Hoşlandığım bey kişisi şuanda ilişki istemiyormuş :/

Belki olur da barismazlarsa aklina dusersiniz. Biraz sakin kalin.. Yoksa bu hikayede uzulen siz olursunuz gibi geliyor buradan objektif bir sekilde bakinca..

Belki olur da barismazlarsa aklina dusersiniz. Biraz sakin kalin.. Yoksa bu hikayede uzulen siz olursunuz gibi geliyor buradan objektif bir sekilde bakinca..
Evet kesinlikle haklısın mantıklı düşününce :) yara bandından öteye geçmez diğer türlü ne yazıkki

Yıl 2011 birini söylediler Facebook dam baktım iyi hoş tamam görüşelim dedim on beş gün bekledim dayanamadım aracıyı aradım ne oldu bizim iş eee evlenmeyi düşünmüyormuş iş kurmuş bilmem ne yaşlar ben 27 arkadaş 32 deli oldum aradan bir sene geçti duydum ki nişanlanmış bi üç ay sonra duydumki ayrılmış yıl 2014 Şubat ekledim faceden nasıl ime oturduysa reddedilmek sonuç mu 20 gün sonra 5 i bitirip 6 .yılımızı kutlucaz inşallah şimdi meyve yiyoruz iki oğlumuz da uyku da çok şükür bin şükür geç oldu ama çok güzel oldu nasibiniz kimse dönüp dolaşıp sizi bulur siz gerekli adımları atın 🥰

Yıl 2011 birini söylediler Facebook dam baktım iyi hoş tamam görüşelim dedim on beş gün bekledim dayanamadım aracıyı aradım ne oldu bizim iş eee evlenmeyi düşünmüyormuş iş kurmuş bilmem ne yaşlar ben 27 arkadaş 32 deli oldum aradan bir sene geçti duydum ki nişanlanmış bi üç ay sonra duydumki ayrılmış yıl 2014 Şubat ekledim faceden nasıl ime oturduysa reddedilmek sonuç mu 20 gün sonra 5 i bitirip 6 .yılımızı kutlucaz inşallah şimdi meyve yiyoruz iki oğlumuz da uyku da çok şükür bin şükür geç oldu ama çok güzel oldu nasibiniz kimse dönüp dolaşıp sizi bulur siz gerekli adımları atın 🥰
Yaaaa masallah masallah Rabbim nazarlardan saklasın insallah sizi :)
Bende aslında böyle hikayeler varsa paylaşırlar belki diye konu açmak istemiştim ama herkes olumsuz seyler söylemiş. Bende tabiki yara bandı olmak istemem kimsenin ama yine de insan düşünüyo işte acaba olur mu diye. Senin hikayenden gördük ki oluyomus imkansız değilmiş demek :)
Çok teşekkürler mesajın için. Ve tekrardan masallah size 😍

haziran temmuz ağustos :KK53:
sence normal mi bu çocuk?
Hayır hayır Haziran’da sevgili olamamışlar 😂 bunlar Şubat gibi sanırım olmuşlar sevgili. Haziran’da ben pişman oldum acaba olur mu diye ama çoktan sevgili yaptığını öğrendim. Ağustos’ta da işte ayrıldıklarını duydum.
Biraz karışık anlatmış olabilirim kabuş😂😂

Yaaaa masallah masallah Rabbim nazarlardan saklasın insallah sizi :)
Bende aslında böyle hikayeler varsa paylaşırlar belki diye konu açmak istemiştim ama herkes olumsuz seyler söylemiş. Bende tabiki yara bandı olmak istemem kimsenin ama yine de insan düşünüyo işte acaba olur mu diye. Senin hikayenden gördük ki oluyomus imkansız değilmiş demek :)
Çok teşekkürler mesajın için. Ve tekrardan masallah size 😍
Amin Canım sen bi dene istemezse bakarsın yoluna

Amin Canım sen bi dene istemezse bakarsın yoluna
Ya evet denemek gelmiyo değil içimden. O da 31 yasında küçükte değil yani oturup ask acısı çekmesi saçma geliyo bana 🙄 ki sözde ask acısı değilmiş bu neymiş efendim kafa toplaması lazımmış.. yani illaki düşünecek birisini. O neden ben olmayayım 😂

6 ayda 4 kere gordugu insanla ayrilip psikoloji bozulmuş. 😂😂😂😂 Allahm yarabbim.
Neyse. Erkekler her zaman, her koşulda, her kadini kabul edecek diye birsey yok. :) İsrarci olursaniz zararli siz cikarsinjz yarabandi olmak istemiyorsaniz bekleyin.

