Hoşgeldin Güney Bebek

Che

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.706
26
643
Çanakkale
Doğuma daha 20 gün vardı. Doktorum bebeğin kalp atışını dinlemek için beni hastaneye yönlendirdi. Sonuçları göstermek için doktorumun muayenehanesine gitmeden önce biraz bir şeyler yedim ve doktora gittik. Doktorum sonuçları beğenmedi ve bebeğin suyununda azaldığını söyleyerek beni hemen doğuma alacaktı ama yemek yediğim için yarına erteledi.
Ertesi gün sabah saat 7 de evden çıktık. 8 gibi hastanede olduk. Eşim ve teyzemle beraber hastanedeydik. Beni doğumhaneye aldılar ve eşimle teyzemde evrakları tamamlamak için dışarıda kaldılar hiç kimseyi içöeri almadılar.
Benim dolduracağım evrakları benden bilgi alarak doldurduk. Beni doğumhanenin yanındaki bekleme odasına aldılar. Önlüğümü giyip yatağa uzandım. İçeriye götürüp sondamı taktılar. Hayatımda canımın o kadar çok yandığını hatırlamıyorum.
Bir süre sonra beni doğumhaneye götürdüler.
Beni doğuma hazırladılar. beni sakinleştirmek için benimle sohbet ettiler bana sorular sordular. Doktorum geldi ve başlayalım dedi. Bana iğne yapıp uyuttular.
Uyandığımda bebişim yatağımın yanındaki yatağında yatıyordu.
Hayatımda gördüğüm en sevimli şeydi.
Hayatımıza Hoşgeldin GÜNEY Bebek!!!!

canım bebişinle birlikte sağlıklı ve mutlu koca bir ömür diliyorum size.

darısı bizlerin başına inşallah

Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inş.darısı bizim başımıza artık

canım hayırlı olsun......allah anneli babalı büyütsünnn bebişiniiiiyerimseniben

canlarım hepinize çok teşekkür ederim.
darısı sizlerinde başına..
ihşallah sizleride doğumları tez zamanda gerçekleşir ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız..

CHE canım benimmm
ne güzel bir isim Güney ,
çok hoşuma gitti
hoşgeldin dünyamıza güneyciğim
annen eskiden ist. da otururdu ve bütün kk buluşmalarımızın hepsine koşar gelirdi
baban şimdi onu aldı bizden taaa uzaklara götürdü
yeterki chemiz mutlu olsun
hoş uzun zamanıdır buluşma falan da yaptımız yok ya neyse
yaza siz gelince buluşuruz belki
sen de toprak arasla oynarsın
belki de toprak arasın bi kardeşi daha olur adı da KUZEY TUNA,
nasıl beğendin mii,
koskocaman öpüyorum seni
anneni ve babanı da kutluyorum,
sağlıkla büyü kuzum benimm
chem fotoları gönderr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…