Ameliyat oldum saat 13de.mememde yer varmıs 400civarı büyük istemistm 505cc yapılmıs polytech marka dikleştirmede var.Asıl zor olan dikleştirme olması cünkü dikiş sayısı normal proteze göre fazla.Hareket edememe dısında iyiyim su anlık.yalnız 500degilde 400 gibi duruyolar neden böyle
İlk 3 gün:Bir kişi olmalı yanınızda ağrıdan ziyade hareketlerde kısıtlama oluyor baska birsey yok
4.günden bildiriyorum:hiç ameliyat olmamış gibiyim hemde benim iki operasyon olmama rağmen (ilkinde dolgu maddesi temizlenmişti 1ay önce).İlki gibi yine dördüncü günde hicbirsey olmamıs gibiyim bandajlar yarın cıkıcak cok merak ediyorum
5.gün: bandajlar açıldı resmen hayal ettigim gibiler yaralar var tabi dikleştirmeden dolayı ama inanılmaz mutluyum
dimdikler resmen simdi dikleştirmenin neden gerekli olduğunu daha iyi anladım
500cc ama kesinlikle dolgun ama kocaman değil tam uymuş vücuduma
6ve7.günler:sabah ilk kalktığımda öZellikle sağ tarafta baskı hissediyorum onun dısında günlük aktiviteler normal sekilde ama ben vücuduma rahatça yeni haline alışması icin bolca dinleniyorum
7-14.günler:Buhafta kontrolüm var onun dısında memisler harika ama dikişlerin iyileşmesini ve istediğim südyenleri giyebilmeyi istiyorum bir an önce
bu ameliyat sudyeninden bıktım
Doktor ismi merak edenler özelden yazabilir kızlar bir ayı beklicem burdan yazmak icin ben memede tam sonucu görmek icin beklemek gerekli biraz bence
Ama süreç cok güzel geçti ve görüntü tam istediğim gib tabi bende dolgu cıkarımı oldu ve sonra
protez takıldı daha önceki konularımda da bahsetttim bazı doktorlar beni kapısından çevirdi ama doktorum kimseyi çevirecek biri değil işte gerçek doktor bence böyle olmalı ve istanbulda cok kişiyle görüştüm bu konuyla alakalı bilgim cok fazla var.Az daha kendi dolgumu kendin çıkarıcak kadar bilgilenmiştim ki cok sükür doktorumu buldum
he şunuda yine ekleyecegim sakın sakın Memenize dolgu yaptırmayın ben şanslıydım enfeksiyon yapmadan çıkarttırdım ama siz şanslı olmayabilirsiniz lütfen memenize dolgu yaptırmayın