Hoşlandığım çocuğa nasıl davranmalıyım?

user167272

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
28
-1
1
18
Sınıftan hoşlandığım bir çocuk var ama çocuk sırf insanlarla dalga geçmek için doğmuş ve egolu. Daha önceden de olaylarımız var uzaktan uzağa tartışmalarımız da ama hiç konuşmuşluğumuz yok. Hiç aklımda yoktu kendi kendine aşık etti beni. Yeni yıl da istek attım kabul etmedi. Diyorum uğraşmayacağım yine bişey yapıp aklımı karıştırıyor. Mesela dün aşkından ölüp bitiyordum bugün beden dersinde kafama top geldi, arkasını dönüp gülmeye başladı bende sinirliyim tutamıyorum kendimi bişey dememek için çıktım gittim salon’dan. Dedim nefret ediyorum falan çünkü gerçekten çok gıcık. 1 saat’a kalmadı sinirim geçti yine aşığım. Gripliyim ve derste burnumu çekiyorum, benim arkamdan o da burnunu çekiyor, sonra bir daha, sonra bir daha. Öksürüyorum o da öksürüyor. Gerçekten yeter. Onu görünce hiç hoşlanmıyormuşum gibi davranıyorum ama aslında öyle değil. Ben nasıl davranacağımı bilemiyorum daha o bide üstüne beni sinirlendiriyor daha. Nasıl davranayım ???

Lise 1 mi

İsteği reddetmiş daha napsın bacım engel filan mı bekliyorsun

Mesajını okuyunca liseli platonik aşık günlerime döndüm teşekkürler okul bitince hiçbiri kalmıyor unutup gidiyorsun

Çocuk isteğini kabul etmemiş, sınıfta sen öksürürken burnunu çekerken taklit ediyor, kendine eğlence arıyor bence liseye mi gidiyorsun? Kaç yaşındasın? Senden hoşlansa , Beden dersinde kafana top çarpınca gülüp eğlenmez , nasılsın iyi misin diye sorardı. Boşver gitsin bu çocuğu

Kabul etmedi derken reddetmedi isteği sadece kabul etmedi, biz şimdiye kadar hiç konuşmadık ve daha doğru düzgün tanışmıyoruz açıkçası o kızlarla pek konuşmaz yani öyle iyi anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…