- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.857
- 773
- Konu Sahibi MissisHippi
-
Teşekkür ederimmmm..Dur konuyu hortlatayim
Anaaamm true'nun evi
Ben de bu arada kafayi yedim yiyecegim, nasil yapsam evi diye, hicbir seye karar veremedim, vasat bir sey istemiyorum:44:
Senin evine bayildim ama, o kis bahcesi, o her yerinden keyif akan salon, bunun mu tarzi yok, harika gozukuyor
Aminnn teşekkür ederim..şuan hayalimdeki eve sahipsiniz !gerçekten çok imrendim,mutluluk ve huzurla oturursunuz inşallah bayıldım evinize
Misssss sağol kuşumm..canımmmmm harıka evin var.. Allah huzurunuzu hiç bozmasınn. Ev-bark bahane zaten. İçi huzurlu olsun yeter
Teşekkür ederim...Eviz mi diyeyim villanız mı ? Çok güzelmiş mobilyalarda sıcak en azından beyaz değil ben beyazı sevmiyorum bir de canlı çiçekli oda benim favorim ,güle güle oturun
Aminnnnnnn inşallah office..güle güle oturun bayıldım, evinizden huzur eksik olmasın
Teşekkür ederim lamar,gel içelim..vallahi bayıldım .. parçalar süper,kalite akıyor...bahçede kahve içesim geldimutlulukla oturun... Allah bana da versin
Amin inşallah canım,sağol..salonuna bayıldım tv üniten çok güzel güle güle oturun ağız tadıyla inş.
Aminmm Çekirge..True çok ferahmış eviniz
Allah nazarlardan korusun
Sade ve şık bence, güle güle kullanın bir ömür
Aminmm Çekirge..
Bir de şimdiki halini görsen,her yer her yerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?