı ona çok kırıldım.Dengesiz bir durum atlattım yani.

Son düzenleme:
Ya kusura bakmayın ama sevgilisi olduğu halde her önüne gelene teklif eden bu arada kendini garantileyecek bir eş adayı seçen birinden hayır gelmez... Bu ne böyle ya, sevgilisi varken bu kadar çapkınlık yapıyorsa sanki karısı olduğunda yapmayacak.. Ne biçim bir ilişki bulmacası anlamış değilim, size önerim bence direk unutun gitsin, belli ki çocuk yengeç burcu? Öyleyse tamamıyle uzaklaşın :p İyi birini haketmeniz gerek, kendinize değer verin. Her kızı hayal kırıklıklarıyla bırakan birinden ne koca olur ne de baba!!!

2 kere okudum anlamadım ona mektup ne zaman yazdın o ne dedi çok karışıkmış gerçekten
Birde bazıları birilerini sevince karşısındaki kişinin gözü kaysa bile ona bana karşı birşey hissediyor düşüncesi geliyor ben okuduğum kadarıyla sende bunu yaşamıssın çocuk zaten hovarda bir tip olduğu için etkiliyici olmuştur sana yapma ihtimalide yüksek o yüzden hiç bunları düşünmemeni öneriyorum.

10 yıl demişsin:) bi sakıncası yoksa yasını merak ettim?

10yıl değil.1oyıl söylemeden durabilir miyim.yaşımı söylememin bir sakıncası yok.31 yaşındayım.ilk tanıma zamanı 10yıl.ilk zamanlarda sadece düzgün çocuk diyordum.beğeniyordumda duygusal olarak değildi bu.nişandan sonra duygularda işin içine girdi.yinede aylarca gel gitler yaşadım.duygularıma ve kendime zaman tanıdım.kendi içinde bulunduğum durumdan kaynaklanıyordur falan diye tarttım.biliyorum uzun yazıyorum.daha tamamlıyamadım bile.tamamladığımda beni daha iyi anlıyacaksın.

2 kere okudum anlamadım ona mektup ne zaman yazdın o ne dedi çok karışıkmış gerçekten
Birde bazıları birilerini sevince karşısındaki kişinin gözü kaysa bile ona bana karşı birşey hissediyor düşüncesi geliyor ben okuduğum kadarıyla sende bunu yaşamıssın çocuk zaten hovarda bir tip olduğu için etkiliyici olmuştur sana yapma ihtimalide yüksek o yüzden hiç bunları düşünmemeni öneriyorum.

uzun yazdığımın farkındayım.acaba bende bahsettiğin gibi mi düşünüyorum dedim.şimdi konuyu tamamlamadım.inan hovarda bir tip değil.kuzenlerim ailecek onu çok seviyor.hovarda olduğundan değil;tam tersine olmadığından beni etkiledi.birini araması çapkınlıktan değilmiş.beraber olduğu kızı seviyormuş.yalnız annesi istemiyormuş.ilişkide de gel gitler yaşıyorlarmış.tutunacak dal arıyormuş.kuzenimden duyduğum bu.sevgilisini aldatmayı marifet sayan bir çocuk değil.uzun yazdığımdan karışık olduğunu biliyorum.düşün daha bitirmedim.bitirim yazımı dedim ;ama bitiremedim.ne yazdığımı yazmadım daha.

Ya kusura bakmayın ama sevgilisi olduğu halde her önüne gelene teklif eden bu arada kendini garantileyecek bir eş adayı seçen birinden hayır gelmez... Bu ne böyle ya, sevgilisi varken bu kadar çapkınlık yapıyorsa sanki karısı olduğunda yapmayacak.. Ne biçim bir ilişki bulmacası anlamış değilim, size önerim bence direk unutun gitsin, belli ki çocuk yengeç burcu? Öyleyse tamamıyle uzaklaşın :p İyi birini haketmeniz gerek, kendinize değer verin. Her kızı hayal kırıklıklarıyla bırakan birinden ne koca olur ne de baba!!!

uzun yazmanın ve tam olarak bitirmeden konuyu açmanın sonucu kendimi yanlış ifade ettim.öncellikle sana ve konumla ilgilen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.tam anlatamayınca ilişki bulmacası,çarpık ilişkiler yumağı gibi duruyor.yalnız öyle değil.çapkın biri değil.herkesin takdirini kazanmıştır.zaten beni etkileyende o oladu.ilişkileri hep uzun olmuş.bittiğinde de gayet düzgün bitirmiş.kendimi ifade edemediğimin farkındayım.yarım bırakınca yanlış anlaşıldım.saygısız bir çocuk değil.işinde gücünde,yüksek lisansını yapmış.yani kültürlü ayrıca.ona güvenmesem kuzenime güveniyorum.kimseyi öyle hayal kırıklığına uğratan biri değil.sadece bizimkiler değil.kız ve erkek arkadaşlarıda çok seviyor.

bncede kesinlikle neden kuzenine bu durumu anlatmıyorsun? cocuk kac yasında

kuzene anlattım.yalnız tam konuşamadık.ilk başlarda onlar bana söylüyordu.yalnız bilemedim.sonra ne zaman söylemeye niyhetlensem sevgilisi oldu.bende susttum.kuzenlerimden önce ona mektupla anlattım.yalnız bunu bir teklif olarak anlatmadım mektubumda.hislerimi anlattım.bir sırdı sonuçta sevgim.anlatamanın verdiği yükten kurtulmak istedim.içimde tutamadım.söylemek istediklerim içimde patlıyordu.bastıracağım diye dengem bozulmuştu.rüyalarıma girdi.ferahlamak istedim.tekrardan kuzenlerimle konuşucağım dediğin gibi.