6 ayda 4 kere gordugu insanla ayrilip psikoloji bozulmuş. 😂😂😂😂 Allahm yarabbim.
Neyse. Erkekler her zaman, her koşulda, her kadini kabul edecek diye birsey yok. :) İsrarci olursaniz zararli siz cikarsinjz yarabandi olmak istemiyorsaniz bekleyin.
Ya sinirime dokunan ne biliyo musunuz kız buna hakaretler etmiş hep. Yok sacında beyaz var yok sacın dökülmüş yok meslegin benim istediğim meslek değil ben senin mesleğinde biriyle evlenemem neler neler. Böyleleri değerli oluyo kızdığım nokta o yani. Gerçi zoruna gitmişte olabilir sevdiğinden değil de. Kaçan kovalanır hesabı hani. Kaçan hep değerli olur ya erkeklerin gözünde 😂

İyi geceler herkese :) Direk konuya girmek istiyorum çünkü kaç gündür ne yapacağıma dair düşünmekten kendimi alamıyorum. Siz geldiniz direk aklıma :) şimdiden açıp okuyup cevap verenlere de vermeyenlere de çok teşekkür ediyorum.

Öncelikle 28 yaşındayım. Ocak ayında bana birisinin fotoğrafı gösterildi bende kabul etmemiştim. Çünkü o zamanlar ciddi bi yolda ilerlediğimiz sevgilimle ayrılmıştık. Ayrılalı 4 5 ay olmustu o zamanlar ama o sürede bana gösterilen kimseyi kabul etmiyodum. Kafamı toplamak istiyodum kendimce işte. Her neyse kabul etmedim bu gösterilen kişiyi. Sonra tabi akıl başa geldi derken Haziran ayında öğreniyorum ki bizim oğlan sevgili yapmış :) nasip değilmiş dedim geçtim. Sonra işte kader bu ya Ağustos ayında yine bi şekilde karşıma cıkıyo bu kişinin konusu. Sevgilisinden ayrılmış falan. Ama baya olaylı ayrılmışlar. Kız kişisi bizim oğlana baya hakaretler falan etmiş. Gerek kişisel olarak fiziksel olarak ve de mesleğiyle ilgili.. yani ben bi kız olarak karşımdaki bi erkeğe asla o lafları edemezdim. Sonracıma işte ayrılmış bunlar. bizim oğlana benim de fotoğrafım gösterilmiş güzel bulmuş sözde ama suanlık düşünemiyorum kafamı toplamaya ihtiyacım var demiş. Kimseyi onun gibi sevemem diyomus.
Yani ayrılalı hemen hemen bi ay gibi bi süre olmuş. Evet zamanında bende kafamı toplamak istedim kendisini istemedim ama bi erkeğin direk reddetmesi tuhafıma gidiyo.
Bu arada ben bu kişiyi çok beğendim. Zamanında ilk söylendiğinde kabul etmediğim için çok pişmanım şimdilerde. Ama onun haberi yok tabi kabul etmediğimden. İlk bana söylendi ben istemediğim için ona haber gitmemişti.
Şimdi ben istiyorum ki sosyal mecralardan ekleyeyim bi adım atayım. Ama herkes diyoki aracı olan kişiler falan şimdi yapma bişey. Psikolojisi bozulmuş eski kız arkadaşı yüzünden biraz zaman ver diyolar. Ama ben yas olmuş 28 neyi bekliyorum diyorum. Tanışacaksak tanışalım diyorum.
Sizce ne yapmalıyım beklemeli miyim agırdan alıp yoksa aracıların tabiri ile basit bi kız olup adım mı atmalıyım ?
Böyle bi durum basına gelenleriniz var mı acaba ablalarım kardeşlerim tecrübelerinizi düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?
Bu arada o kişi suanda Doğu görevinde bende Batı’dayım uzaklıkta var yani aramızda. Eski sevgilisiyle de uzaktı ama. Ve o kişiyle de yaklaşık 6 7 ay falan bi birliktelikleri olmuş ve toplamda 4 kere buluşmuşlar. Ayrıntı olarak bilin istedim. :)
Ya bide fotoğraftan hoşlanılır mı demeyin nolur valla abayı yakmış gibi hissediyorum kendimi :KK43:

Düzeltme:

Kimseyi onun gibi sevmem sözünü bi ay önce söylemiş.
Bugun aracı kişi ile konuştum şuanda dönse de kabul etmem o kızı diyomus. Sadece su var kafasını toplaması lazımmış. Zamanında benim yaptıgım gibi yani.

Yaşımı özellikle belirtmemin nedeni su çocuk musun küçük müsün ergen misin tarzı seyler sorulmasın diyeydi ama yanlış anlaşılmış sanırım. Evde kaldım anlamında belirtmemiştim.

