• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hoş bi sarı saç istiyorum

cnm son koydugun renkte cok guselmıs avrılın son fotodakı rengıyle aynımı acaba ben pek kestıremedım fark varmıCADIARZU

hım hemen hemen aynı gibi yanlız avrılın saçlarının arasında açık tonlarda var fakat bu sarıyı ben çok beğendim benim saç rengimi diğer msjlarımda göstermitim platin sarısı ama beyaz tenli ve yeşil-gri gözlü olduğum için soluk gösterdi bende bu rengi yapmaya karar verdim benim çok hoşuma gitti doğrusu ama aklımda çok çok açık küllü sarıdada kaldı doğrusu kolestonun bakalım ilerleyen zamanlarda neler olur buraya yazarım...

avrillavigneblend011tc0.jpg
bu renk çoooooook güzel yaaa.röflenin üzerine kaç numarayla boyanırsa bu renge yakın bir renk olur.ne olur fikir verin arkadaşlar

bu renk çoooooook güzel yaaa.röflenin üzerine kaç numarayla boyanırsa bu renge yakın bir renk olur.ne olur fikir verin arkadaşlar

benim saçlarım buna yakın bi renk ve ben çoook beğeniyorum, soran da çok oluyo. 12 numara çoook açık sarı demişti kuaförüm. ama dikkat; sen açık sarı istiyorum dersen 9 ya da 9/1 boyuyolar ve altın sarısı oluyor. çok çirkin oluyor, benim de bi ara öyle oldu ama şimdi döndürdük :)

benim saçlarım buna yakın bi renk ve ben çoook beğeniyorum, soran da çok oluyo. 12 numara çoook açık sarı demişti kuaförüm. ama dikkat; sen açık sarı istiyorum dersen 9 ya da 9/1 boyuyolar ve altın sarısı oluyor. çok çirkin oluyor, benim de bi ara öyle oldu ama şimdi döndürdük :)

demek 12 numara.çok teşekkür ederim.hemen kuaförüme gidip söyliycem yarın.inşAllah bu rengi tutturabilir.bu renk saçlara sahip olduğun için çok şanslısın.güle güle kullan canım saçlarını.nazar değmesin.yaaa bu rengi tutturmak çok zor,yada benim çevremdeki kuaförler beceriksizÇok üzgünüm çoook

değiştirmeyi bile öğrenemedim dahasengözlerimebaksanab

Son düzenleyen: Moderatör:

ya kızlar bu renk harika gerçekten yaa...
tam istediğim renk... kuaförde katalogda ya da dergilerde umarım buna yakın bir renk bulabilirim.
Yanlış bi sarı olursa cok canım sıkılır eminim..

bende yeni boyattım kesinlikle röfle derim sonra üstüne sarı platin attırıyorsun harika oluyor yalnız röfle üzaerine direk sarı platin yakışmıyor bence öle yap birde rengini tutturmak önemli iyi bir kuaföre git tatlım

onumuzdekı hafta bnde dusunuyorum bebeq sarısı onerdı kuafor onu bı deınıcem avrılın sonfotodakı sacıda mutısh onada bayılıomyerimseniben

bebek sarısı dediğiniz seda sayanın şu anki saç rengi mi?
yani demet akalın gibi falan?

sanırım seda sayanda demet akalında beyaza yakın bı sarı kullanıyorlar soyle sarı oldugu bellı olcaq tatlı bı renk dusunuyorum cozemedım nasıl bı renk olsa dıe.. CADIARZU

kendi saçım kumral kestane kızıl arası bişeydi kuaförde röfle yaptırdım platin sarısı fakat hiç beğenmedim cok soluk ve yaslı gösterdi üzerine koyu kumral boya kullandım onun üstüne küllü kumral onun üstüne palette acıcı onunda üstüne en son küllü sarı kullandım suan gölgeli gibi bi saça sahibim am rengini ben pek begenmiyorum fakat iş yerindeki arkadaslar begeniyor ben bi 10 gün sonra falan hoolywood sarıyı boyıcam bakalım.COK YIPRANDI SACLARIM HEMEN BOYAMAK İSTERDİM AMA SAÇLARIMI TAMAMEN KAYBETMEK İSTEMEM ALLAH TAN KALIN TELLİ VE SÜREKLİ BAKIM YAPILAN Bİ SACTI DAYANDI BU KADAR BOYAYA.SABREDİYORUM SİMDİ HOOLYWOOD SARISINA BOYAMAK İÇİN...BAKIM İÇİNDE ÖNERİ ALABİLİRİM ARKADAŞLAR.TŞKLR

Küllü açık sarı, açık kahve ve sarı röfle... Madonna'nın saçlarının çıktısını al ve kuaföre götür. Açık kahve ve sarı röfleyi de arattırabilirsin.

canım 2. sayfadaki koydugun Avril Lavignenin saçları postij degil yıllardır kendi saç boyu sadece katlı kesimi ee sen nerden biliosun dersende hayranıydım bi aralar hala da öyle roportajında okumuştum..

Back