bu yoruma katılıyorum,bence gözlerinizi açmalısınız

Son düzenleme:
bu arada çocukta bende küçük değiliz.ben 31 yaşındayım.o da benden bir kaç büyük.birde bu yaşa gelince direkt söylemek bana daha uygun geldi.heyecan duymanın,aşık olmanın yaşı yoktur.bu bahsettiğim kuzenimde okuldayken bir kızla çıkıyordu.çalıştığı yere kadar bulmuş etmiş.kaç yıl geçmesine rağmen.illa saplantı olarak açıklamayalım durumu.onun gibi birisiyle karşılaşamamak gibide olabilir.özlem duyduğu duygular.bende de bu çocuğun saygılı duruşunu takdir etmelerim beni ona yaklaştırdı.zamanla birike birike aşka dönüştü.

onun benden hoşlandığını düşünmüyorum.sadece saygısı olduğunu düşünüyorum.zamanında söyledikleri kadarıyla fotoğrafımdan beni beğendiğinide biliyorum.bu da bak kuzenim dememiş kuzenim.bakarlarken güzelmiş demiş.zaten bana aranızda bir şey olsa iyi olurdu diyorlardı yalnız ona bunu demezlerdi halada demezler.kuzenim kuzenime bak demez.

bu arada çocukta bende küçük değiliz.ben 31 yaşındayım.o da benden bir kaç büyük.birde bu yaşa gelince direkt söylemek bana daha uygun geldi.heyecan duymanın,aşık olmanın yaşı yoktur.bu bahsettiğim kuzenimde okuldayken bir kızla çıkıyordu.çalıştığı yere kadar bulmuş etmiş.kaç yıl geçmesine rağmen.illa saplantı olarak açıklamayalım durumu.onun gibi birisiyle karşılaşamamak gibide olabilir.özlem duyduğu duygular.bende de bu çocuğun saygılı duruşunu takdir etmelerim beni ona yaklaştırdı.zamanla birike birike aşka dönüştü.

onun benden hoşlandığını düşünmüyorum.sadece saygısı olduğunu düşünüyorum.zamanında söyledikleri kadarıyla fotoğrafımdan beni beğendiğinide biliyorum.bu da bak kuzenim dememiş kuzenim.bakarlarken güzelmiş demiş.zaten bana aranızda bir şey olsa iyi olurdu diyorlardı yalnız ona bunu demezlerdi halada demezler.kuzenim kuzenime bak demez.

Peki bu zamana kadar niye o yaşınızda epey ilerlemiş bir aile kurma yaşınız gelmiş geçmekte olmuyorsa başkası olur bir tek o mu var Allah aşkına kendinizi mutsuzluğa sürüklemeyin gözünüzü açıp etrafa bakmaya başlayın :34:

Peki bu zamana kadar niye o yaşınızda epey ilerlemiş bir aile kurma yaşınız gelmiş geçmekte olmuyorsa başkası olur bir tek o mu var Allah aşkına kendinizi mutsuzluğa sürüklemeyin gözünüzü açıp etrafa bakmaya başlayın :34:

bir yanımda elbette senin deddiğin gibi söylüyor.yalnız gönlüm kaydı.birde biliyor musun söylemem nedenlerimden biride bu duyguyu bastırmamdan mı bu kadar büyüyor düşüncesiydi.hani içimde kaldığından mı böyle diye.elbette bir başkası olur.yalnız şu sırada içimde o var.

bir yanımda elbette senin deddiğin gibi söylüyor.yalnız gönlüm kaydı.birde biliyor musun söylemem nedenlerimden biride bu duyguyu bastırmamdan mı bu kadar büyüyor düşüncesiydi.hani içimde kaldığından mı böyle diye.elbette bir başkası olur.yalnız şu sırada içimde o var.

Tabi ki bende destek olmaya çalışıyorum ama ne dersem sen yine de kalbini dinleyeceksin hayat kısa üzme kendini nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa :)

Tabi ki bende destek olmaya çalışıyorum ama ne dersem sen yine de kalbini dinleyeceksin hayat kısa üzme kendini nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa :)

elbette bana destek olmak adına yazdığını biliyorum.yaşımında verdiği tecrübelerle aslında burada yazıalnların hepsini zaten biliyorum.yaşamadıysamda yaşayanlara şahit oldum.bir ay kadar öncesine kadar mantığımla hareket etmeye çalışıyordum.yapamadım dediğim gibi.bende biliyorum yaşımı.yalnız aşkı ne zaman hayatına alacağını ya da kime olacağını kestiremiyorsun.vazgeçmeye çalıştım.hatta yıllarca bu çocuğa aşık olabilirim diye uzak durdum.bastıra bastıra bastıramayacak hale geldim.

tvde vb yerlerde uzmanları dinliyorum.duygularını yaşamazsan,sevincini,üzüntünü falan o içinde kalırmış.tekrar tekrar karşına çıkarmış.hiç olmazsa yaşayıp sindirmek istedim.belki bu tek başına olacak.

Bende zaten duygularını yaşamanı öneriyorum yarım kalan herşey tamamlanmak ister. Mantık konusuda genelde mantık mı aşk mı derken mantık diyor aşık olmadığım biriyle neden birlikte olim ki yani tabikide mantıkta olacak ama en önemlisi aşk tabiki sende biliyorsun bunları tabi ama artık sallanma diyorum duygularını yaşa ve hemen yeni bir sayfa aç :)
umarım yardımcı olabiliyorumdur.

Back