- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 335
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
Hayırlı olsun.. yüksek profil mi? Profil ve markadan markaya protezin çapı vs. değişkenlik gösterebiliyor. Bir de vücuda da bağlı daha omuzluysanız küçük gibi gözükebilir. 425 cc bile ortalama bi boyut ben daha büyük beklemiştim mesela neden bu kadar korkuluyor 400lerden bilmiyorum.. 505 asla küçük değildir ama eminim güzel olmuşturAmeliyat oldum saat 13de.mememde yer varmıs 400civarı büyük istemistm 505cc yapılmıs polytech marka dikleştirmede var.Haretek edememe dısında iyiyim su anlık.yalnız 500degilde 400 gibi duruyolar neden böyle
cnm daha sormadm hihg profilmi diye.ilk gece kötü grcmedi ama hareketlerde ciddi kısıtlama var kacıncı gün düzelir acaba:/Hayırlı olsun.. yüksek profil mi? Profil ve markadan markaya protezin çapı vs. değişkenlik gösterebiliyor. Bir de vücuda da bağlı daha omuzluysanız küçük gibi gözükebilir. 425 cc bile ortalama bi boyut ben daha büyük beklemiştim mesela neden bu kadar korkuluyor 400lerden bilmiyorum.. 505 asla küçük değildir ama eminim güzel olmuştur
Kücük degilde tam anlamadm daha ya sımsıkı beton gibi biseyHigh profil de 300 cc normal profilin 350 cc gibi profil çok etkiliyor ama 500 cc normalde olsa bence küçük değildir.
500 cc görüntüsü nasıl memnun edici oldu mu :)Kızlar kimse korkmasın ben iki operasyon olmama rağmen acayip kolay geçti ay nazar değmesin ama cok mutluyum
Evet bundan azı gerçekten istemezdim cok begendim500 cc görüntüsü nasıl memnun edici oldu mu :)
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canim
Merhaba şu an birinci haftamdayım özelden doktor ismi verebilirim.İyice herşey oturdugunda burdanda vericem bazen sıcagı sıcagına anlamıyor insan ama şimdiye kadarki herşey cok güzel.Hangi doktora yaptırdınız? Ben de bu kış taktırmak istiyorum fakat doktora henüz karar veremedim.
Yazarsanız çok sevinirim.Merhaba şu an birinci haftamdayım özelden doktor ismi verebilirim.İyice herşey oturdugunda burdanda vericem bazen sıcagı sıcagına anlamıyor insan ama şimdiye kadarki herşey cok güzel.
500 CC ne kadar oluyor nasıl duruyor merak ediyorum benim 350 ama bana çok büyük geliyor. Fotoğraf göndermeniz mümkün mü özelden? Talep ederseniz ben de gönderirim :)Evet bundan azı gerçekten istemezdim cok begendim
Bende dikleştirmede olduğu icin biliyosunuzdur dikişi cok olan bir işlem.Dikişler hafifledikten sonra foto paylasacagım isteyenlere500 CC ne kadar oluyor nasıl duruyor merak ediyorum benim 350 ama bana çok büyük geliyor. Fotoğraf göndermeniz mümkün mü özelden? Talep ederseniz ben de gönderirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?