Sıkıntılı gecen bi gebeligim vardi zaten. Erken bekliyorduk oglumu ama bu kadar erken degil. 31. Haftanin 5. Gununde eksiklerimizi tamamlamak icin alisveris yaptik aksam 10 gibi ayaga kalkmamla suyum geldi. İlk basta idrar kaciriyorum sandim sonradan anladim geliyodu oglum. Apar topar hastaneye gittik. Su hala geliyordu. Kontroller yapildi sabahi bekleyelim dedi nobetci doktor. O gece sabaha kadar dua ettim ogluma bir sey olmasin diye. Normal dogumdan korkuyordum sancisiz bi dogum icin yalvardim allaha. Sabah kendi doktorum geldi muayene etti su var cigerleri icin igne yapalim en gec yarin doguma aliriz dedi. Yine o gece dualarla gecti. 23 kasim sabahi sakindim mutluydum ama korkuyordum. Dogum icin hazirlanmaya basladim. Sonta lavman testler kanlar ilaclar... En son doktorum geldi on dakika icinde basliyoruz dedi. Bu kadar acele beklemiyordum. Esim annem kaynanam hepimiz garip hislerle ameliyathanenin onune gittik. Esimin elini birakmadim. Sonra iceri aldilar. Oyle kalabalikti ki icerisi panikledim. Titremeye basladim. Yanima gelen hemsirelerjm vardi tanidiklarim. Onlarla konustum. Bi hemsirem geldi elimi tuttu. Destekleri cok guzeldi allah razi olsun. O sira birisi damar yolumdan bi igne yapti. Beni bayiltacak igne oldugunu anladim kokusu bile basimi dondurmeye yetmisti. Aci cekmekten korkuyordum. Ameliyat sirasinda uyanip aci hissetme sansim var mi diye sordum kadin gulup ameliyattan sonra konusuruz bunlari dedi. Ve sonrasi yok bende. Sanki saniyelik uyuyup uyanmisim gibi actim gozlerimi. Nasilsin zeynep iyi misin diyolardi. İyiyim dogurdum mu dedim. Gulup evet dedi birileri. Oglum nasil dedim iyi dediler. Basladim aglamaya. Cikarttilar beni ameliyathaneden esimi gordum. Guluyodum. Oyle gorunce beni oda guldu. Yukari ciktik teyzem annem kaynanam ordaydi. Sersemdim ama sacmalamadim. Kacarak evlendim abim ve babam gorusmuyor benimle. Onlari sayikladim. Oglumun gelmesini bekledim. Hep onu sordum. Gelmedi. Cok erken dogdugu icin kuveze almislar. Ameliyat sirasinda bi hemsirem fotograf cekmis orda gordum oglumu. Kucucuktu. Bildigin parmak cocuktu. Dinlenip ayaga kalktim. Canimi hice aldim zorla yuruttum kendimi oglum icin. Esimle gittik yanina. Oyle sevimli oyle kucuk bir bebek ki. Ayak bilekleri bas parmagim kalinliginda. Elini tuttum. Nasil bi his anlatamam suan. İkinci kez asik oldum tutuldum. Simdi evimdeyim. Oglumdan uzak. Cok uzuluyorum. Elim bos dondum. Nasil napiyor bilmiyorum. Allah kimseye yasatmasin bu duyguyu. Okuyan arkadaslardan dua etmelerini istiyorum. Oglum icin. Benim icin. Tum kuvezdeki bebekler icin. İnanin cok zor. Allah razi olsun