Hoşalndığım adam erzurumlu. Erzurumlu erkekler nasıldır, aile yapıları nasıldır?

Hoşlandığım adam erzurumlu. Kendisi Bursada büyümüş. Erzurumlu erkekler naısldır, aile yapıları nasıldır?
Bizim işyerinde var bi tane hiç samimi gelmiyor.Ama herkes aynı değildir memlekete göre huylar tabiki değişkendir.Biraz kalıplarindan dışarı çıkmak istemeyen biri olabilir.Erzurumlu değilim ama yakınım.

Hoşlandığım adam erzurumlu. Kendisi Bursada büyümüş. Erzurumlu erkekler naısldır, aile yapıları nasıldır?
Beş parmağın beşi bir olmaz.
Mesela ailelerine düşkünler. Ama bir kardeş eşini çok ezdirirken bir kardeş karısını el üstünde tutabilir.
Nereli olduğuna değil karakterine bakın.

Bende evlenmeden önce bu soruyu çok sordum aldığım cevaplar hoşuma gitmedi evlenmedim ve çokta hoş olmadığını gördüm.. Ailesi çarşaflı ve ben açık biriyim. Evlenmeden önce karışmadığı ne varsa evlendikten sonra kıskanmaya karışmaya başladı giyim kuşam tatil deniz düğünler benim için zehir oluyo sürekli kıyafet kavgası oluyor ailesinden etkilendiğini düşünüyorum. Ailesi aşırı oğullarına düşkün akrabalarında gördüğüm kadarıyla hepsi aynı sürekli birlikte olmak gelmeler gitmeler olsun istiyolar. Kafalarında bir gelin profili var kaynanaya hizmet hürmet iş güç hamur işleri yapan bir gelin.. bende bunun tam tersi fazla labalilik sevmeyen seviyeli mesefeli biriyim. Kendi aileme bakınca gelinlerden böyle şeyler beklenmedik görmedik ama eşimin ailesi tam tersi. Yani kısaca iç içe olmayı çok seven yakın oturmayı seven oğulları hep yanlarında olsun isteyen herşeyi bildiklerini düşünen insanlar. Herşeye karışabilceklerini düşünüyolar kayınvalideyle evlenmişsin sanki herşeye dahil olmaya çalışıyo. Kendi kızları da kayınvalidelerine karşı tam böyle mıç mıçlar. Ben İstanbul da büyüdüm bizim ailemizde de gelinler var ve aramızda hep bi seviye mesafe var geç saat ve pazar günleri aramak istemeyiz rahatsız olmasınlar diye mesela. Ama kayınvalidemler ne pazar bilir ne geç saat.. saat akşam 11de aradığını bilirim napıyorsunuz diye ve henüz yeni evliyiz 1.5 sene kadar oluyor.. genç yeni evli çift bunlar demezler

Her şehrin , kültürün,insanın iyisi ve kötüsü olabildiği gibi tabi Erzurum'da da mümkündür . Erzurumluyum , erzurumlu bir erkekle evliyim . Memnunum ama yetiştirilme tarzı vs çok farklı . Savunulacak veya yerilecek bir durum yok . Siz kişiyi tanıyacaksınız genele kaydirmayin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…