Hoşlandığım bey kişisi şuanda ilişki istemiyormuş :/

Ahbubeen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
16
2
32
İyi geceler herkese :) Direk konuya girmek istiyorum çünkü kaç gündür ne yapacağıma dair düşünmekten kendimi alamıyorum. Siz geldiniz direk aklıma :) şimdiden açıp okuyup cevap verenlere de vermeyenlere de çok teşekkür ediyorum.

Öncelikle 28 yaşındayım. Ocak ayında bana birisinin fotoğrafı gösterildi bende kabul etmemiştim. Çünkü o zamanlar ciddi bi yolda ilerlediğimiz sevgilimle ayrılmıştık. Ayrılalı 4 5 ay olmustu o zamanlar ama o sürede bana gösterilen kimseyi kabul etmiyodum. Kafamı toplamak istiyodum kendimce işte. Her neyse kabul etmedim bu gösterilen kişiyi. Sonra tabi akıl başa geldi derken Haziran ayında öğreniyorum ki bizim oğlan sevgili yapmış :) nasip değilmiş dedim geçtim. Sonra işte kader bu ya Ağustos ayında yine bi şekilde karşıma cıkıyo bu kişinin konusu. Sevgilisinden ayrılmış falan. Ama baya olaylı ayrılmışlar. Kız kişisi bizim oğlana baya hakaretler falan etmiş. Gerek kişisel olarak fiziksel olarak ve de mesleğiyle ilgili.. yani ben bi kız olarak karşımdaki bi erkeğe asla o lafları edemezdim. Sonracıma işte ayrılmış bunlar. bizim oğlana benim de fotoğrafım gösterilmiş güzel bulmuş sözde ama suanlık düşünemiyorum kafamı toplamaya ihtiyacım var demiş. Kimseyi onun gibi sevemem diyomus.
Yani ayrılalı hemen hemen bi ay gibi bi süre olmuş. Evet zamanında bende kafamı toplamak istedim kendisini istemedim ama bi erkeğin direk reddetmesi tuhafıma gidiyo.
Bu arada ben bu kişiyi çok beğendim. Zamanında ilk söylendiğinde kabul etmediğim için çok pişmanım şimdilerde. Ama onun haberi yok tabi kabul etmediğimden. İlk bana söylendi ben istemediğim için ona haber gitmemişti.
Şimdi ben istiyorum ki sosyal mecralardan ekleyeyim bi adım atayım. Ama herkes diyoki aracı olan kişiler falan şimdi yapma bişey. Psikolojisi bozulmuş eski kız arkadaşı yüzünden biraz zaman ver diyolar. Ama ben yas olmuş 28 neyi bekliyorum diyorum. Tanışacaksak tanışalım diyorum.
Sizce ne yapmalıyım beklemeli miyim agırdan alıp yoksa aracıların tabiri ile basit bi kız olup adım mı atmalıyım ?
Böyle bi durum basına gelenleriniz var mı acaba ablalarım kardeşlerim tecrübelerinizi düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?
Bu arada o kişi suanda Doğu görevinde bende Batı’dayım uzaklıkta var yani aramızda. Eski sevgilisiyle de uzaktı ama. Ve o kişiyle de yaklaşık 6 7 ay falan bi birliktelikleri olmuş ve toplamda 4 kere buluşmuşlar. Ayrıntı olarak bilin istedim. :)
Ya bide fotoğraftan hoşlanılır mı demeyin nolur valla abayı yakmış gibi hissediyorum kendimi :KK43:

Konunun işleyişi başka türlü olsa içinden geleni yap derdim ama sizin durumunuz farklı. Adam baskasını seviyorum diyor ve istemiyor. Üstelerseniz yara bandı olursunuz. Tabi içinize ne kadar siner böylesi bilemem.

