Hoşgeldiniz....

gulsum50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
1.088
2
0
Kayseri
Merhabalar,
Uzun zamandır evimin resimlerini koymak istiyordum ve bugün fırsat buldum bilgisayarımda sadece salonum resmi var diğer odalrın resmini çekip en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım.

iyi yada kötü yorumlarınız belkiyorum.bu arada 3 yıl 4 aylık evliyim kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $SNV32416.webp
    $SNV32416.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 220
  • $SNV32417.webp
    $SNV32417.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 214
  • $SNV32418.webp
    $SNV32418.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 214
  • $SNV32419.webp
    $SNV32419.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 216
Son düzenleme:
attachment.php

canım diğer fotolarıdda bekliyoruz.vitrinlerin içini biraz daha sadeleştirsen daha iyi olur.

hmm güle güle otur bayıldım tam benim zevkim özellikle dantellerin modelleri orjinalmiş:hulya:
Ayrıca koltuk takımlarımız benziyor ve benim ki de böyle açık renk.Alakasız ama yeri gelmişken sormadan edemem koltukların temizliğini nasıl yapıyorsun canım?Ben 5 aylık evliyim daha silmedim hiç çekiniyorum da kumaşın orjinalliğini bozarım diye :1no2: yardımını bekliyorum :emir_bebek:

hmm güle güle otur bayıldım tam benim zevkim özellikle dantellerin modelleri orjinalmiş:hulya:
Ayrıca koltuk takımlarımız benziyor ve benim ki de böyle açık renk.Alakasız ama yeri gelmişken sormadan edemem koltukların temizliğini nasıl yapıyorsun canım?Ben 5 aylık evliyim daha silmedim hiç çekiniyorum da kumaşın orjinalliğini bozarım diye :1no2: yardımını bekliyorum :emir_bebek:

Teşekkürler canım dantelleri annem ördü ellerine sağlık bende kullanıyorum :)
ılık su ile siliyorum deterjan ve yumaşatıcı (Güzel koksun diye) katarak ama ben pek salonu kullanmıyorum (kavınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz kirletmeye pek fırsatım olmadı ) özel misafirim geldiği zaman oturyoruz.

sana bir ömür boyu mutluluıklar canım.opuyorumnanaktan

canım benim takımın aynısı sadece 2 li gümüşlük yerine ben 2 tane tekli aldım bellonadan hatta orta sehpamız bile aynı

vitrin içlerini boşaltın biraz ,çok karışık duruyor ne kadar düzenli olsada ..onun dışında salon biraz küçük olduğundan mobilya büyük kalmış ..güle güle oturun .

salon takımın cok güzel
salonun dar olduğundan o konsolu ordan kaldırsan daha ferah durur gibi geliyo
tabi böylede güzel ama sıkısık duruyo
güle güle oturun

ewet salonu biraz küçük genel olarak odalarım hepsi küçük mobiylarda büyük olduğu için çok hoş durmadı mobilyaları alırken hiç aklıma gelmedi üst üste duracağı

güzel yorumlarınız için teşekkürler

3 yıllık 4 aylık evlisin salon mis gibi yeni
Rabbim huzuru bereketi sevgiyi eksiltmesin yuvanızdan....

Back
X