Hoşalndığım adam erzurumlu. Erzurumlu erkekler nasıldır, aile yapıları nasıldır?

Benim çok sevdiğim vefat eden bir arkadaşım Erzurumluydu. Murat Koç adı, Ankara'da tanınan bir insandı. Adam gibi adamdı. Sözünün eridi. Çok genç yaşta kanserden vefat etti. Çapkındı ama benimkisi.

Siz nerelisiniz? Doğulu değilseniz kültür farkı yaşayabilirsiniz. Çapkındır yalancıdır bunlar her memlekette var. Yaşam tarzını az çok anlatabiliriz buradan sadece. Eğer doğulu değilseniz bir tık zorlanabilirsiniz ama benim de annemler Erzurumlu pek eski gelenekleri yaşatmıyoruz daha modernler. Ama bu ailedrn aileye değişir

Her yerin iyisi kötüsü olduğu gibi Erzurum'un da vardır tabiki genel bir açıklama doğru olmaz bence. Ben Erzurumluyum ve Erzurum'dan evlenmedigim için çok pişmanım o ayrı

Her yerin iyisi kötüsü olduğu gibi Erzurum'un da vardır tabiki genel bir açıklama doğru olmaz bence. Ben Erzurumluyum ve Erzurum'dan evlenmedigim için çok pişmanım o ayrı
Ben de kesinlikle insan kendi kültüründen birini arıyor evlenince.

Hoşlandığım adam erzurumlu. Kendisi Bursada büyümüş. Erzurumlu erkekler naısldır, aile yapıları nasıldır?
Eşim erzurumlu ben egeliyim çok şükür bizde fikir ayrılığı kültür farkı olmadı eşim çok ileri görüşüdür her konuda yardımcıdır bana ailesi duzgun insanlardır.. insanları şehirlere göre ayırmak pek doğru değil bence kaderin güzel olsun karşındaki insani elinden geldiğince güzelce tanı gerisi olur gider bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…