Doğuma daha 20 gün vardı. Doktorum bebeğin kalp atışını dinlemek için beni hastaneye yönlendirdi. Sonuçları göstermek için doktorumun muayenehanesine gitmeden önce biraz bir şeyler yedim ve doktora gittik. Doktorum sonuçları beğenmedi ve bebeğin suyununda azaldığını söyleyerek beni hemen doğuma alacaktı ama yemek yediğim için yarına erteledi.
Ertesi gün sabah saat 7 de evden çıktık. 8 gibi hastanede olduk. Eşim ve teyzemle beraber hastanedeydik. Beni doğumhaneye aldılar ve eşimle teyzemde evrakları tamamlamak için dışarıda kaldılar hiç kimseyi içöeri almadılar.
Benim dolduracağım evrakları benden bilgi alarak doldurduk. Beni doğumhanenin yanındaki bekleme odasına aldılar. Önlüğümü giyip yatağa uzandım. İçeriye götürüp sondamı taktılar. Hayatımda canımın o kadar çok yandığını hatırlamıyorum.
Bir süre sonra beni doğumhaneye götürdüler.
Beni doğuma hazırladılar. beni sakinleştirmek için benimle sohbet ettiler bana sorular sordular. Doktorum geldi ve başlayalım dedi. Bana iğne yapıp uyuttular.
Uyandığımda bebişim yatağımın yanındaki yatağında yatıyordu.
Hayatımda gördüğüm en sevimli şeydi.
Hayatımıza Hoşgeldin GÜNEY Bebek!!!!
Ertesi gün sabah saat 7 de evden çıktık. 8 gibi hastanede olduk. Eşim ve teyzemle beraber hastanedeydik. Beni doğumhaneye aldılar ve eşimle teyzemde evrakları tamamlamak için dışarıda kaldılar hiç kimseyi içöeri almadılar.
Benim dolduracağım evrakları benden bilgi alarak doldurduk. Beni doğumhanenin yanındaki bekleme odasına aldılar. Önlüğümü giyip yatağa uzandım. İçeriye götürüp sondamı taktılar. Hayatımda canımın o kadar çok yandığını hatırlamıyorum.
Bir süre sonra beni doğumhaneye götürdüler.
Beni doğuma hazırladılar. beni sakinleştirmek için benimle sohbet ettiler bana sorular sordular. Doktorum geldi ve başlayalım dedi. Bana iğne yapıp uyuttular.
Uyandığımda bebişim yatağımın yanındaki yatağında yatıyordu.
Hayatımda gördüğüm en sevimli şeydi.
Hayatımıza Hoşgeldin GÜNEY Bebek!!!!