• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin Kızım..

Oy kuzum benim sağlıklı sıhhatli buyutursun inşallah meleğini yavrum allah sana bol bol süt versin :) zaten doğumdan sonra artık bende Milka inek olucam :))) süt üretmekten başka görevim olmuycak :)))
ay öyle fena ki zaten emerken uyuyakalıyor :) uyuduğu an başlıyorum göğüslerle ilgilenmeye, yok kremi yok pedi yok masaj jeli yok süt arttırıcılar derken anaaam tekrar uyanıyo :D

ay öyle fena ki zaten emerken uyuyakalıyor :) uyuduğu an başlıyorum göğüslerle ilgilenmeye, yok kremi yok pedi yok masaj jeli yok süt arttırıcılar derken anaaam tekrar uyanıyo :KK70:
Güzel şeyler ya . Kız ben daha doguramadim ya iyicenek ümidi kestim gezmeler felan gidiorum artık plan program yapıorum :)) hiç tık yok olan sancilarimda gitti :))

Güzel şeyler ya . Kız ben daha doguramadim ya iyicenek ümidi kestim gezmeler felan gidiorum artık plan program yapıorum :)) hiç tık yok olan sancilarimda gitti :))
:D benim gibi kontrole gidip doğurursun inşallah :D vallahi Allah yardımcın olsun canım benim, son günler geçmek bilmiyor :)

Back
X