Hoşgeldin....

Gamze_Belinay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
2.529
1.908
133
İstanbul

:kedi:

Hoşgeldin hayatıma... Nesin neyimsin şimdilik bilmiyorum, bildiğim tek şey yanımda olman ve bana huzur vermen... Aynalara baktığımda gülümsüyorum ve nedeni sensin...
Aşk mı bu? bilmiyorum... Şuan inan bildiğim tek şey varlığını hissetmek çok güzel ve uyandığımda her sabah ilk aklıma gelişin...Hayatımda, aklımda, gülüşümde, gözlerimde var olman...
Derin bi boşluktan çıkarıp heyecan vermen bildiğim tek şey sen ve sözlerin...
adı yok şimdilik bendeki varlığının, nedir adı ne olacak şuan bilmiyorum...
Umarım gelip geçici değilsin, umarım boşluktaki saçma sevdalarım hiç değilsin, umarım yalan değil gerçeksin bilmek istediğim ve yaşamak istediğim tek şey bu gerçek olman...
Şimdilik hoşgeldin hayatıma
ıyki verdim sana o fırsatı
Pişman değilim ve gün gelip hiç pişman olmayacağım şuan yaşadığım mutluluktan dolayı...
Şimdilik hoşgeldin hayatıma
Bir gün gelipte elveda demek istemediğim sen...
şimdilik hoşgeldin gözlerime
bakmaktan yorulmayacağım gözlerinle...
Şimdilik hoşgeldin...
:asigim:

Hiç beklemediğim bir anda çıktın karşıma ..
Hazır değildim aşka! Hazır değildim yaşanacaklara !
Aradığımı buldum demiş bulamamamışsın zamanında ..
Tıpkı benim gibi ..
Yanlışlar içindeki tek doğrun olacakmışım ..
Tıpkı senin gibi…
Nedendir bilinmez bu 9 ay içerisinde karşıma çıkan hiç kimseyi sevemedim bugüne kadar biliyorsun 5 yıllık bir maratondan çıkmıştım ve 9 ay kapatmıştım kendimi, Adıma “kalpsiz” dediler, “duyguları alınmış” dediler ama sevemedim işte .. Olmayınca olmuyor. .Ben konu aşk olunca kalp atışlarımı hızlandırmayan, içimi huzurla doldurmayan, yanımdayken zamanı durduramayan kimseyi sevemedim ki… Nasıl severdim onları?bu 9 ay süresince Senden başka hiç kimse yanımdayken zamanı durdurmadı..., içimi huzurla doldurmadı, kalp atışlarımı hızlandırmadı.Sevemedim kimseyi gelişini bekler gibi…Bakamadım kimseye gözlerini izler gibi…Açmadım gönlümü kimseye yüreğini bilir gibi…Atmadı şu kalbim kimse için sevdiğini hisseder gibi…Ama sen yılmadın vazgeçmedin cesaretlenip herşeyi bile bile geldin Hoş Geldin..

Bir rüya sanki bu yaşadıklarım… Kişi gerçek aşkı yaşıyor ve yüreğinin taaa derinlerinde hissediyorsa mükemmel bir sevda masalı yazılabiliyormuş.. Yeniden Kalp atışlarımın sebebi hoşgeldin hayatıma ! Hiç “Güle Güle” dememek üzere ” HOŞGELDıN! “ 'ヅ

Son düzenleme:
Canım benim çok sevindim
Umarım seni gerçekten mutlu edecek,aynada kendine baktıkça gerçekliğini gözlerinin içinde görebileceğin ve yüreğindeki kıpırtıyı daim edecek biridir...
Mutluluğun daim olsun bebemm opuyorumnanaktan

baharda geliyor.. tam da aşık olunacak zaman =))) için kıpır kıpırdır şimdi. daim olur inşallah..

bi müddet hüsranla bitiyor tatlım.. maalesef prensimizi bulana kadar bi çok kurbağa öpüyoruz.. benim de yıllarımı verdiğim ilişkilerim hüsranla bitti.. ama aşktan umudumu kesmedim.. tertemiz bi sayfa aç ve kafandaki bütün olumsuzlukları at.. inşallah yeni gelen baharda kalbine bahar olur bu yeni aşk.. seni kocaman öpüyorum tatlım..

Ne kadar güzel hoşgelmiş hayatına ne güzel bir geliş sendeki duygular gibi hakkında hayırlısı olsun canım hep böyle güzellikler olsun hayatında sewgilerimlea.s.opuyorumnanaktan

:sm_cool:
Tekrar tebrikler gamze alkisalkisalkis
Repte tebrik etmiştim buradan da ediyorum.
Yeni ilişkin size hayırlı uğurlu olsun.
Allah gönlüne göre vermeye devam etsin inşallah...
Şeniz

Okudugum kadariyla biten bisiler var,ama hic acmiyorum bittiyse bitmistir senin icin hayirlisi öyleymis demekki.

Insl.hakkinda hayirlisi olur,mesajimada cvp vermedin hala bekliyorum ! :)

Back