- 13 Ağustos 2021
- 19
- 10
- 29
-
- Konu Sahibi Belginasena
Bu arada kendisi eğitimli biriHoşlandığım adam erzurumlu. Kendisi Bursada büyümüş. Erzurumlu erkekler naısldır, aile yapıları nasıldır?
Orasını bilmiyorumKıllıdır
5 parmağın beşi bir değil kiHoşlandığım adam erzurumlu. Kendisi Bursada büyümüş. Erzurumlu erkekler naısldır, aile yapıları nasıldır?
Ben de kesinlikleHer yerin iyisi kötüsü olduğu gibi Erzurum'un da vardır tabikigenel bir açıklama doğru olmaz bence. Ben Erzurumluyum ve Erzurum'dan evlenmedigim için çok pişmanım o ayrı
Eşim erzurumlu ben egeliyim çok şükür bizde fikir ayrılığı kültür farkı olmadı eşim çok ileri görüşüdür her konuda yardımcıdır bana ailesi duzgun insanlardır.. insanları şehirlere göre ayırmak pek doğru değil bence kaderin güzel olsun karşındaki insani elinden geldiğince güzelce tanı gerisi olur gider bir şekildeHoşlandığım adam erzurumlu. Kendisi Bursada büyümüş. Erzurumlu erkekler naısldır, aile yapıları nasıldır?
Ama aynı memleket içinde de kültür farkı söZkonusu olabiliyor. Ben hemşerimle evliyim ama aramızda kültür farkı varBen de kesinlikleinsan kendi kültüründen birini arıyor evlenince.