Kız kardeşimin başına benzer bir durum geldi. Başta oğlanla bir samimiyetleri vardı flört başlangıcı gibi, sonra bizim kız başkasını buldu, istemedi bu çocuğu. Sonradan sevgilisiyle ayrıldı, sizin durum gibi bu oğlandan hoşlanmaya başladı, aracı arkadaş ile kendi istemiyormuş da o arkadaşı yakıştırmışcasına haber gönderdi. Yani işte "Ya siz çok yakışırsınız, birlikte olsanıza" tarzı oğlanın ağzını aratmış. Bu oğlan da kardeşimden için "O kızı tanıyorum evet ama zamanında o beni istemedi, ben de onu istemem artık" demiş. Hala da bir adım, bir ilerleme yok; kardeşim çok üzgün. Oğlan gurur mu yapıyor yoksa cidden bizim kızı istemiyor mu onu bilemiyorum. Ama "Kimseyi eski sevgilim gibi sevemem" tarzı bir şey söylemiş olsaydı kardeşimin de onun için üzüleceğini sanmıyorum. Yara bandı olmayın derim.

Kendiniz bi ilişkiden çıkınca zamana bırakıp , karşı taraf bi ilişkiden çıkınca ‘yaşım olmuş 28’ olmaz güzel kardeşim.
Sen o süreçte ne hissediyorsan şuan onun içinde aynı şey geçerli.
Bir de ben prensip olarak uzaktan uzağa ilişkilere sıcak bakmıyorum.
Bir de son olarak tipine falan heves etmişsin fakat karakter çok daha önemli.
Belki 2-3 görüşmeden sonra umduğunu bulamayacaksın belli olmaz.

Adam kabul etse dert etmese dert.Hemen kabul etse bu defa ne çabuk unuttu onu banada aynısını yapar mı derdiniz.Siz nasıl zamanında kafanızı toplamak istemişseniz o da aynı hislerle reddetmiş sizi.
Bence ısrarın lüzumu yok.Bekleyin biraz.Yoksa yara bandı olmaktan öteye gidemezsiniz.

İlişkiye hazır hissetmiyorum başka onun gibi kimseyi sevemem başka:KK43: Bence kendinizi üzmeyin hiç girişimde bile bulunmayın arkadaşlara katılıyorum. Birkaç ay sonra yarabandı olarak kullanıldım toparlanamıyorum diye konu açmanızı hiç istemem. Gitsin nasıl unutuyorsa unutsun inşallah karşınıza uygun biri çıkar.

Zamanında bizde söyledik kim söylemedi ki deli gibi aşık olmadı. Buralarda konu açmadı. Bende bundan bi sene öncesinde deli gibi acı cektim. Oturacağımız eve kadar herseye baktık eşya yüzük bilmem ne. Bende aynı cümleleri kurdum ama bakın. Şimdi ne amaçla burada konu açmışım. İnsan evladıyız hepimiz. Onun gibi sevemem laflarını hepimiz kullandık. Bana basit geliyo o yüzden bu cümleler. İyi düşünün Zamanında sizler de kullanmışsınızdır arkadaşlar :)

Zamanında bizde söyledik kim söylemedi ki deli gibi aşık olmadı. Buralarda konu açmadı. Bende bundan bi sene öncesinde deli gibi acı cektim. Oturacağımız eve kadar herseye baktık eşya yüzük bilmem ne. Bende aynı cümleleri kurdum ama bakın. Şimdi ne amaçla burada konu açmışım. İnsan evladıyız hepimiz. Onun gibi sevemem laflarını hepimiz kullandık. Bana basit geliyo o yüzden bu cümleler. İyi düşünün Zamanında sizler de kullanmışsınızdır arkadaşlar :)
Zaten o kızla evlenecegı ıcın sevmesine gerekte yok

Şu durumda sizin kesinlikle adım atmamanız lazım. 1 ay önce demiş o cümleyi diyorsunuz ama 1 ay uzun bir zaman değil ki. O kızı içinden atamamıştır üzer sizi. Ayrıca o kız şimdi gelse bence kabul eder gibime geliyor

Belki barisirlar.
Genelde sizin gibi araya girenler yara bandi olarak kullaniliyorlar. Bu forumda cok orneklerini gorduk.

Adam kafasini toparlamak istiyor siz ise avina odaklanmis kedi gibi adamin uzerine atlamaya hazirsiniz. Biraz saygi gosterin..

Sizi gostermisler ama su asamada tanismayi istememis adam.. Demek ki -suan icin- bitmis bile olsa iliskisine saygisi varmis. Daha ne diye ekleyeceksiniz oradan buradan?

X