Kusura bakma da yani saçmalama tabiki de. Ne o öyle yapışacak mısın istemiyormuş işte. Yaş 28olduysa baska kapilara bak. Erkekler ne söyler kadınlar ne anlar filmini izle mutlaka ordaki kizil sacli kiz gibisin

Ya sinirime dokunan ne biliyo musunuz kız buna hakaretler etmiş hep. Yok sacında beyaz var yok sacın dökülmüş yok meslegin benim istediğim meslek değil ben senin mesleğinde biriyle evlenemem neler neler. Böyleleri değerli oluyo kızdığım nokta o yani. Gerçi zoruna gitmişte olabilir sevdiğinden değil de. Kaçan kovalanır hesabı hani. Kaçan hep değerli olur ya erkeklerin gözünde 😂
Mesleği nedir bu adamın ?

Polis yani.. kızlarımız genelde polis,asker çok seviyo gibi ama 😊 .. bence bu eleman istenmeyince gurur yapmış.. bi kaç aya bişeyi kalmaz :KK70: sen neden o kadar etkilendin çok mu yakışıklı? Bu arada sen ne iş yapıyorsun canım?
Benim öyle polis olsun asker olsun takıntım yok aslında. Beni asıl etkileyen su oldu. Bu kişi bana ilk söylendiğinde ben ask acısı cekiyodum istemedim direk. Aradan zaman geciyo ve pişman oluyorum. Sonra biraz daha geçince yine öğreniyorum ki şimdi de o ask acısı çektiği için beni istemiyo. Yani sanki kader bizi bi araya getirmek istiyo ama biraz daha zamanı var klişesine inanmak istiyorum sanırım 😂
Bende öğretmenim bu arada :)

• Şaşırdım
Reactions: 000
Ya evet denemek gelmiyo değil içimden. O da 31 yasında küçükte değil yani oturup ask acısı çekmesi saçma geliyo bana 🙄 ki sözde ask acısı değilmiş bu neymiş efendim kafa toplaması lazımmış.. yani illaki düşünecek birisini. O neden ben olmayayım 😂
Baskasi adina karar veren, düşüncesine saygi duymayan ve ruh halinden anlamayan bir yaklasim seziyorum mesajlarinda..

Siz sevgilinizden ayrıldığınızda ne hissettiyseniz oda şuan aynı duygular içinde. Unutması, öfkesinin geçmesi ve yeni bir ilişki için kendine gelmesi lazım. Sizde bu süreçleri yaşadığınız için anlamanız lazım. Bunun erkeği kadını olmaz ki. Zaman verin bence biraz sonra aracıları devreye sokun🙂

Siz sevgilinizden ayrıldığınızda ne hissettiyseniz oda şuan aynı duygular içinde. Unutması, öfkesinin geçmesi ve yeni bir ilişki için kendine gelmesi lazım. Sizde bu süreçleri yaşadığınız için anlamanız lazım. Bunun erkeği kadını olmaz ki. Zaman verin bence biraz sonra aracıları devreye sokun🙂
Evet kesinlikle hak veriyorum. Bu konuda bencillik etmemem lazım. Bende aynı süreçlerden geçtim. Sadece erkekler daha böyle hani hemen birini bulma potansiyeline sahipler kadınlar daha duygusallar ya o yüzden tuhaf karşıladım. Ama gerçekten mantıklı düşününce kesinlikle beklemek en mantıklı olan..

Benim öyle polis olsun asker olsun takıntım yok aslında. Beni asıl etkileyen su oldu. Bu kişi bana ilk söylendiğinde ben ask acısı cekiyodum istemedim direk. Aradan zaman geciyo ve pişman oluyorum. Sonra biraz daha geçince yine öğreniyorum ki şimdi de o ask acısı çektiği için beni istemiyo. Yani sanki kader bizi bi araya getirmek istiyo ama biraz daha zamanı var klişesine inanmak istiyorum sanırım 😂
Bende öğretmenim bu arada :)

Bir erkek bir kadın için onu unutamam diyorsa büyük ihtimal unutamaz. Az bir olasılık unutur.
Bu arada kafayı toparlamaya çalıştığı zamanda eğer hayatına girerseniz hata olur.
Ters teper, eski sevgilisini unutamayacağı gibi bir algı oluşabilir çünkü sizin fiziğiniz, sesiniz, özellikleriniz kabul görmeyebilir.
Bence kader bizi bir araya getirmek istiyor anlayışından çıkın.
Bunun için güvenilir bir veri elinizde yok.
Bence zamanında kabul etmediğiniz için sizde o kişi takıntı olmuş.
Sadece fotoğrafını gördüğünüz biri için bu kadar heveslenmeyin.

Kendinizi kaptırıp üzülürsünüz.

X