- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Samire tmv
bdv bağımlısı olunca, facebookta devam etti herkes![]()
İşte alışkanlık olunca orada devam edilmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bdv bağımlısı olunca, facebookta devam etti herkes![]()
Nolmuş eşimle fotom varsa yassah mıFacebookta kedili profil kimin eşiyle resmi de vaaar![]()
Napcan kız yoksam dürtcen mıBuldummm demek![]()
MeraaakNapcan kız yoksam dürtcen mı![]()
Birinin dediğine çok güldüm kusura bakmasın amaALLAH iyiliğini versin konu açmış bir de..bende ara ara girdim hep kapaşıydı ama benim misafirler vardı o yüzden pek hissetmedim yokluğunubörekler kekler derken
bir dua topiği takıldı kafama facedeki yazışmalarda komik olmuştanımış olduk bi çoğunu
![]()
Demek sende benım kedıler gibi meraklısın :)Meraaak![]()
Neden@Samire tmv bi kullanıcı adını değiştirmeye bakar
Ne geldiyse başıma meraktan geldi zatenDemek sende benım kedıler gibi meraklısın :)
Dikkat et![]()
evet gördüm var facebooktata öyle gruplar ama o ben değilimBirinin dediğine çok güldüm kusura bakmasın ama
demişkı eger kk açılmazsa Face den dua kardeşliği yapalım![]()
![]()
![]()
En azindan ben gercegim oyle ikinci uye alıp konu yazmıyorum abla :)kişinin nickini google a yazın, kadınlar kulübü deyin kabak gibi çıkıyor konuları
bende sevmiyorum. öyle gerçek nickini söylemeden kkdan taktığın kişiye saldırmak güçsüzlük göstergesi.cesaret yoksunluğu. korkaklıkDemek sende ordakilerden birisinkadınlar bir arada olunca kavga eksik olmuyor maşallah
Herkes biz mi okycimneyseki ben uyarımı yaptım sevmiyorum öyle şeyleri hiç
![]()
DerkenNolmuş?
konuşuyoruz öyle işte:)napıyorsunuz burada![]()
Çirkin miyim gıevet gördüm var facebooktata öyle gruplar ama o ben değilimyorum yazmadım hiç
ama seni daha farklı düşünüyodum aklıma geldiğin gibi değilsin