Hosgeldin 500cc

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.253
371
Ameliyat oldum saat 13de.mememde yer varmıs 400civarı büyük istemistm 505cc yapılmıs polytech marka dikleştirmede var.Asıl zor olan dikleştirme olması cünkü dikiş sayısı normal proteze göre fazla.Hareket edememe dısında iyiyim su anlık.yalnız 500degilde 400 gibi duruyolar neden böyle

İlk 3 gün:Bir kişi olmalı yanınızda ağrıdan ziyade hareketlerde kısıtlama oluyor baska birsey yok

4.günden bildiriyorum:hiç ameliyat olmamış gibiyim hemde benim iki operasyon olmama rağmen (ilkinde dolgu maddesi temizlenmişti 1ay önce).İlki gibi yine dördüncü günde hicbirsey olmamıs gibiyim bandajlar yarın cıkıcak cok merak ediyorum

5.gün: bandajlar açıldı resmen hayal ettigim gibiler yaralar var tabi dikleştirmeden dolayı ama inanılmaz mutluyumdimdikler resmen simdi dikleştirmenin neden gerekli olduğunu daha iyi anladım500cc ama kesinlikle dolgun ama kocaman değil tam uymuş vücuduma

6ve7.günler:sabah ilk kalktığımda öZellikle sağ tarafta baskı hissediyorum onun dısında günlük aktiviteler normal sekilde ama ben vücuduma rahatça yeni haline alışması icin bolca dinleniyorum

7-14.günler:Buhafta kontrolüm var onun dısında memisler harika ama dikişlerin iyileşmesini ve istediğim südyenleri giyebilmeyi istiyorum bir an öncebu ameliyat sudyeninden bıktım

Doktor ismi merak edenler özelden yazabilir kızlar bir ayı beklicem burdan yazmak icin ben memede tam sonucu görmek icin beklemek gerekli biraz benceAma süreç cok güzel geçti ve görüntü tam istediğim gib tabi bende dolgu cıkarımı oldu ve sonra protez takıldı daha önceki konularımda da bahsetttim bazı doktorlar beni kapısından çevirdi ama doktorum kimseyi çevirecek biri değil işte gerçek doktor bence böyle olmalı ve istanbulda cok kişiyle görüştüm bu konuyla alakalı bilgim cok fazla var.Az daha kendi dolgumu kendin çıkarıcak kadar bilgilenmiştim ki cok sükür doktorumu buldumhe şunuda yine ekleyecegim sakın sakın Memenize dolgu yaptırmayın ben şanslıydım enfeksiyon yapmadan çıkarttırdım ama siz şanslı olmayabilirsiniz lütfen memenize dolgu yaptırmayın

Son düzenleme:
Ameliyat oldum saat 13de.mememde yer varmıs 400civarı büyük istemistm 505cc yapılmıs polytech marka dikleştirmede var.Haretek edememe dısında iyiyim su anlık.yalnız 500degilde 400 gibi duruyolar neden böyle
Hayırlı olsun.. yüksek profil mi? Profil ve markadan markaya protezin çapı vs. değişkenlik gösterebiliyor. Bir de vücuda da bağlı daha omuzluysanız küçük gibi gözükebilir. 425 cc bile ortalama bi boyut ben daha büyük beklemiştim mesela neden bu kadar korkuluyor 400lerden bilmiyorum.. 505 asla küçük değildir ama eminim güzel olmuştur

cnm daha sormadm hihg profilmi diye.ilk gece kötü grcmedi ama hareketlerde ciddi kısıtlama var kacıncı gün düzelir acaba:/

High profil de 300 cc normal profilin 350 cc gibi profil çok etkiliyor ama 500 cc normalde olsa bence küçük değildir.

Hangi doktora yaptırdınız? Ben de bu kış taktırmak istiyorum fakat doktora henüz karar veremedim.

Hangi doktora yaptırdınız? Ben de bu kış taktırmak istiyorum fakat doktora henüz karar veremedim.
Merhaba şu an birinci haftamdayım özelden doktor ismi verebilirim.İyice herşey oturdugunda burdanda vericem bazen sıcagı sıcagına anlamıyor insan ama şimdiye kadarki herşey cok güzel.

500 CC ne kadar oluyor nasıl duruyor merak ediyorum benim 350 ama bana çok büyük geliyor. Fotoğraf göndermeniz mümkün mü özelden? Talep ederseniz ben de gönderirim :)
Bende dikleştirmede olduğu icin biliyosunuzdur dikişi cok olan bir işlem.Dikişler hafifledikten sonra foto paylasacagım isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…